247

anna

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".

246

МИСИЯ

преди 5 години

ОЩЕ В ГЕРМАНИЯ ДАНО ГО ПРЕЧУКАТ ТОВА ЖИВОТНО МРЪСНО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА КАКТО ПРЕЧУКАХА М. ЛА ДЕТО БЛЪСНА В НЕМСКОТО МЕТРО МОМИЧЕ ПО СТЪЛБИТЕ.

245

Анонимен

преди 5 години

има цена да живее с ром, платима на вноски

244

Анонимен

преди 5 години

До 149 Депутат със свест е като крокодил - вегетарянец

243

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

242

Ачо

преди 5 години

Този Северин не ми прилича на човек, на когото му липсва секс. Нещо ме съмнява това. За мен бившият й мъж е подозрителен.

241

Rod

преди 5 години

По бТВ говори Свилен Максимов, бившият й мъж.Изглежда ми подозрителен. Дали не е поръчал убиеца? Сам каза, че е говорил с нея точно преди да отиде да бяга...

240

Анонимен

преди 5 години

Време е да се върнат Строителни войски и "бразилците " да строят пътища и , мостове , сгради ... помощи да се получават среще образование . Ако не можеш да четеш и пишеш - ще работиш за да си заслужиш помощите които идват от НАШИЯ джоб . ДО КОГА ЩЕ ХРАНИМ УБИЙЦИ БОЙКООО ... ДО КОГА !?

239

Анонимен

преди 5 години

Ехх Дутерте защо се роди във Филипините ... Дутерте : " ... днес ликвидирахме 32 наркотрафиканти и се надявам всеки ден да ликвидирами поне по толкова ... " ТАКА СЕ ПРАВИ

238

Тя

преди 5 години

Едно ще кажа фактът, че медиите НЕ ОТРАЗИХА шанса, че това иначе УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу цялото ни общество/държава, не бе свързано с работата на това младо и съвестно момиче с убийството й, ГОВОРИ МНОГО. ЦЯЛА ЕВРОПА обърна внимание на това, а ние, простаците, слушаме. Всяко "чудо" в България е за 3 дни. Докъде стигнахме? Мафията продължава да управлява в пълна сила. Левски се преобръща в гроба си.

237

Жоро

преди 5 години

Имах възможност да общувам с такива като този веднъж и повече не искам да чувам камо ли да ги виждам такива!дойдоха 2 *** и ми предложиха да ми направят покрива на гаража и изолация Аз веднага реших, че е хубаво, че търсят работа а не да крадат!Сами си поискаха 120 лв. за покрива и 240 лв. за изолация реших даже да им дам ощеНо те си доведоха още 4ма които ме заплашиха и изнудиха да им дам 3800 лв.! После в Полицията казаха защо им даваш а Прокурора каза, че няма престъпление . Няма труп

236

Анонимен

преди 5 години

Е то беше ясно, че е Северин! Въпрос на време беше да го хванат.

235

Моето предложение

преди 5 години

Тия, дето не са интегрирани - не учат и не работят, след като не сме съвместими, по-добре да им се направи един лагер, където да живеят както намерят за добре-ако им е кеф да обработват земя и да гледат животни за да се хранят, ако им е кеф да се изядат един други, да се трепят, изнасилват и каквото им е на сърце и по природа.

234

Анонимен

преди 5 години

В Индия знаете ли какво се случва с изнас9илвачите ?След като преобладаващото население в България вече е като там трябва да черпим опит от тях.

233

Зозо

преди 5 години

Пред нашите криминалисти Хорацио Кейн е аматьор-любител. Определено тук постановката е много по-драматична от тази при Иванчева

232

цирк..

преди 5 години

Как от всички рецидивисти отидоха точно при него и точно в леля му, че да намерят тея дрехи. Да не хабят пари за самолетни билети, само да го връщат тук и после да го пускат на ново... за х*й не става правосъдната ни система.

231

Не ръсете глупости

преди 5 години

Аман от пишман специалисти които ръсят мнения из форумите ... ДНК-то е снето от дрехи на заподозрения които са намерени в къщата на леля му и е установено че кръвта по тях е от жертвата, тепърва ще се търси съвпадение с негово ДНК, открито по трупа на убитата ... !!!

230

Waffen SS

преди 5 години

Преди години слушах интервю с главния инспектор на затворите във Великобритания,та той каза ,че от премахването на смъртното наказание в страната /ако не греша през 1965г/ до момента са правени към 15 опита за неговото възстановяване.Та той подчерта ,че смъртното наказание ,намалявало броя на тежките престъпления.Предполагам,че сега след Брекзит-а ще го възстановят=

229

до гербераста 288

преди 5 години

Не всеки е от 80-те процента народ, фуражке! Някои умеем и да мислим и имаме глави на раменете си, а не тикви!

228

Анонимен

преди 5 години

До БОКО БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ 287 Този Боко безсрмен лъжец е любимец на народа , четвърти мандат и президент.А ти гледай да не получеш инфаркт от злоба.