40

До Боби

преди 5 години

Боби, в ютюб е пълно с клипчета (руски) за манипулациите на изборите.Който не ги е гледал, нека ги види, доста ще се забавлява. В днешно време информацията не е монопол и много трудно се пробутват смешки.

39

Боби

преди 5 години

До няма вечна диктатураЯ направи справка от колко време Демократи и Републиканци управляват съвместно САЩ? И Вечерно време заедно си пият коктейлите на бара

38

Анонимен

преди 5 години

Боко има ли рейтинг изобщо ???

37

Анонимен

преди 5 години

а за Боко колко процента са загубилите доверие в него? Защо изобщо се интересувате за рейтинга на Путин или за това се плаща, а рейтинга на нашата Тиква е държавна тайна?

36

няма вечна диктатура

преди 5 години

края му се вижда

35

Боби

преди 5 години

До сегейЗаради ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ ИМУНИТЕТ УМНИКО НИКОЙ С ПРЪСТЧЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ДИПЛОМАТИ КАМО ЛИ ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА ПИПНЕОтпадне ли този принцип считай че е започнала 3 световна войнаВторо дори Милошевич го прибраха години СЛЕД КАТО СДАДЕ ПОСТА Министър председателЗабравяш още две ОСНОВНИ ФАКТАСАЩ и РФ не признават Юрисдикцията на Световния и Европейски съдВ конституцията на РФ е записано че тя не ЕКСТРАДИРА свои граждани за да накажеш някой РФ гражданин трябва да го сториш в РФ съд

34

Пич

преди 5 години

:))) Руският народ е уникален, от столетия му играят един и същи номер, но руснаците все се надяват, че следващия път ще е различно. Не може да не ти стане тъжно като ги гледаш тия хора. Разбира се, Путин ще се сгромоляса също както и диктаторите преди него. Единственото което правеше през всичките тези години е да хвърля цветен прах в отичте на хората, заигравайки се с традиционните руски мечти - военна мощ, световно господтво, руската чест, и т.н. Празни приказки.

33

Анонимен

преди 5 години

Само дето и лагера анти Путин не ги разбирам защо мислите че ако Путин падне или го осъдят в Хага нещата ще се оправят.Откъде сте сигурни че този който дойде след него няма да е по- лош.Пък има и нещо дето му викам уникално ши.бан вариант никой не идва след него Русия е в пълен хаос и картелна война на олигарси и има на документи едно правителство за което на никой не му пука и на тоя прекрасен фон се разнася неизвестно накъде един ядрен арсенал прекрасно нали.

32

Анонимен

преди 5 години

Ако можех да говоря с него бих му казал че успеха му дотук се дължеше на това че не правеше каквото правят нашите управници но той с тези мерки за пенсиите тръгна точно в тяхната посока и резултата не закъсня ако продължи ще си изгуби и целия рейтинг.Сега някой ще кажат ДС не го отписвам токлова бързо.Принципно биха били прави нл е конкретния случай той провежда една от политиките които изпробваха в Европа и е доказано неадекватна и ако продължи да го прави със сигурност ще ди загуби реитинга.

31

сегей

преди 5 години

Диктаторът - терорист НОМЕР ЕДНО в света ПУТИН ,го чака Трибунала в Хага , ако до тогава руснаците не го очистят и спасят Русия.......

30

Боби

преди 5 години

До Анонимен 28Ехх ЕКСПЕРТЕСредните цени за трансфер на ГАЗ са 3$ Транспортна и 2$ Транзитна такасз за 100км трасе за 1000кубометра ГАЗСамо през Сирия ПОТЕНЦИАЛНОТО трасе Катар-Европа ще е с дължина 1000кмтова ОСКЪПЯВА Катарската ГАЗ с колко долара?1000/100=10 10*3+10*2 = 50$ Чисти доходи на Сирия от ТранзитаХайде сега сметни колко км са през САрабияТурцияГърция или БългарияСърбияКак смятат рентабилен ли ще е Тръбопровода?

29

Боби

преди 5 години

До АнонимеНТи погледна ли как гласуват в РФ?На капака на всяка урна има индивидуален АВТОНОМЕН скенер - който сканира бюлетината преди да попадне в урната - Скенера знае влезли 600 бюлетини за 400 против 150 невалидни 50След това се прави втора зацепка като ръчното преброяванеИ най-накрая всичко се опечатва като е у нас и се носи на ЦИКПротоколите се предават по електронен път и ЦИК има резултатите почти веднага след изборния ден

28

Анонимен

преди 5 години

За това Путин прати войската си в Сирия и е готов да запали 3-световна ,защото потече ли и друг газ към Европа руснаците са веднага под резелвната скамейка а , той ще бъде изметен. Пак ще стане същото ,ако не смени курса ,ама по-бавно.

27

Анонимен

преди 5 години

1/5 е много висок процент. към 30 милиона руснаци са това.

26

До 17

преди 5 години

То при източните демокрации е така --погледнеш ли към западна демокрация и о чудо... ! -- попадаш още по на изток, та чак на север в обширен никому неизвесте район ...чисто гол в снега....

25

20

преди 5 години

Мен, такава е възрастта за пенсиониране и в България. Отдавна. А това, че живеели до 66 руснаците е фейк нюз, а и никой не им налива водката с фуния, нали?

24

Анонимен

преди 5 години

Всичко в България ни е наред, затова да помислим за Русия.

23

АнонимеН

преди 5 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!ИЗБОРИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ТЯХ В РУСИЯ ! ДОРИ НЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ!!!КАКВОТО СИ ИСКАТ ОБЯВЯВАТ КАТО РЕЗУЛТАТ КОНТРОЛ НЯМА НИКАКЪВ!ТЪЙ, ЧЕ ТОВА СА АЛА БАЛА НОВИНИ !!!

22

:)

преди 5 години

Боко има реален рейтинг 10-15% а си е Премиер, нали? По времето на Боко хората обедняха с много повече от 10%, чуждестраните инвестиции паднаха 20 пъти, а по свобода на словото сме паднали от 36 място (преди Тиквата) на 111 място, а си е Премиер и даже се има за успешен. Затова... тихичко!

21

ЩЕ ВИ СЕ, АМА...

преди 5 години

НЯМА КАК. ЩЕ ВИ СЕ! РЕЙТИНГЪТ МУ В СВЕТОВЕН МАЩАБ Е НАЙ-ВИСОК, АМА ВИДИТЕ ЛИ СПОРЕД ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ - СПАДАЛ.ОБЩО ВЗЕТО - ДРЪН, ДРЪН ТА ПЛЯС