80

Едо

преди 5 години

ПАК СЕ ЗАПОЧНА! И гърди геройски на спор да изложи; И един враг омаскарен повеч да положи! А Е ДОБРЕ, ДА МИСЛИМ ГРАДИВНО, КАК ДА ОПРАВИМ СЕБЕ СИ! ЗАСЕГА НЕ ВИЖДАМ ПРАКТИЧЕСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. МОЙ ПРИЯТЕЛ ВЧЕРА СПОДЕЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИНА НОСИ СВАДЛИВ И ИСТЕРИЧЕН ДУХ, ЗАПРИЛИЧАЛ Е НА КРЕСЛИВО МОМИЧЕНЦЕ, И ВСЯКАКЪВ ОПИТ ЗА ЕДИНЕНИЕ, ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ! ВСЕ ПАК, ПРЕДЛАГАМ, ДА НАПРАВИМ УСИЛИЯ В ПОСОКА ЕДИНСТВО, ЗА ДА ДАДЕМ ШАНС НА ГРЯДУЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ,ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ! КЪМ ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ, НАПРЕД!

79

Анонимен

преди 5 години

Долна лъжа!

78

Боби

преди 5 години

До Анонимен 81Умнико от 1950 година до сега РФ/СССР е под санкции за продажба на военни технологии и такива с двойно приложение е и какво по еди кой си начин се сдобиха със старите производствени линии на ИНТЕЛ и почнаха да пускат "собствения" процесор ЕЛБРУС(поне първите версии бяха копия на Интел)Ще спрат валутните транзакции - ЗАРЯ системата Еквивалент на СУИФТ вече 2 година работиЩе забранят Внос на нещо си - Китай само за да подразни САЩ няма да го достави и то не в $ а в Юани?Санкции

77

Морски

преди 5 години

Че у нас в България да не е по-добре,в пъти е по-зле тук,инфлацията вече е над 40% а Бойко ни лъже че е 1%.Доверието в ГЕРБ е 10% но той продължава да управлява и да краде....

76

Боби

преди 5 години

До Анонимен 77Пак ИЗОПАЧАВАШ ИСТОРИЯТАМедведев каза това ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ КОГАТО НЕФТА БЕШЕ по 50$ за Барел.Не знам дали знаеш но в Новосибирск(Сибир) създават в момента Академически град към държавния университет там и са финансирали двайсетина по-малки и 3 мега проекта един от които е от класа на ЦЕРН за изграждане на ускорител на протони самия университет ще увеличи студентите си ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА два пъти за 2018Много са зле Руснаците след като и в ЧИСТА НАУКА ПОЧНАХА ДА ФИНАНСИРАТ

75

Боби

преди 5 години

До Анонимен 75Грешки които допусна1. Праг на бедност *** лв - заедно с БВП в $ - СТЪКМИСТИКА - НИКОГА НЕ ГО ПРАВИ ТОВА ПРАГА НА БЕДНОСТ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е В РУБЛИ ИЛИ ДОЛАРИ А В НАЦИОНАЛНАТА ВАЛУТА ЛЕВ2. Находищата са на концесия от ОАК - Отворени Акционерни Дружества - 100% под руска Юрисдикция - до 100% Акциите са собственост на Чужденци Плащат всички Концесии, Такси, Данъци и Осигуровки в РФ - Дивидентите на Акциите излизат от РФ3. Мигрираща нация - Колко руснаци са получили Шенгенски Паспор

74

Анонимен

преди 5 години

Медведев им го каза " Пари няма, търпете". Обаче родните всезнайковци-русофили си знаят техните. В пряката линия учителка го пита как се живее с 300 лв. Смях! Пенсионерите питат как се живее с тези мизерни средства. Техния научен институт го питаха що са по-бедни от БЪЛГАРИЯ, Литва, Латвия, Естония, нали не са в лошия Запад. Питаха го що децата на депутатите са в Запада. Нали Русия е невероятна. Само едни заблудени в България си приказват измислици на кило!

73

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

72

Анонимен

преди 5 години

Боби , много глупости ръсиш пич! Факт е ,че руската икономика се сви с 40 %. Факт е ,че 23 % от руснаците са под прага на бедността , който е 280 лв( в бГ е 330 лв) , факт е ,че мин заплата е 250 лв. Факт е ,че са 3-тата мигрираща нация в света. А с глупостите за държавата пък изби рибата! Находищата са на концесия. Тотал им купи завода за втечнен газ. Американски фирми навсякъде. Лада е на Рено. Рено купува и ВАЗ. Айде спри се с измислиците! Масовия руснак е ужасно беден!

71

Анонимен

преди 5 години

Под вещото ръководство на тов. *** не може да има напрежение, камо ли пък да расте. Това са измислици на русофобите.

70

:):)

преди 5 години

хайде, поредната кукичка за шарани и гледай сега що помия литва по посока русия, сякаш на наш ББ е скочил стократно рейтинга.....

69

Боби

преди 5 години

До Анонимен 68"Не може да разчиташ само на природни ресурси и на управленски мурафети от сталинско време. Огромна държава, а единственото стойностно нещо, което произвеждат са оръжията."Ехх експерте Чети БРЕ ЧЕТИБюджетът е смятан за 40$ на барел всички приходи над тази цена отиват в Фонд за развитие - Дава БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ за всеки който се занимава примерно със селско стопанство леката промишленост и ИМПОРТОЗАМЕСТВАНЕТОВА РЕАЛНО Е НЕЗАКОННО ДЪРЖАВНО ФИНАНСИРАНЕ ако ги нямаше санкциите!

68

Калеко Алеко

преди 5 години

Срамота товарищ путин, да държиш ръката си на кранчето на бензиноколонката, и да не можеш да наточиш малко повече и на верноподаниците си ... че то колко му трябва на рушняка, малко за водка и сельодка ... и каквото остане за бояришник ... !!!

67

Анонимен

преди 5 години

Поредната поръчкова статия.Това, че в Русия не са разбрали, че всичко е икономика едно на ръка. За нас е по-важно, че българите също не разбраха. Предпочитат да ги управлява пожарникар-комунист, който унищожи и малкото икономика, която беше останала.Но троловете седнали да реват за Русия.

66

Анонимен

преди 5 години

Днес е хубав ден за джендърските *** - ще раздават парички, а може и бонбончета.

65

Анонимен

преди 5 години

Ами така става, когато си диктатор и смяташ, че може всичко да управляваш с богоподобния си гений. В Русия така и не разбраха, че в днешно време всичко е икономика. Не може да разчиташ само на природни ресурси и на управленски мурафети от сталинско време. Огромна държава, а единственото стойностно нещо, което произвеждат са оръжията.

64

Боби

преди 5 години

До Анонимен 60"Спасил Русия от Запада. Дали? Всичко в Русия е на концесия на немски, френски, американски фирми."Всички големи предприятия са ОАД - Обществени/Отворени Акционерни Дружества - 100% под руска Юрисдикция - Плащат както данъци включително и Корпоративен така и всички останали такси и осигуровки в РусияСамо ДИВИДЕНТИТЕ и то на акциите които са на външни фирми се изнасят извън РФТова нещо се нарича ЛОКАЛИЗАЦИЯ и по закон е над 85% за РФДай такъв закон и за България а?

63

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо нашите родни русофоби толкова се радват като рейтинга на Путин бил спаднал? Нали знаете, че от този спад са облагодетелствани крайно левите партии (комунистическата), а не някои про-западни, които ще тръгнат да играят по свирката на САЩ? А когато има сблъсък на крайни партии в две държави - знаете какво следва ... на никой не пожелавам да го види.

62

Анонимен

преди 5 години

Като прочета такова заглавие веднага се досещам кой го е преписал няма нужда от коментар, ел ка е на амбразурата. Не ми пука как живеят там, но като че ли ние сме цъфнали та вързали или се пенсионираме на 50 години!!! Стига слугинаж, ако сте толкова загрижени пишете такива статии и срещу тиквата само, че не смеете.

61

Боби

преди 5 години

До Анонимен 56"Вождът успя да свие БВП от 2,1 трилиона на 1,2 трилиона"Айдее още един ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВБВП се смята само и единствено във ВАЛУТАТА ПОЛЗВАНА В СЪОТВЕТНАТА СТРАНАКажи ми Умнико ако БВП на РФ 31.12.2017 100 милиарда рубли при курс на долара 60руб/$ или 1 666 000 000$а 01.01.2018 долара се вдигне на 70руб/$ Колко ще е БВПпак ще е 100 милиарда рубли но ти ще кажеш че е паднал на 1 428 000 000ТОВА СЕ НАРИЧА СТЪКМИСТИКА даже не е статистика а направо ЛЪЖА