117

ТHE Патриот

преди 5 години

В Пловдив само след няколко седмици на поредният герберастки градеж пропадна тротоара поне с 2 м на едно място ,ако някой е вървял по него по същото време направо го пиши инвалид!Това е герб една селска бутафория нищо повече ,прогледнахте ли вече а ?

116

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали се прави с европейски пари , но реалната цена на проекта трябва да е по малко от 2 милиона , а не 22 милиона . Другото е обир на данъкоплатците .

115

Анонимен

преди 5 години

Софиянски кмет,той въобще не крадеше и много направи за благоденствието на цофианци.

114

Анонимен

преди 5 години

Вече показват и по европейските телевизии красивата улица "Граф Игнатиев" и селдсият мегдан прод "Св.Седмочисленици"И отбелязват, че се прави с европейски пари и че злоупотребите са големи.Чух и видях по ZDF

113

До месара

преди 5 години

Точно кореняците се вдигат и да си знаеш , че това е края на фандъка.Софиянците от старата част са били винаги тъмно сини.За жалост простаците( не селяците) станаха много и те съсипаха красивия град.

112

месара

преди 5 години

новософиянците протестират. а тоя *** дето така застрашително гледа полицая, 45 дни в тухларната!

111

Терминал 2

преди 5 години

До Браво на ГЕРБ!!!Колега: Питай защо Милиционера не си носи шапката която ти и аз с данъците сме му я купили и ни обижда като пренебрегва положеният от нас с теб труд!? Същото важи и за фъндъкова и онова недоразумение крусефф. И се поинтересувай кой в общината на Град София е от Град София и разбира от нуждите му!?....

110

БС

преди 5 години

Работя в Западна Европа, като QA Engineer в строителството. Посещавам България често и мога да ви кажа , че качеството което виждам е ужасно. ГЕРБ да ме извинят, но нямат представа от качество в строителството. Между другото, ако аз съм клиент на такъв обект, не бих платил и 10 евро цента на час, а виждам че някои искат 3000 на месец??

109

Цветан Караилиев

преди 5 години

Да,разбира се,че могат да се намерят известно количество сл.а.боумни к.о.пелда.ци ,оито срещу заплащане да понаправят подобен цирк,разбира се,лошо режисиран и без никакъв ефект.Поглеждайки псевдопротестиращите,кой от тях е на сериозна работа?Надали,е хората са решили да изкарат по някой по-лесен лев/евро/.Няма лошо,на фона на милионна София численността им е мижава,и скоро ще бъдат забравени.

108

Аз знам

преди 5 години

НА ПРОТЕСТИ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ САМО НАЗНАЧЕНИ ОТ герб ИЛИ избрани от данчето. ТВА Е !!!

107

Анонимен

преди 5 години

Решението е таван за мандатите на кмет до 2 и минимум 51 % от избирателите по списък, а тя се готви за Сандъкова 4 догодина и печели с едва 10-13% от вота.

106

Последен валс

преди 5 години

Збогом любима , няма да липсваш.Само се чудя , каква карикатура ще ни представят от Гроб след година.Аз мечтая за Цецка , така де , тя е блестящ кандидат за лицето на ремонтирана София.

105

До 111

преди 5 години

И аз видях на последния вот , как чичка с износен костюм снима бюлетината си преди да я пусне(по точно-чух).Това е повече от срамно и жалко за ГЕРБ , хем ги държат в страх от уволнение и с мизерни заплати , но и последната капка надежда за свобода им прибират.Жалко , но май комунистите бяха по толерантни от верните им шофьорчета сега.

104

Курти

преди 5 години

Юрданка е много зависима и крадлива. В Лондон Избихме зъбите на патронът и Тиквата. А аз съм виждал стотици пъти Борис Джонсън в метрото наЛондон, без да се страхува от народната любов или данъчните. А фъндъкова Дори не се посрами да назначи на държавна служба пра-внукът си Крусев за някакъв си.........Юрданке, къде са ти амортизациите по активите на дружеството което управляваш ***!? Откраднала си ги май....Почивай в мир, ако можеш.

103

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

КОГАТО ЕДНА ВЛАСТ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ КРИЕ ЗАД ПОЛИЦИЯ И ДЖАНДАРИ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ Е ПРОТИВОНАРОДНА.ШАЙКАТА СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА И СКОРО ЩЕ И СТАНЕ МНОГО ТЯСНА ЯКАТА.

102

Анонимен

преди 5 години

Така като гледам арестувания платен от червените ром, се питам какви ли са останалите протестиращи, защото чак по радио "Хоризонт" призоваха хората на протест, а 150 души са 0,00001% от софиянци.

101

Анонимен

преди 5 години

80% от тези които гласуват за ГЕРБ са държаната администрация,на която Борисов плаща от нашите и вашите пари.Даже сега им вдига доходите с 10% пак от моите и вашите данъци.Останалите 20% са хора като 101 които пишат"щияхте" и "оште" тоест неграмотни роми.

100

Анонимен

преди 5 години

Данче, колкото и да крадеш, Боко не мож стигна!

99

Анонимен

преди 5 години

РЕМОНТЪТ ПРИКЛЮЧВА АПРИЛ 2019 Г.

98

Анонимен

преди 5 години

И следващия път си изберете крадлива самоковка за кмет!