174

Анонимен

преди 5 години

Това е един способ за пълнене на бездънен казан или каца без дъно!!Жулят си паричките общинари,кметове блъскат безсмислени и грозни ремонти и обновявания за милиони и после...........хоооооооооп увеличава се зелена,синя,розова,оранжева..........и каквато си помислите още зона от цветната гама с цел нови постъпления и ново пълнене!

173

Хората го пожелаха

преди 5 години

Половината Банишора е зелена зона, въпреки че в квартала трудности с паркирането никога не е имало. Сега вече има, защото паркоместата в зеленозонената Банишора са съвсем празни и хората, естествено се бутат в безплатната част.

172

qw

преди 5 години

София е град с инфраструктура за 300 000 души.Поради липса на каквато и да е визия и планове за развитието на България (освен грабеж от власт за лично облагодетелстване), почти всички работни места се откриват в няколко града в страната, основно в София.Хора от цялата страна се преместиха в София защото само тук има работни места.Столицата сега е с население над 2.5 милиона. Една трета, ако не и половината от БГ.Зоните само ни доят за пари, които управляващи усвояват после.Факт.

171

Анонимен

преди 5 години

До Стар човек, помнещБезплатни паркинги няма в нито един град в Европа от порядъка на София. Не и по центъра. Покрайнините ОК. Аз лично искам и моя квартал да стане поне зелена зона, писна ми по 20 мин да обикалям да паркирам. Направиха Лозенец зелена зона, чудно, отивам, плащам си и си върша работа. Спирам си където ми трябва...

170

opetkov

преди 5 години

В София, както и в повечето наши градове, живеят селяни. И тъй като не спазват никакви закони, наредби, разпоредби и прочее, а некадърната ни държава в лицето на МВР, община и който се сетиш, не е в състояние да наложи ред в паркирането с обществените средства, които прибира чрез всевъзможни данъци и такси, се налага да се приложи хватката на зоните, където се назначават на заплата още едни тунеядци, но които поне имат личен интерес да разгонват, глобяват и секвестират таратайките на селяните.

169

ЕД до 178 Анонимен

преди 5 години

Не всички работим със стандартно работно време от 9 до 6...

168

До 171 трън

преди 5 години

Май не се усещаш какво предлагаш. Предлагаш през деня местата за паркиране на живущите да стоят празни, а през нощта празни да стоят местата за паркиране на приходящите. Нямаме толкова паркоместа.

167

Анонимен

преди 5 години

До ЕДНощем зоната е безплатна!

166

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 175 То и соца не беше проектиран за 2 милиона авмобили , ама ето че се случи.

165

ЕД

преди 5 години

Здравейте, след като прочетох харесваните коментари на първите няколко страници, искам да ви поканя да помислите за хората които живеем на квартира. Аз лично, не съм в Лозенец, нямам и желание да съм там,но моля ви имайте предвид,че софийските хазяй са тези,на които им е проблем живущите да се регистрираме с постоянно местожителсто на техните адреси,следователно да плащаме 100лв на год. и да паркираме покрай блока. Какво правим в такъв случай?

164

Анонимен

преди 5 години

София не е проектирана за 2 милиона автомобила. Проектирана е макс за 200 000.

163

scbg

преди 5 години

До АнонименТо хубаво ама .. какво получаваш насреща, едно голямо нищо - преградени тротоари и нищо повече.

162

до 2 лв/час

преди 5 години

тя зоната като е 2 лв, ако аз дойда да ти свърша нещо, за теб ще е поне 5лв

161

трън

преди 5 години

Няма нищо лошо в сината и зелена зони, но трябва да е се организира като в нормалните държави. Живущите да си имат зона за паркиране(срещу заплащане), а приходящите да имат зона за паркиране(срещу часово заплащане). Така няма да има напрежение.

160

Чиновник

преди 5 години

До Кръстьо КостовВ Стокхолм всичко което е "безплатно" са си го платили предварително с данъците, които са огромни. А такива бай Ганйовци и готованци като тебе хем не искате да плащате данъци, хем искате всичко да ви е безплатно. Това няма как да стане, но още не сте дорасли, за да го разберете.

159

Анонимен

преди 5 години

Да ги разширят, АNадолските градинари да ги разширят!

158

Кръстьо Костов

преди 5 години

До ЧиновникПогледнете Стокхолм, моля ... безплатни автобуси

157

До 164

преди 5 години

За какъв паркинг по 1 - 2 лв пишеш глупости човече?Аз на сервиз по-малко от 10 лв до сега не съм платил. Но това е само тогава и там, където има някакъв паркинг и съм уцелил от тотото голямата награда, та да хвана свободно място.Кои са тези паркинги в центъра?Къде ще ида с буса, пълен с железа, ще пъркирам като стигна и ще ида наблизо да работя? Това е пълен абсурд.Ако успея да спра някъде, ще трябва да мъкна железата поне на 100 метра в центъра, а като се върна, колата ще е вдигната.

156

Анонимен

преди 5 години

До до 158Абе ти явно си от ония cкъcaняци, които си мислите, че всичко трябва да ви е безплатно, а вие само пари да прибирате. Стискате се за 1-2 лв. на час за паркинг, като че ли са кой знае какво. С тоя манталитет доникъде няма да стигнете.

155

До 160

преди 5 години

Господине от ГРОБ, има архив на пренията в Народното събрание.Прочети фактите, после пише глупости.