147

Анонимен

преди 5 години

Вчера Европейския съюз и САЩ предложиха помощ в разследването и властта веднага побърза да разкрие случая. Ха сега да поканят европейците и американците да проверят наистина ли са го разкрили и наистина ли Иванчева е виновна... Не Марковски да и е адвокат и да тичка на отчет в Банкя при по-състоятелнио си клиент.

146

Анонимен

преди 5 години

До 176Тя не е правила разследвания... тя е просто водещ. Хайде поне се запознайте най-после с това което е правила. Всички дори роднините и ви казаха, че не е разследващ журналист...

145

Анонимен

преди 5 години

Форумните конспиратори в тотален потрес! Нмя как да приемат, че някакъв си нормален рецидивист от ромски произход е способен да извърши такова престъпление. Според тях е по вероятно някой да е наел професионален килър да убие жертвата, да я изнасили и да остави на местопрестаплението семенната си течност.

144

Анонимен

преди 5 години

Казва се *** Селяйдин, а не Северин, ром, не българин!!!!! Днесбг отново замита фактите

143

Анонимен

преди 5 години

Намерени са нейни вещи в неговия дом !!!! ДНК + ВЕЩИ

142

Анонимен

преди 5 години

Няма надежда за българското племе..................убедих се, скоро ще изчезнем........дори трагедиите не могат да ни обединят!!!Кражбите за милиони от "правилните хора" ще продължат, ромите ще продължат да се чувстват безнаказани и нищо няма да се промени!!!

141

Еврогейски цинности

преди 5 години

Честита интеграция на ромите! Да прекръстим държавата на РОмелия

140

Анонимен

преди 5 години

За Сейлядин - разбрахме, а сега що не напишете кой е убиецът на 17-годишният Гошко вчера в Монтана?КОЙ е?

139

Анонимен

преди 5 години

И дори да не е поръчково убийство, това въобще не омаловажа случая! Ромската престъпност, наречена "битова" опустоши селата, скоро и в градовете ще стане невъзможно да се живее. Какво мисли държавата да предприеме?!

138

Анонимен

преди 5 години

При всяко престъпление се пита:Кой има полза?Кой има интерес?Голямо съвпадение.....................момичето прави разследващи репортажи за кражби за милиони и след няколко дена я убива един ром...............на битова основа!!!Ей..............вярно сте стадо овце..............много сте ***, вълците скоро ще ви изядат..............спокойно!!

137

СЛАБА ДЪРЖАВА

преди 5 години

И в нашият край *** дерибействат. Ще дам пример, три 15 годишни *** пребиха 40 годишен мъж толкова жестоко, че го вкараха в болницата потрошен! Никой не се намеси, защото имаше тумба от двадесетина мангана. Кварталнкят полицай беше сезиран, на което лично ми отговори, че нищо не може да направи, понеже са малолетни. Така че влизам в положението на полицаите, такъв е закона и затова този цоганин е оставен да изнасилва от как му става пиш....! Така ще е българите ще сме бити и еб. ни, ка

136

Анонимен

преди 5 години

До 158100% съвпадение на генетичния материал, "ромът" е направил и пълни самопризнания, както и са открити в домът му вещи на жертвата и и дрехи с кървави следи---------------------------------------------------Всичко това е лъжа, никъде не го пише.А ти сигурно си от младежкия ГЕйРБ, много лъжеш.

135

Анонимен

преди 5 години

Преди Чеци арестуваха клошар и му приписваха убийството на момичето в Борисовата градина помните ли? Голям професионализъм, щом има знаково престъпление се търси някоя маргинална жертва - и тука се подхвърляха версиите от властовите *** че е клошар. Спрете да петните клошарите - те са чест с висше образование и не стават за вълчия живот който властите са организирали на българския народ - кой издържи, на пладнешки глабеж, на изнасилване абе каквото му се подне на антикъсмета.

134

Анонимен

преди 5 години

3 дни се чудиха как да се измъкнат и накрая им дойде гениалната идея. Нека кажем, че е ром или турчин, националистите както винаги ще клъвнат...и бяха прави за пореден път.

133

Анонимен

преди 5 години

Извършителят е познат у нас с подобни прояви.Защо главата му е на раменете му?

132

Анонимен

преди 5 години

Тия дни успяха да докажат, че дете може тежко да се нарани, като се удари само в джип (визирам случая с трънския кмет). Ами, да, трудно ми е да повярвам на каквото и да било, разследвано от такава система, съжалявам.

131

Анонимен

преди 5 години

Прав е професора Иво Христов от БСП-то.........................80 % от българите сте уникално ***, прости и елементарни!!!

130

Анонимен

преди 5 години

Кой е?

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133"Зомбита"? Покрай този криминален случай видяхме каква му е алтернативата. А него го видяхме и когато е в опозиция, след като го свалиха по криминален начин. Зле е, но като ги гледам другите.... Мазало!

128

Анонимен

преди 5 години

Колко удобно и бързо решен е случая.........................................но вече цял свят знае че в България се краде от евро-фондове..............милиони.................и се убиват журналисти!!