27

Българин

преди 5 години

Абе не разбрахте ли, че град, проектиран за 1-2 милиона, не може да побере 4-5??!!Как няма да ходят майките с колички по улицата, като парко местата изобщо не са достатъчни?? Не се ли научихте, че трябва да се търси първопричината, а не да се вайкаме за резултата?? Не може регулацията по пътищата да е под всякаква критика(пешеходните пътеки са буквално в кръстовищата, десния завой на детелините понякога липсва и мн др), а кат да се обясняват за още санкции!

26

skuka

преди 5 години

ortodoksalni bg teroristi v rbg.

25

Анонимен

преди 5 години

Трябва майките да минават с количките последователно през таваните и предните и задните стъкла на колите, защото те се явяват продължение на пешеходната лента в конкретния случай.

24

Анонимен

преди 5 години

Както бе заключил един турски вестник преди година: София прилича на провинциален турски град от 70-те години на миналия век. Има държави в Африка, които са на светлинни години по-напред от нас по отношение на инфраструктура и градоустройство. Това отразява ниската ни култура, като общество и неспособността на управата на града, която избираме, да се справи със ситуацията. Резултата го виждаме - изнасящо се и намаляващо население.

23

Solar Power

преди 5 години

И не са само колите. Има огромни дървета по троторарите или глупави кестени които ти падат по главата. Що за простотия. Дърветата по тротоара трябва да са декоративни или някакви малко до 3-4 метра максимум. Клоните да са изрязани така,че човек да може да ходи спокойно без да прикляка.

22

Анонимен

преди 5 години

Това там е мястото, където всеки шофьор в София отишъл в КАТ, се чуди къде да паркира. Някои тук гледам, че си пишат по принцип, без да разбират за какво става дума, но си мислят, че знаят всичко за всичко.

21

Анонимен

преди 5 години

Колите в България са малко - доста под средното за ЕС и да се иска да се намалят още повече не е особено умно.

20

Българин

преди 5 години

До АнонименТака е и с новите коли и с таралясниците на по 100 години, които за българина са по-ценни от бъдещето му! Европейска работа!

19

Аз

преди 5 години

Да се забрани вносът на употребявани коли. Всички стари трошки на скрап. Който няма гараж, да не му се разрешава да купува кола. Тогава колите ще намалеят 10 пъти и ще е тихо и спокойно.

18

Chup

преди 5 години

Искам да обърна внимание да на едно"този тротоар е важен"... всички тротоари са важни, защото положението е такова в цялата столица ! Да... общината спи (защото е по лесно да събираш данъци и такси отколкото да ходиш и да си изкараш парите), полицаите нямат право да глобяват коли на тротоара, законите са смотани и като цяло може да обвиняваме всичко, което мърда...но това не променя факта че това са нашите коли и ние като общество създаваме проблеми за които после търсим кой да обвиняваме...

17

Анонимен

преди 5 години

Това е на всякъде във всеки град в България... от години! Къде е новината и защо ви трябва хелбук за да го отразите?

16

Чиновник

преди 5 години

Излиза, че живеещите в квартала се оплакват от себе си, затова че си паркират собствените коли по тротоарите. Простолюдието съвсем изперкахте, бе!

15

Анонимен

преди 5 години

На бас, че 90% от колите са на живеещите там същото е и пред нас хем има неголям паркинг пред блока и както винаги мястото не стига.

14

Мен

преди 5 години

Кат, МВР, полюция? Къде сте бе, за по 20 заплатки първа писта ама ако трябва нещо да се свърши никакви ви няма...

13

Мен

преди 5 години

До АнонименТи нормален ли си?! Кофти бил градския транспорт....

12

аз

преди 5 години

вдигайте ги всичките и по 300 лева глоба!

11

Ганьо съм бе...

преди 5 години

Бабите ви се с коли са одили на къра...после въздуха що бил мръсен и майките що дирят с количките по улцата...ами в Бугаристан е така!

10

Анонимен

преди 5 години

Заслужават си го.Точно тия са, които избират Фандъкова. Дошлите от село.

9

Анонимен

преди 5 години

Да го направят зелена зона и да сложат колчета по тротоара. Нали така се прави? Питайте Фандулкова.

8

АНТИ

преди 5 години

Ако ще минава от там нЕкой от ГОЛЕМИТЕ НАЧАЛНИЦИ - един автомобил нЕма да остане.