100

Ливадата

преди 5 години

Като прочетох "По данни на социологическия център "Левада"" направо веднага ми стана ясно колко е истина това!

99

Малкия Мук

преди 5 години

Лудо Джудже

98

Вова

преди 5 години

Джуджето ако не е с войнствена риторика, не е джудже. Само да не подпали някоя война мръстникът.

97

sperko

преди 5 години

Статия за Русия ----> Е л к а. Защо цензурирате бе?

96

sperko

преди 5 години

Статия за Русия -----> ***

95

Анонимен

преди 5 години

РОССТАТ, 2016, заплати държавни служителидепутати. 117.7хил.рубли, висши правителствени 152.3 хилпрезидентска администрация: 201.6 хил.

94

двоен мутростандарт

преди 5 години

Олигархомедия съобщава.В България рейтинга на Боко расте главоломно, социалното напрежение намалява, въпреки че тук възрастта за пенсия се вдигна повече от Русия, деуфорията ни от неприемането ни в Шенген приключи, въпреки нарастващата спокойност на българите, въпреки оправдания трънски кмет и обвиняваната Иванчева за ръкостискане с омазания със светеща боя и управленски имидж Дюлгеров. Слава, вечна слава на управляващите, въпреки скока на цените, протестиралитеууу. На Путин оставка оставка и

93

Анонимен

преди 5 години

До 97: Ами да, явно там да си депутат не е толкова доходно занятие, колкото при нас, да не говорим за европарламента.

92

Анонимен

преди 5 години

РОССТАТ- МИН ЗАПЛАТА 280ЛВ ОТ 2018Г.

91

Анонимен

преди 5 години

До АнинименВ руските медии също публикуваха оплакване на депутат от думата че заплатата от 38000 рубли му е малка и то предизвиха огромен скандал. След като 38 хил (975 лв) изглежда огромна заплата малко ме съмнява да са цъфнали и вързали.

90

Анинимен

преди 5 години

В руските медии публикуваха статистика за средните месечни заплати в над 100 руски града. Най-ниската е 25хил рубли (около 320?),Москва е на 5-то място с 840?.

89

Анонимен

преди 5 години

Да ги оставим руснаците, що не си гледаме нашата кочинка

88

Важното е

преди 5 години

Вовка Офшорното да тъпче калъфа на челото с презрените зелени хартийки на ФЕД!За мужиците Первьй канал им стига и чаша Каналин. Венсеремос!

87

Боби

преди 5 години

До Анонимен 88Умнико знаеш ли какво означава термина ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТСпоред теб Русия която притежава наистина огромни богатства трябва да мисли как да ги защити или как да направи продавана в цял свят дребна бяла техника.След това когато границата пресекат примерно половин милиона Китайци руснаците ще ги замерят не със снаряди и бомби и дори ядрени бомби а с Автоматични чайници с термос ефект, Ютии безжични с прегрята пара и новата версия на РусФон с два екрана...АМАН ОТ етусиасти

86

Ю кортес

преди 5 години

При средна продължителност на живот 62 години ще работят до 65 за пенсия.парите отидоха за бомби и агресии

85

Боби

преди 5 години

До Анонимен 89"*** малко в Европа и гледай руски гастербайтери"Ставаше дума не за хора отиващи на заработка а за Емигранти - Едно е да получиш Виза(туристическа за да отидеш и работиш полузаконно), Виза за ОБУЧЕНИЕ, трето е Виза с право на работа и съвсем различно е да получиш Шенгенски ПАСПОРТставаше дума за хора които бягат за постоянно от РФ и колко са те.

84

Анонимен

преди 5 години

Бобчо, нали и в България всичко е стъкмистика? Всичко приравняват на лева. Ето ти приравнено. Все е реве за Швейцария. Па да идат да си купят обувки за 200 евро и да мирясат. Те такива неща. А находищата са на концвсия плюс повечето неща, пък ти пак си приказвай. *** малко в Европа и гледай руски гастербайтери. Пък после разправяй твоите!!!

83

Анонимен

преди 5 години

До Бобии са финансирали двайсетина по-малки и 3 мега проекта един от които е от класа на ЦЕРН за изграждане на ускорител на протонипак си прекалил с руската пропаганда :)Тия една прахосмукачка не могат да направят, какъв ЦЕРН? Най-много някоя бобина да са успели да откраднат агентите на ГРУ.

82

българин

преди 5 години

Долу путин, долу русия, долу комунизЪма !!!

81

Къде е курск ??????

преди 5 години

*** е пред фалит хо хо хо