48

Чиновник

преди 5 години

Уж сте големи тарикати и от всичко разбирате, а не можете да направите разлика между строител и строителен надзор. И мрамор от бетон не можете да различите, обаче ако трябва да мрънка и да се мучи сте първи.

47

Анонимен

преди 5 години

Чиновник, някой ден ГЕРБ ще падне от власт и ще трябва да се върнете по родните си села. Просто за нищо не ставате. Взимай си заплатката, доде можеш, че после ще ти е трудно.

46

М, да ...

преди 5 години

До ЧиновникВиж чиновниче, някога имаше в сф лаф - ***, по-***, та чиновник! Е не казвам, че и аз не стигнах до тези дълбини и твои висоти на папото да определя битието! Но на мен ми е простено, по обективни причини! Вероятно е и временно за мен, тъй като разрах оново дето ми бе необходимо! Твоят тамван, нал разбираш, че е мой под/дъно?!?

45

Чиновник

преди 5 години

До М, да ...Виж сега, вие от простолюдието сте като стадо и някой като ви подсвирне, всички хуквате след него. Така стана и с тези ремонти - повечето от вас дори не сте били там да видите кое как е, обаче като ви подвикнаха, че било некачествено и вие дружно замучахте. Даже отидохте да се излагате пред общината.

44

:))

преди 5 години

До Анонимен/Без/Минало - Настояще- /Без/бъдеще!? Това е строежите на герб, това са архитектите на Герб, това е герб! Герб са началото и краят ! :)) Началото и Краят на София! Началото и Краят На българският род ?!? :)) Началото и Краят на държавата България!? :))

43

Анонимен

преди 5 години

Ремонт на ремонта, контрол на контрола, трябва и кмет над кмета да има.

42

Анонимен

преди 5 години

Моля, отидете в някое градче в Италия и вижте как се правят красиви площади. Какви са тези бетономрамори? Фюрербункера на Хитлер ли е отдолу под трамвайните релси?

41

Анонимен

преди 5 години

Целият ЕС е корупционна схема забъркана от марксисти и феминисти. Нищо не е безплатно, нито сиренцето в капана, нито европейските проекти. На нас мъжете трамвай не но трябва, нито плочки, нито лукс, асфалта какво му е лошото че го изринаха чисто нов, но нали да има къде охранените криви баби да се клатят напред назад по магазинчета. дайте на баби да ви управляват и гледайте излишества.

40

М, да ...

преди 5 години

До ЧиновникТочно така ти си чиновник и триизмерното-четириизмерното пространство са ти непонятни, далечни и чужди! Не се обаждай кълвачо!

39

Анонимен

преди 5 години

А след контрол на контрола ще последва още един контрол върху контрола на контола зашото контролните органи се контролират от главния контрольор - Крусев (Фандъкова)

38

смях

преди 5 години

Многото мина, до 2-3 месеца ще го видим. След корекциите нещата позамясаха. Не са супер, но не са и квото беше преди. Моето мнение е, че трамваят по Графа, трябваше да се махне. По - добре е от смешните турски павенца по витошка.

37

Джедай Мастър

преди 5 години

А така Картофке! Прекрати им договорите. Така хем ще са взели парите, хем нищо няма да са свършили, пък после *** ги гони да ти ги върнат. Ще се окаже, че са едни кухи фирми, собственост на клошар от Видин.

36

Анонимен

преди 5 години

При Фандъкова и Крусев(за когото правилно друг преди мен е забелязязал че става само за контрольор в градския транспорт) София започна не само да расте(презастроява) но и да грознее.А ремонтите се правят контролирано некачествено за да им се правят следващи ремонти и така безкрай да се краде.

35

Анонимен

преди 5 години

Кмет на кмета дали ще има...ОСТАВКА!

34

Анонимен

преди 5 години

До Чиновник 33 Да приемем, че всичко е както казваш тогава защо фандъчката ще ги глобява или просто си местиш въздуха.

33

Анонимен

преди 5 години

Нито плочките са криви, нито са счупени, нито има некачествена работаВярвам ти, че си чиновник.

32

Анонимен

преди 5 години

ДжиПиГейт и злоупотребите с европейски фондове не са спекулации

31

Мега

преди 5 години

+24 000 000- 100 000=23 900 000

30

Чиновник

преди 5 години

Така и не се разбра къде точно е проблема с този ремонт. Нито плочките са криви, нито са счупени, нито има некачествена работа, на който и да е етап. Това, че на шепа безделници не им харесва модела на плочките си е техен проблем.

29

Анонимен

преди 5 години

Оплетоха се като петел в калчища и се чудят как да замазват. След като се видя какви са ги свършили ни проглушиха ушите, че обекта още не е завършен, а сега това нещо ще ги глобява. Няма лошо, но въз основа на какво нали от общината твърдят, че ремонта още не е завършен, ами ако глобените заведат едно дело и го спечелят кВо праИм тогава.