53

Край

преди 5 години

Е само похвала ли?!? В подобни случай Борисов и пържоли на служебните кучета поръчваше.

52

Анонимен

преди 5 години

Боризов, получи си похвалата! Еееее...ай честито! Това е от изключителна важност за просперитета на държавата ти!

51

Анонимен

преди 5 години

Вебер ще си го премести в другият крачол. Пука му какво |<учката на Европа мисли.Няма лидер който да не е минал Боко.Ясно е че Тиквата много го е яд, че това нещо излезе извън граница. Сега ще скалъпят нещо и айде.

50

ДО 31

преди 5 години

С кеф и аз ти сложих едно минусче !

49

Анонимен

преди 5 години

абе гербери що си мислите че който ви мрази е все червен, дотегнали сте на кой ли не....

48

Анонимен

преди 5 години

Е и? Той немски език не знае, нито друг чужд език, така че няма да е прочел поздрава на Вебер. :)Моля, не го надценявайте толкова! Все пак дипломите и постовете му са подарени!Въпросното лице Борисов не владее книжовен български - писмен и говорим!

47

Константин

преди 5 години

Само ни ги хвалят герб + оп, а повечето от съгражданите ни са недоволни. Това е манипулация, Аз не вярвам на нищо от разследването, знаем как и за кой работи прокуратурата.

46

Зозо

преди 5 години

Пък Волен докато суданецът таковал женка му се е крил под масата! Ся ако е мъж ще напусне коалицията. Ама не е!

45

Зозо

преди 5 години

Хохохохоохоо, на *** им отпадна опоркатааааа.... Жалки ***!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Всеки гласувал за ГРОБ е престъпник и национален предател!

43

Анонимен

преди 5 години

Може и по - надолу да слезем в класацията за свобода на словото и печата, за съжаление...Поздравления заслужават само истинските журналисти, разследващи и казващи истината за тези три правителства, които само сменят номерата според мандата си, името им същото! Във всеки град, във всяко село е известно на българските граждани натискът за гласуване, заплахите, прикритите престъпления, назначенията на гербаджии и техните своеволия, които трябва да бъдат наказани!

42

подмазвачът

преди 5 години

...прави меки четки и прахосмукачки...

41

Анонимен

преди 5 години

Гербаджии са толкова недоразвити умствено, че като забележат критика и мислят хората за комунисти, БСП - ари и т.н.Не, ние не сме като вас и не се кланяме на кукли на конци. Ние сме независими личности и не поддаваме на манипулации!

40

Анонимен

преди 5 години

МЯСТОТО НА УБИЙСТВОТО Е НА 5 МИНУТИ ПЪТ ОТ КЪЩАТА НА ЛЕЛЯТА НА СЕВЕРИН- А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАКАЗАНИЕТО - ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ПО ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ДА МИНЕШ ДЕТСТВОТО СИ В ПОДОБНА "КЪЩА"- ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ Е ПО ДОБРО- ЗАТВОРА ЩЕ МУ СЕ СТОРИ ХОТЕЛ....

39

Анонимен

преди 5 години

До фенът на ГербКакто се вижда, точно ти употребяваш обиди и неточни изрази....Виж престъпленията и жертвите за последните десет години, но нямаш базата данни за целта, така че спести ни некомпетентността си по юридиски въпроси, от които нямаш и понятие....

38

Анонимен

преди 5 години

Всичко върви по план. Тиквено-Прасешките медии подеха кампанията по героизирането на Банкянския Цър вулан ко и представяйки го като някакъв Европейски фактор.Видяхме му сеира и в Ню Йорк - Тръмп въобще не го отрази.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе това герботролчетата нямате ли обедна почивка.Айде бегайте да пасете.От снощи се рете по форумите.

36

Анонимен

преди 5 години

"Българи станаха причина за България да се говори като за Малта и Словакия, заяви Борисов"Ех, тези мръсни българи, само му правят сечено на Тиквата.Веднага да се забрани изучаването на чужди езици. Хем няма да им казваме какво става в тази ***, хем всички ще сме на едно ниво с Вожда.

35

ДжуджанкаG

преди 5 години

Управляват света чрез туитове - на ти си куклите, дай си ми парцалките. Нещастници.

34

дерзайте друзя

преди 5 години

много злоба в червените хейтърчета ще пукнат от завист