68

V

преди 5 години

Айде сега глоби. Дай да видим кво ще направят на края и тогава глобите? Всеки може да сгреши но е важно да си оправи грешките преди да сдаде обекта ,а не след това да оправя. Тва с ремонта на ремонта май аз го исрах у нета :))) Нали си има срокове .Ако не са нарушени имат време да се поправят. Контрола не е големия проблем ,а подхода.Ама който няма очи да види как и защо римляните са построили града точно там ,има да дращи на едно мястооо

67

Гвендор

преди 5 години

А кой ще плати сметката за контрола на контрола и кой ще извърши ремонта на ремонта на ремонта? Риторичен въпрос, нали, фандъчок?

66

123

преди 5 години

Като за начало:торбичката, цървулите и с автобуса да си се върнеш на село...

65

...

преди 5 години

550 000 за проектиране и авторски надзор и 1 000 000 /един милион/лева за строителен надзор за надзорната фирма!!!! Кое е по важно проекта или надзора? Парадоксите в Бг !!!!

64

...

преди 5 години

Glawniq na Sofiq arh.Zdrawkow da si podade ostawkata

63

Анонимен

преди 5 години

ДОМ, да ...На много висок стил се изразяваш, това е някакъв специален български език за свръх интелигентни.

62

Тон

преди 5 години

До АнонименАми то има много кметове над официалния кмет!

61

Анонимен

преди 5 години

Гербераски открития :Ремонт на ремонта на ремонта !!!Контрол на контрола !!!!Оставка на оставката на правителството !!!!

60

точно

преди 5 години

До :)точно, колко санкции са включени в тази цена от над 20 милиона ако знаете...

59

Данчето е клептоман

преди 5 години

Досега девизът на ГЕРБ беше - НЕКАЧЕСТВЕНО, НО СКЪПО!, но Данчето го смени на:ГРОЗНО И НЕКАЧЕСТВЕНО, НО МНОГО СКЪПО!

58

:)

преди 5 години

Взимаш 24 милиона за ремонт, който пряко сили струва 1 и после те глобяват 100 000 лева :) Страшна санкция :)

57

Анонимен

преди 5 години

Да, то така се санкционира ... Кого лъжеш, кметице? Тия приказки с кметските "санкции" не хващат дикиш вече. Писна ни от вас, ще си ходите скоро!

56

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало да сложат контрол на контрола на контрола. Нали всички трябва да бъдат контролирани. Важното е да се харчат едни пари, а ефект - никакъв.

55

герб - смешници

преди 5 години

Фандъкова, нали всичко беше ОК, само дето ремонтът не беше приключил?! Нали пращаше Крусев и проектанта по телевизиите да ни обясняват, че много е хубаво, ама ние сме прости и нямаме вкус, а? А?! Сега смени плочата... Ама никой не ви вярва вече, герберски крадци!

54

Чиновник

преди 5 години

До М, да ...Абе, явно си мислиш нещо и продължаваш да се напъваш да го кажеш, но изобщо не ти се получава. С тия витиевати и напудрени фрази, по- добре застани на някоя улица и изнасяй моноспектакъл на себеподобните си.

53

Анонимен

преди 5 години

Контрол над контрола трябва да има, а над всички народа оказва контрол.

52

extremist

преди 5 години

Контрол на контрола: Санкция от 100 хил. лв......- БЕ ТО И МИНАЛИЯ ПЪТ ТИКВАТА ТАКА НАПРАВИ: СПРЯ НА ГЕПИ ГРУП ЕДИН ОБЕКТ ЗА 100 МИЛИОНА И ИМ ДАДЕ ДРУГ ЗА 250 000 000. ПОСЛЕ ОБЯВИ В МЕДИИТЕ ЧЕ Е : "СПРЯЛ ОБЕКТ ПО ПОДОЗРЕНИЕ В КОРУПЦИЯ" АМА ЗА НОВИЯ НИЩО НЕ КАЗА......

51

Анонимен

преди 5 години

Герберите са го ударили на арогантност и говорят през зъби за "простолюдието". Явно почват да усещат, че скоро лапачката ще свърши и айде пак към бащината къща, да обясняват на роднините разликата между мрамор и бетон и как са се возили на трамвай.

50

М, да ...

преди 5 години

До ЧиновникТезата бе изречена някога от А. Балевски! Бор расъл в/от долината и такъв на/от върха на планината! виж дори условията на живот в планината са доста по сурови, да не отчитаме и мащаба на погледа! Не става дума за величие, а за обективност! ГЕРБерите се *** /от страх ли или от нещо друго/ в с работата си в столицата и *** София!

49

Чиновник

преди 5 години

До Анонимен 55Ти по-добре си гледай в твоята паница, а не в чуждата. От чуждата нищо няма да получиш.