157

Данъци и такси

преди 5 години

Абе милиционерите защо са без шапки?! Нали сме си платили данъците и сме им купили униформи които да бранят закона!? Този "рошавия" и пагоните да им беше скъсал на мутрите, които не знаят какво е закон дори на Физиката. Оставка, румънски прокурор и утре затвор......ЧАО Тикви...

156

Тошко

преди 5 години

Разгледайте снимките: Рошавия селендур, който не харесва ремонта! Това е лицето на протеста днес! Рошаво пиянде работи за "новата визия на Нинова".

155

Го4о

преди 5 години

Протестиращите искат цвета на плочките да е червен и да са със сърп и чук в средата, бордюрите с надпис "Вечна дружба с СССР!"..... Кога БСП ще има кмет на София???? НИКОГА!

154

ЧЕРВЕН ГЕРБЕР

преди 5 години

До Браво ГЕРБ! Щом кажеш комунист ,разбираш Червеногербера от Банкя !

153

БКП= ГЕРБ

преди 5 години

До До 140 А комунистите от ДС-ГЕРБ къде навряха здравните осигуровки ,откраднати преди години ? Къде в *** зад ник ,навряха 26 милиарда ,,заем,,взети от Торба с л.*** ? Защо Торбата се возеше на луксозни джипове на Горското ? Защо Торбата още не е платил 10 000 х лева за хеликоптера с чалгаджииките ,за самолета с Бистришките тигри ? Нещо за къщата в Барцелона ? За острова ? Не този до Тасос ,а онзи на Цикладите ?

152

Анонимен

преди 5 години

До До 126 - лъжец А ти ,*** другарю ,имаш ли си представа ,кокво може за се направи с 22 милиона ? Имаш ли представа колко пари са 22 милиона ,колко полезни и практични неща може да има с тези пари ,а не калпави циментови декорации и кражба на милиони А ,*** другарю ? На гол т.з ,нов стадион .

151

Анонимен

преди 5 години

До До 126 - лъжец А ако е син другар ? От тези дето скачаха срещу Ореха ,,комуниста ,,който не е бил в БКП и ни натресоха пак ,комуниста от Банкя и Червеното котило на БКП-ДС -ГЕРБ.

150

Гошо

преди 5 години

Те са навсякъде.Прилагат висша форма на диктатура за Нас.Да харесваме това което харесват Те.Да се радваме на това което радва ТЯХ.Заслепени от блясъка на парите.Некомпетентни.Груби и невъзпитани.Те ни управляват,дълго време.Вижда им се края.

149

някой

преди 5 години

Наглоста и зависта на червените тикви нямат край.

148

До 126 - лъжец

преди 5 години

"Не знам дали се прави с европейски пари , но реалната цена на проекта трябва да е по малко от 2 милиона , а не 22 милиона ." Защо пак лъжеш червен другарю??? Дай разчет на сметката си по точки. Да знаеш, че инфраструктурата не е подменяна от 100 г. Всичко е изгнило и се пука. Капацитетът отдавна не стига.Подмяна: на всички водопроводи и СВО.на цялата канализационна мрежа и СКО. на тръбите на топлофикация на ел.мрежатаокабеляване за интернет укрепванияи много други невидими за теб неща

147

До 140

преди 5 години

"Абе я някой кмет от БСП-то да видим как се справя с ремонтите? Да видим, ама няма... Останаха им кметове само в Куртово конаре, Долно уино и Зверино!" Ха-ха-ха! Точно така! Вижте какво е направил червеният кмет-крадец Николай Ангелов е Балчик. Нищо!!! В работно време ходи да играе голф. Най-известен стана с покупката на прескъпата лимузина за 150 000лв. с общински пари, на която да се вози. Срам за комунистите! При запитване защо е купил най-скъпата кола казва: "А защо Обама има самолет?

146

155

преди 5 години

Веднъж свикнал да живееш в тоалетна нс село, винаги ще те влече към тоалетни, новософиянецо с потури, хахаха

145

До 154

преди 5 години

Що за глупост, бе, злобни червени другари!!! Какви оставки, какви разрешителни??? Ама вие сте много болни. Ние откога казваме да се махне тази грозотия на поробителите ни - паметникът на червената армия, ама никой не реагира. Това е най-важното желание на софиянци, ако още не сте го асимилирали...Проектът си е супер и ще стане страхотно! Хайде, селяните да си ходят на село и София малко да си отдъхне от вас.

144

Анонимен

преди 5 години

Срам! Оставка на цлия СОС и отнемате разрешителното на Пантелеев и ГеПи Груп!

143

До 142

преди 5 години

"''било нужно търпение, за да се види крайният резултат'' - хохохо, тези имат чувсто за хумор, признавам им го" Ами няма по-естествено нещо даден обект да се завърши, за да се види крайния резултат. Какво грачите още от началото. Ще чакате, за да видите, че е хубаво! Плюете копчето, а балтонът още го няма. Е, няма по-нен.ормални от ***, които се правят на разбирачи и много велики. Като приготвяте кюфтета и сложите само каймата без останалите продукти, всеки ще каже, че са ужасни...

142

Браво ГЕРБ!

преди 5 години

Мащабни и грандиозни ремонти, за да ни е добре после.Който плюе да си ходи на село.Когато не се правят ремонти, питат - защо? Когато се правят ремонти, пак питат - защо? Няма угодия за червените *** и мишки.Разбира се, че ще се правят ремонти и всички софиянци ги харесваме, с изключение на едни 150 човека от БСП, ДСБ, Да България, Зелените, Спаси/Унищожи София и др., които никой не иска в Парламента. Действайте! Истинските софиянци сме с вас. Щом комунист каже НЕ, разбирай ДА!

141

до 148

преди 5 години

..."За какви глупости правим протести. Ако вдигат цени на стоки и услуги си мълчим, а за някакъв ремонт се вдигаме...."----------------------------------------------------------------------------Колко трябва да си prost, че да мислиш прахосаните МИЛИОНИ ОТ ТВОЯ джоб за "някакъв " си ремонт.??????

140

Софиянец

преди 5 години

150 *** се мислят за умни и красиви. На останалите милион и половина софиянци ремонтите ни харесват и е факт че София днес е може би най-добре уредената европейска столица. С ново и прекрасно метро, ремонтирани улици и булеварди, кристално чист въздух от планината, най-добрата вода. Нека зложелателите и комунистите се пукат от злоба.

139

До 147

преди 5 години

"София е синя, вън червените *** от БСП и ГЕРБ!" Да, София е синя, но сините вече са ГЕРБ. Старите сини изчезнаха и затова вече всички симпатизанти на сините гласуваме за ГЕРБ.Долу БКП/БСП!

138

Анонимен

преди 5 години

За какви глупости правим протести. Ако вдигат цени на стоки и услуги си мълчим, а за някакъв ремонт се вдигаме.