47

...

преди 5 години

И аз живея в точно този район и преди седмица ходихме с приятел в един новооткрит ресторант точно след Диана-та. Позачудихме се как и къде да спрем... и стигнахме до извода, че ако се правиш на примерен в БГ се чувстваш като пълен ***. Което е супер жалко. Спряхме си на тротоара, но с кофти чувство.

46

Добро момче

преди 5 години

Писна ми да се съобразяваме всички с жените и децата ви! Не оста място, където добрите момчета с БМВ-тата да си паркираме колите :(

45

Каруцар

преди 5 години

Кой в общината е от София и знае къде е тази улица? фъдъкова ли, крусефф ли?! Всичките не са от Град София!! Иначе Юрданка се изцапа пак. Но не защото е умна и по метода проба-грешка, не повтаря грешките си, а защото е с Мнооого семпъл интелект и не се сеща, че откакто е "кмет" през ръцете са и минали поне 12 млрд. лева които Не може да каже как и за какво е похарчила. Просто ги е откраднала. Мишо Бирата я Чака...

44

Анонимен

преди 5 години

Пореден пример как общината е абдикирала от задълженията си. Слага се знак "Паркирането забранено" и всеки неправилно паркирал се глобява. Просто и елементарно. Глобата се "прикача" към дължимия годишен данък за МПС. Ако не се плати в срок лихва от порядъка на 20-30%. При 3 глоби те докладват в КАТ и ти прибират книжката за 1 година.

43

Анонимен

преди 5 години

Предлагам на всяка майка да се даде комплект за оцеляване в България и в него да има нож за пукане на гуми на *** с коли дето не знаят къде се паркира така вече ще се научат, един пистолет срещу ***,бежанци и изнервени кафяво-червени тролоподобни субекти крик за да си извадят колата от дупките щанга за местене на отворени шахти и кевларова броня против мюсюлмански атентати защото на държавата за нищо от изброените не и пука.

42

WTF

преди 5 години

До Край:За съжаление имате право... Но човек трябва да се гордее с принципите си и явно ги имате.

41

Край

преди 5 години

До WTF Основния проблем на България това, че този който спазва законите е направен на глупав. Българската държава се отказа да санкционира и налага ред. Наложил съм си да не паркирам на тротоар и обикалям понякога по десетина минути за да намеря място даже и в зона. Териката си паркира на тротоара/в гардинката/ на площадката и е възнаграден от държавата с 10 мин. лично време и 100 бензин.

40

WTF

преди 5 години

Ако обикновеният българин беше възпитан, чист и спазваше закони, нямаше да са му проблем управляващите.

39

Край

преди 5 години

Имам кола. И жена ми има. И дъщеря ми кара курсовете. Поколението дето не шофираше си отива. Мисли някой нормален човек че София и даже Софийското поле могат да поберат 1.3 милиона коли.Притежаването на кола в София е ограничен ресурс и трябва да го потребява само който може да си ПЛАЩА.В момента софянци се сваряват като жаби на бавен огън.

38

Непозната

преди 5 години

Безспорно е безобразие да се паркира на тротоара. Някой обаче трябва да каже на шофьорите на коли къде могат да паркират напълно законно. И това трябва да е в близост до жилищата им, не през 3 квартала. Така е поне в културните страни. Само че българските корумпирани общинари дават разрешение навсякъде да се строи, без да ги е грижа, къде ще паркират хората от построените сгради.

37

Анонимен

преди 5 години

Тези наистина са приходящи и вечер изчезват.Но погледнете по целият Габровски от двете страни селските номера на паркиралите столичани в повече.Мафията на Борисов построи още няколко блока,които ще генерират още селяци с коли.Не знам как издържа още канализацията на тоя напън.

36

Анонимен

преди 5 години

36 ти 100% НЯМАШ КОЛА.Нали от горивата данъците и винетките,от синята зона и паяците се печелят милиони.Като спрат колите от къде ще лапат.Що не спрат нарко разпространението,което е почти легално пред всяко училище.Защото от долу нагоре до вожда всички лапат.

35

Край

преди 5 години

Колите в София трябва да станат наполовина. 1.Избираме кмет с топки като за американски футбол.2.Въвеждат се прегледи и неизправните коли се спират - отпадат поне 1/3 от колите.3. Качва се данъка за кола - за всеки кило и кв. метър дето заема колата - по-голям.4.Разчертават се всички ЗАКОННИ места за паркиране в София и кола паркирана извън се санкционира непременно.5. Парете от колите се наливат в СИЛЕН градски транспорт.София има 1.3 млн. човека - 1.3 млн. коли не може да побере.

34

asd

преди 5 години

Аз живея в кв. Борово, пълно е със софийски ***, които паркират на очуканите тротоари...Ромландия а не шопландия....

33

БФС

преди 5 години

Аз живея точно в този район и мога да подтвърдя. Не само до басейна а чак до КАТ Пимен зографски на места е непроходим за майки с деца.

32

ала-бала

преди 5 години

До "До Сократис"Не ти се разбира логиката! Говорят ти че един джип заема място за две коли а ти говориш за цени между коли и джипове

31

До Сократис

преди 5 години

Кзваш, че всяко семейство трябва да си купи още една кола - джип за извън София и друга кола за в София, защото ти смяташ, че така трябва. Джип за извън София трябва по понятни причини - калпави пътиша, дупки и т..н, за които си трябва джип. То няма голяма разлиак межди цената на стар джип и на кола на същата възраст.

30

до пена и сие

преди 5 години

всичките много бързо заключихте, че колите били на живеещите в района. но не е така, там след 22.00 кола не остава, също така първоте паркирали там са от сутринта след 8.00, някви бачкатори, истинския АД настава около 18.00, когато идват хората да тренират в залите, даже и автобус на БФБ паркира на този тротоар, тъй че...

29

Сократис

преди 5 години

Тук не могат да се делят пешеходците на майки с колички и останали...След като общините помислиха за инвалиди със съответните запазени за тях територии и за велоалеи, които отнеха половината тротоари от пешеходците, сега да направят същото и за децата в колички.Кога най-сетне някой от властимащите, ще се престраши да се провикне и каже истината, че джиповете трябва да излязат от градовете?Не се ли сещат, че те стават основен проблем за липса на паркиране, или без тях няма да имат самочувствие?!

28

Solar Power

преди 5 години

Какво правим с дърветата на които не се кастрят клоните ? Какво правим с глупавите кестени (поне да бяха от ядливите) ? А дървета които също изцяло са превзели тротоарите дори дънера е извадил плочките ? Когато някъде се прави нещо трябва да се знае,че има нужда и от поддръжка.