73

Анонимен

преди 5 години

Браво, Бойко! Браво, Борисов! Ти си голям криминалист! Следовател 1!Сега остава де се докажеш, че си най-големият пожарникар, като загасиш сметището край магистралата, което пуши и става причина за катастрофи на любимата магистрала!

72

Анонимен

преди 5 години

СДС то си изядоха майната. Сега ще молят БСП да ги приюти при себе си.

71

Една българка

преди 5 години

Заблуждаване

70

ivailo

преди 5 години

E щом има конграчулейшънс , Бойко бързо ще омекне и ще смени позицията си на 180 градуса... А ако има и потупване по рамото от някой началник...

69

Нямат спирка

преди 5 години

Брутална далавера за 43 млн. във Варна, гениална схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ

68

Анонимен

преди 5 години

Ръфате ли си каскетите от мъка?

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩо мислиш че русенци искаха сами да разследват случая?щот са от младежкото бсп

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКлиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.и лично другарката Нинова му го е сложила :)

65

мак

преди 5 години

Делото още не е завършило, дори не е започнало, а вече се сипят похвалите и бб е щастлив, все едно лично го е хванал. Не се радвайте все още. Дори и този да е убиец, ако получи максимума, ще е под натиска на Европа, щото бг съдът ще му намери смекчаващи обстоятелства, я младостта, я дрога, такива нещица.

64

Анонимен

преди 5 години

Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник наСеверин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби. Клиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.Вмомента сме поискали и записите от камерите на пункта, през който е минал. Категорично това момче не е било в България в деня на убийството.Така че лъжата на ГЕРБонекадърниците лъсна още в зародиш.

63

Анонимен

преди 5 години

Европейските маниери изискват като ти падне некой на левачката да му теглиш един як шут и да се възползваш като го обвиниш във всички грехове, а после вече може и да се поинтересуваш евентуално какво точно е станало и в случая какво е убийството- политическо или битово.

62

Анонимен

преди 5 години

void всичко това дето си написал го твърдят "някакви си" най-вероятно корумпирани разследващи търсещи удобна версия и извършител, на които никой не вярва.Що мислиш че русенци искаха сами да разследват случая?

61

void

преди 5 години

До анонимен 68: Сигурно ли е че той е убиецът - не е. Само 99.999999998 % е шансът да съвпада намереното днк по жертвата, а някой зложелател от махалата е подхвърлил капка от кръвта и върху негови дрехи в дома на майка му... Бе я ходи се прегледай, много ясно че е сигурно

60

Зозо

преди 5 години

Абе вие *** не разбрахте ли, че опорката ви се провали? Убийството нито е политическо, нито поръчково! Ама си отдъхнахте три дни да плюете.

59

Емо

преди 5 години

Гнус, гнус !

58

ГЕРБЕРЧЕ

преди 5 години

"абе гербери що си мислите че който ви мрази е все червен, дотегнали сте на кой ли не...."МИЛИ ТЪМНО СИНИ ЧОВЕЧЕТА,О, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ! ЗНАЕМ ЗА ПОДМОЛНИТЕ ВИ НЕУСПЕШНИ ОПИТИ ДА ПОДКОПАВАТЕ И ПЛЮЕТЕ ПО ВСИЧКО! САМО НА ТОВА СТЕ СПОСОБНИ..УВИ!

57

Анонимен

преди 5 години

То в тая махала, който и да тръпнат "става" за затвора.!

56

Анонимен

преди 5 години

МВР-то даже нямаха и идея кой може да е извършителя. Като ги погнаха от Европа набързо скалъпиха виновния и готово.

55

бай ПЕТКО

преди 5 години

Добре, че ЕК и ООН-то ги пришпори, та се задействаха, иначе румънеца, или молдовеца ли беше, щеше до го отнесе.

54

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо Борисов да се запознае с историята на Мечияр. Много сходно се развиват политическите кариери на двамата мошеници! В момента Мечияр живее в една вила и е посмешище!