134

ДО 134

преди 5 години

Много грешиш. Личи ти, че си от гетата. В момента, в който влзе зоната нещата се оправиха.

133

Чоко

преди 5 години

До ЧиновникПрав си. Тъй като сега Редута ще се задръсти от същите скап*аняци, които вместо да се качат на трамвай 22 си припалваха колата НОВ ВНОС и паркираха пред нас , за да се качат на същия трамвай но 5 спирки по-напред

132

До Гашо

преди 5 години

Действително е по-добре със зелена зона. Проблемът е, че кварталът се презастрои и се напълни с такива м.аймуни като тебе. Истината е, че преди беше страхотно място за живеене - веки ден се миеха улиците, имаше зелени площи (а не зелени зони) и т.н. Хората бяха културни и уважаваха останалите (бедни или богати).

131

Анонимен

преди 5 години

Тук стадо питеци реват за многоетажни, подземни извънземни... и не знам какви си паркинги. На вас това какво ще ви помогне бре?! Да не мислите, че направят 20-етажен паркинг на 200 декара в центъра и ще ви пуснат всички вандали от гетата да си паркирате безплатно бракмите, ха-ха! НЕ СА МАЛКО МЕСТАТА ЗА ПАРКИРАНЕ, А СА ПРЕКАЛЕНО МНОГО НАГЛЕЦИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАВРАТ В ЦЕНТЪРА С ТРОШКИТЕ СИ. ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА.

130

Тази снимка

преди 5 години

е от елитния център.

129

Анонимен

преди 5 години

Пак няма да има места за паркиране, улицата ще си е същата, само че разграфена. Вижда се колко има ефект в другите квартали. А Гашо и другите като теб, като сте големите бизнесмени защо нямате гаражи, а паркирате на улицата? Отговорът е ясен, *** си и ти ама от наглите.

128

Кръстьо Костов

преди 5 години

До ГашоНа вниманието на общината. Група граждани (Гашо и аз) искаме да ни вдигнете десеторно данъците. Надявам се до 01.11.2018 желанието ни да бъде удоблетворено ...

127

пена

преди 5 години

Зелената зона е една от малкото добри идеи на Фандъка. Безплатното паркиране е комунизъм и една от причините цяла София да се превърне в автоморга.

126

Чиновник

преди 5 години

До ЧокоСега нещата при вас ще се оправят, но ще реват тези, при които ще свършва зоната. Аз затова казвам, че в цяла София паркирането трябва да стане платено. Само така няма такива ситуации, като при вас. Безплатното паркиране трябва да остане само по местоживеене.

125

Анонимен

преди 5 години

Искам пълен списък на гражданите които го пожелаха. Защото от моите съседи и познати никой не го е пожелавал. Къде са обещаните талони за до 15 мин. безплатно паркиране в района на ДГ и училища?

124

До 124

преди 5 години

Интересът на СОФИЯНЦИ, КОИТО ЖИВЕЕМ В ТЕЗИ КВАРТАЛИ е много добре защитен. Окакто направиха зелената зона в долни Лозенец се родих. Винаги има достатъчно места за паркиране. Сега плащам 100 лв на година преди плащах поне 200 за бензин за да обикалям из квартала. Загубеното време и нерви и дрънкането по паветата не ги броя. Няма как да се дотътрите от 20 км и да ми паркирате пред входа безплатно.

123

Анонимен

преди 5 години

Около парковете и моловете в събота, неделя и всички почивни дни трябва да има тъмно червена зона за паркиране с цена 15 лв. и време за престой макс 45 минути.

122

Чоко

преди 5 години

Отлично за Общината. Пише потърпевш от квартал Оборище. Надявам се най-накрая нашествието на *** да престане със зелената зона. До сега всеки сел*яндур от покрайнините си припалваше брич,ката, паркираше пред нас и после хващаше трамвая за центъра. Човек не можеше да намери място за паркиране по никакъв начин.

121

Софийска баница

преди 5 години

До БратКое точно е станало страшно? Страшно е когато зоната не работи и човек не може да си паркира колата в района, където живее, заради разни навлеци, които нямат 1-2 лева за паркинг и идват само, когато зоната не работи.

120

Гашо

преди 5 години

До кръстьо костовДа, Кръстьо, сега данък и такса смет са ми 300 лв. в Лозенец. Бих дал с радост 3000 лв. само за да се лиша от постоянното присъствие на хора от гетата - Люлин и Младост с димящи трошки и просташки манталитет. Нямам проблем с данъците, и за кола бих дал 3000 лв данък, само за да останат колите на трупчета на скъсаняците, които не могат и нови гуми да си купят!

119

Брат

преди 5 години

Е сега стана вече наистина страшно.Да видим софиянци могат ли да си защитават интереса на граждани или ще се оставят на чиновниците да ги мачкат.

118

Анонимен

преди 5 години

До В Европа ли сме?Ceлянино пpocт, навсякъде по света многоетажните паркинги не само, че не са безплатни, а са двойно и тройно по скъпи, отколкото да паркираш на улицата. Дори да направят един паркинг, при цена 7-8 лв. на час, пpoшляцитe като тебе ще ревете, че било скъпо. Тарикатите и авантаджиите трябва да разберете, че безплатен обяд няма, не е имало и няма и да има.

117

Кръстьо Костов

преди 5 години

До ГашоИ данъците в зелената зона - поне 10 пъти да се вдигнат - смет, жилище и т.н.Нали сега ще дишате чист въздух ...

116

Анонимен

преди 5 години

До Чиновники бензина - най-малко 10 лева, че сега всякакви прошляци карат коли !

115

Гашо

преди 5 години

Кви многоетажни паркинзи сънувате бе. Трябва да се научите, че колата е за човек който може да си я позволи. Всички с по 2 трошки и със зплата от по 1000 не става. Аз съм за десетократно увеличаване на всички данъци и налози по колите и такси за паркиране. Тръгнали скъсаняците с кола да обикалят, а два по един нямат в жоба