30

Анонимен

преди 5 години

Голямата заблуда е, че ремонтите се правят с пари от Евро фондовете. А кой, драги, внася пари в тези Евро фондове и значи ли, че могат да се прахосват в калпави ремонти

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33"Тези ремонти се правят с пари от ЕВРО фондовете и проекти, общинските пари отиват САМО в кръпки и ремонт на аварий"Ти си скаран с логиката и много други като теб са така. Зомбита! За да има ЕВРОФОНДОВЕ нали се взимат от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ВНОСКА ПО ЧЛЕНСТВО.ШАХ И МАТ ЗА ИКОНОМИСТИТЕ, "ЕКСПЕРТИТЕ", ФИНАНСИСТИТЕ!

28

анонимен

преди 5 години

Мушморока Крусев или Фандъчката , като викнат мйстори в къщи - не ги ли проверяват всяка вечер какво и как са свършили или ги оставят да правят каквото си знаят и чак накрая гледат качеството ??!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Само да кажа нещо което не е ЯСНО на много хора. Тези ремонти се правят с пари от ЕВРО фондовете и проекти, общинските пари отиват САМО в кръпки и ремонт на аварий. Каквото направим до 2025, направим, после..... ще си седи така 20-30г.

26

Анонимен

преди 5 години

Гербавата наглост нЕма край с други думи пренареждането било част от ремонта, ако не бяха протестите щеше да мине и да си замине.

25

АНТИ

преди 5 години

Ей за това Китай върви напред.Там далавераджиите щяха да бъдат сурово наказани !

24

Анонимен

преди 5 години

Те чакали края на ремонта за да търсят недостатъци. Дълбоко грешно. Контролът трябва да бъде постоянен - за качеството на ремонта, за използваните материали, за сроковете на изпълнение на етапите, за допълнителните затруднения които създават строителите на гражданите. Но не така мислят ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ с нашите пари.

23

gio

преди 5 години

защо никой от дамите и господата журналисти след толкова дни ровене по този казус не зададе въпроса след като има 200 човека на ден на "обекта", колко човека са назначени на договор към "Джи Пи Груп". Истината е, че всеки проект минава през поне 2 фирми, докато се стигне до реалната фирма изпълнител, която взема в най-добрия случай максимум 50% от договорената по обществената поръчка сума.

22

Анонимен

преди 5 години

Ремонта не е свършил за да има ремонт на ремонта.Червени ***.

21

До Анонимен 18

преди 5 години

Сигурно си забелязал прекрасно павираните със стар камък улици по центъра, как между релсите на трамваите са запазени старите гладко наредени павета. Там на никой не му минава през ума да ги вади и заменя с евтини циментови плочки.Софийските павета бяха от най-високо качество, произведени в Белгия и платени със злато. Те са вечи, но ги извадиха, вместо да ги пренаредят! Тук проблемът не е само във "фирмата изпълнител", а в безкултурието на общината която дава поръчка да се унищожава културно наследство.

20

Анонимен

преди 5 години

Суджуците не са само в Добрич, оплели са се из цялата страна и всички държавни институции само да смучат народна кръв!

19

АНТИ

преди 5 години

Приз "Вечен ремонт" -след всеки ремонт,гаден сюрприз.

18

Анонимен

преди 5 години

как така само в България се редят и фугират павета и плочки с основа от пЕсък и малко цимент... Никога няма да стане тая работа и 20 пъти да ги наредят.

17

<<<

преди 5 години

До българинда ги вкарат да си седят в тоалетната.........всичките лапачи

16

Чиновник

преди 5 години

Много странно, но никой не обелва и дума за "безплатното" саниране. Може би защото държавата ви ремонтира жилищата на аванта. А сега като няма аванта, ревете та се късате.

15

Анонимен

преди 5 години

Оня ден се прибрах от Милано и заварих това 'нещо' на седмочисленици след като се нагледах на брилянтна архитектура и чудесно поддържана градска среда. Жално ми е, че нашия център не прилича дори на квартално гето в някоя наистина европейска държава.

14

...

преди 5 години

Епа мога да ви кажа, че лицата и фирмите извършвали каквито и да било ремонти и ново строителство свързано с ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, в последните 10-15 години в София са все едни и същи! Както се забелязва обаче дори за 15г НЕ СА СЕ НАУЧИЛИ ДОРИ ЕДНИ ПЛОЧКИ ДА НАРЕДЯТ КАКТО ТРЯБВА! НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ВЕЧЕ СА "отремонтирали" половин София!

13

Анонимен

преди 5 години

Хах! И кой ще плаща? Ремонт на ремонта на ремонта на Графа. Ремонт на ремонта на ремонта на Тракия. Ремонт на ремонта на ремонта на Витошка, защото и тя са разпада. Ремонт на ремонт на ремонта... Много удобно... Наште хора пак да краднат... И някой като раздуха случая и опа изнасилена бивша манекенка... То така много лесно.... Пародия на държава....

12

смях

преди 5 години

Приказката за баницата е знаете. Кво ревете тогава. Между другото след порцията недоволство, гледам,че след новата доза ремонти има подобрение.

11

българин

преди 5 години

В градинката на ,,Св.Седмочисленици" имаше тоалетна ! ВЪЗСТАНОВИХА ЛИ Я сега с тоя ремонт ?? Ако не са , значи нищо не са свършили !!!!!