28

<<<

преди 5 години

До АнонименДанче да мете улицииитеееееееееееее

27

М, да ...

преди 5 години

Миловидната, добродушна, послушна, изпълнителна,безхарактерна куха кукла Фандъкова няма как да управлява София! Тази женица е удобна за управление, но тя немож и себе си да управлява бре! Данчето е толкова смотана че непосмя да зашие шамар /явно тази мисъл въобще не и мина през главицата/ на Ж.Дол когато публично я опипваше,пощипваше! Сега какви заплахи, какви санкции, какви искания /не са изисквания/ предявява тази проста слугиня набедена за градоначалник?

26

Мега

преди 5 години

Започни с контрол на твоята работа, другото само ще стане. При това граждански контрол!

25

<<<

преди 5 години

До АнонименДа го натресат на строительо 15 000 0000

24

Анонимен

преди 5 години

Baтенки, много слабо бе хихихихи

23

чичо-дядко

преди 5 години

хм... същите тез от няколко месеца ужким (защото освен, че разкопаха и изкъртиха не се работи въобще) правят ремонт и на Западен Парк (10 милиона за 2 асвалтови алеи, 2 насипни, 2 чешми и една детска площадка). Явно... няма да има къде да си разхождам детето скоро.

22

Анонимен

преди 5 години

1. Ако ще и контрол на контрола, на контрола, на контрола да назначиш...все е тая. Ако бяхте читави и само един контрол, който работи съвестно, щеше да ви свърши работа.2. 100хлд. не са нищо в сравнение със завишените, в пъти, цени на тези поръчки. GP груп са мултимилионна компания. 100хлд. ще ги платят и няма да ги усетят.3. Въпросът е какво правим от тук нататък. Пак ли всяка една поръчка ще е за тях и за Трейс?Така че, Данче...не на нас тези елеменарни обяснения.

21

Анонимен

преди 5 години

За герберите всичко вече стана политическо.А всъщност в това няма нищо лошо. Какво лошо има в това да си кажеш мнението за управлението на града, в който живееш? Или трябва само да ахкаш и да викаш: "Слава, слава!"

20

Анонимен

преди 5 години

А на мен ми навява мисълта, че gp group действат по един начин, ако има контрол и по съвсем друг начин, ако е обществена поръчка.

19

чичо-дядко

преди 5 години

уха... дали 24 милиона, за това което е свършено да са заминали 4-5-6 милиона... а останалите?! и глоба от 100к :) смях... мин. 16-18 милиона в джоба за 100к глоба. Далавера си е :)

18

Ъъъ

преди 5 години

Маце, няма какво да плашиш с контрол на контрола... вече си пътничка.

17

Анонимен

преди 5 години

Интересното е че на обектите в които общината или държавата не е инвеститор фирмата gp group се справят прекрасно с качеството и естетиката.Това навява мисълта, че работата смърди от държавните служители, които за да се нагушат с пари силно занижават качеството на материалите, изпълнението и т.н.Реално са си за прокоратурата.

16

шматка

преди 5 години

Тези глоби са калкулирани предварително в стойноста на обекта.Пак ви спретнаха циркова постановка

15

Анонимен

преди 5 години

А на следващото правителство, кой ще му е виновен?! :) Предното, нали. А то и по - предното пак беше същото, като погледнем назад десет години....

14

стига бе

преди 5 години

Ама Данче ***, политическите сили не говорят бре, говорят хората. А те имат право на мнение. Или ако си партиен член на някоя партия, не можеш да си кажеш мнението за ремонтите, така ли? И какво значи спекулации? Да не би само партийните сили да видяха нередности в ремонтите? Видяха ги всички, които искат да гледат золумите, които се вършат с тия уж ремонти, а дефакто са пълнене на едни джобове, сметки и каси.

13

Анонимен

преди 5 години

Учителката по руски език не става за кмет!!!!! Междуречки беше единственият добър кмет,който София е имала. След него погром!!! А за учителката-тя удари дъното. За толкова години не успя да оправи проблема с паркирането по тротоарите,с бездомните кучета,и мръсотията и прахта. Никога не е било преди само докато ходиш по улиците без да пипаш нищо, ръцете да са покрити с прах и мръсотия през лятото. Улиците не се мият,*** не се събира разделно и какво ли още не.

12

Анонимен

преди 5 години

Мда, ако не се бяхме развикали, учительницата по русский от Самоков щеше да продължи да спи у тиквите и да не забелязва скандално ниското качество и безобразната естетика. Не че много ни грее, че са глобили някого, задето не си е свършил работата, след като е доста съмнително, че този потрес ще бъде поправен, но поне ни се създава усещането, че се прави нещо.

11

Анонимен

преди 5 години

София стана по-грозна от Слънчев бряг. Стил Нуво риш мутробарок.

10

Анонимен

преди 5 години

Обичайното извинение: кофти е качеството, кофти е проектът, ама сме глобили фирмата с една троха, така че съм си свършила работата. Не, госпожо Фъндъкова, работата Ви е не само да замитате следите след некачествените ремонти и корупционните схеми, макар и реалният Ви шеф точно това да иска, вероятно. Работата Ви е да организирате работата на администрацията, така че да има следното: 1) добър проект, изпълнен след реален конкурс; 2) проектът трябва да е реално презентиран и обсъден с обществото; 3) след финализирането на проекта трябва да се избере фирма по честен (а не нечестен) начин, която е

9

Анонимен

преди 5 години

И...така до безкрай или докато управляващите крадат, пардон усвояват еврофондове....