127

АНТИ

преди 5 години

Не бойте се деца,за утрешния ден.Убиеца - психаре вече заловен.

126

Анонимен

преди 5 години

Не е свързано с работата и категорично. Това е вендета от личен характер. Той си умира да напомня за себе си. Този човек е потенцял бауш. И това не му е за първи път.

125

Анонимен

преди 5 години

АДВОКАТ МАРКОВСКИ ДА СЕ ГОТВИ. ХОНОРАРЪТ ЩЕ Е ОТ БХК.ПЪК И ПАРИТЕ ОТ СТРАСБУРГ ЩЕ СТИГНАТ.

124

Ghero

преди 5 години

хахахахах оле ле, какви кози сте!Как може да вярвате на това разследване??? Партия която в редиците си има човек като Ценко Чоков може ли да има кредит на доверие???Вие сте невероятни, обичам ви Българи. По прости от вас на този свят няма.

123

Анонимен

преди 5 години

Край на разследващата журналистика в България................и при демокрацията като при социализма............тогава поне само пращаха в затвора в Белене.............сега директно убиват!Ако си жена.......има и екстри............изнасилване!!!

122

Анонимен

преди 5 години

100% съвпадение на генетичния материал, "ромът" е направил и пълни самопризнания, както и са открити в домът му вещи на жертвата и и дрехи с кървави следи. Същия опитал да се скрие при майка си в Гертмания. Това обаче за форумните конспиратори няма как да е достатъчно, те си искат поръчковото убийство!

121

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ: - Брех, маа му, без малко да дойдат американците и да ни разкрият.

120

Анонимен

преди 5 години

"Не сме народ, а ***".................каза дядо Славейков доста отдавна............колко е бил прав човека, нищо не се е променило оттогава!!!

119

Пламен Василев

преди 5 години

Дано да е истинския престъпник, заловен, Малко се съмнявам да не би да е набиден престъпник. Ако се окаже истинският престъпник. Предлагам целият Български народ, да искаме от държавата, Да го осъдят, доживотна присъда, Такива ***, нямат място да са на свобода. Няма да е лошо , за такива тежки случай, да бъде въстановено, Смъртно то наказание.

118

Анонимен

преди 5 години

Вярвах на българските разследващи органи до случаите с """невинния"""" трънски кмет от герб, че не е сключвал договори с умрелите да им обработва земите въпреки че там се мъдри на х броя договори неговия подпис до този на умрелите, и пак невинен за това че дете само ударило джипа му пък той дал проба за алкохол половин ден по-късно и нищо. В същото време Иванчева бе обявена медийно за виновна и никоя медия не постави въпроси за това че няма ги доказателствата - няма отпечатъци по парите, а ръкат

117

до членска карта 7

преди 5 години

Бате, много филми гледаш... Да ме прощава Бог и роднините й, но нали говорим за една красива млада жена!-----------И пак да повторя, много, ама много несъответствия!Ако, се окаже, че това е опит да се прикрие дейноста на Някой, то с добър адвокат и с умелото използване на медиите обвинението ще се разпадне!А, не е изключено убийството да е "предупреждение" за съвсем друг журналист и друго разследване!

116

Анонимен

преди 5 години

Браво................крадците на евро-фондове се радват...............вече никой няма да посмее да им разследва далаверите!!!Намериха един ром и цялата работа е приключена..................но се разшумя много по тоя случай и ще трябва да крадат по-внимателни, и с мярка...........защото те се самозабравиха!!

115

Анонимен

преди 5 години

Вече нито една медия няма да смее да прави интервю с журналистите от сайта "Биволъ"Щото виж к`ви работи стават...

114

1:1

преди 5 години

ДНК анализ се прави при тежко престъпление. Защо този *** е на свобода? Нека сега онзи съдия, който го е оневинил тогава, да бъде огласен, уволнен и да го пуснат да бяга по крайбрежната алея на Русе.И да го чака в храстите някой друг мераклия...

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133Не знам колко гласуват за него, но се съмнявам да са толкова. Според мен има огромна фалшификация на изборите тъй-като всички контролни органи са под властта на Герб. Освен това, колкото и да не им се вярва на много, ЕС са в течение на обстоятелсвата, но закрилят ГЕРБ, защото са изпълнителни и верни. Не им пука за корупцията в България, нито за убийствата. Важното е да имат послушен губернатор в лицето на ББ.А и бизнесът с мигранти, дрога и оръжие е огромен, изгоден и за ЕС.

112

Анонимен

преди 5 години

Още ще ви крадат и ще ставате по-бедни...........защото няма ефективна съдебна система, няма гражданско общество!!Ще ви вдигат данъци, цени на храни, ток , вода и т.н.Заплати и пенсии ще замръзнат!!Ще се краде от евро-фондовете за милиони.........гарантирано от ГЕРБ.Добро утро, селяни прости!!!

111

Kk

преди 5 години

Подобен сценарий беще най-вероятен още в самото начало. А колко безброй глупости се изписaха и колко излишен шум и врява до вебето. Българска работа. Кому беше нужно това.

110

Анонимен

преди 5 години

Което ознсчава че тя познава собствения си убиец двамата се познават и той изпитва удоволствие от това да бъде сплашена да се страхува. Да я боли той по всякакви начини и я наказва психически, физически и емоционално.

109

Анонимен

преди 5 години

А сега к'во излезе...Как какво, обичайното в такива случаи. Битово убийство, не го мислете много, разотивайте се, хора, няма нищо интересно за гледане.

108

Gii

преди 5 години

Не четете ли, пише "Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви..." Т.е този и преди е изнасилвал и съответно в МВР вече са разполагали с генетичен материал в базата си данни. Типичен пример за *** престъпност, каквато става постоянно и навсякъде в България