114

Анонимен

преди 5 години

Чиновник, май парите за крадене са на привършване?!?!?!?

113

АНТИ

преди 5 години

Расте, но не старее.Обаче много хора са на лапачката, навързани като свински черва.Кокала държат здраво и няма пускане !!

112

Чиновник

преди 5 години

Колегите в общината отново работят плахо и на парче. Трябва цяла София да стане платена зона за паркиране с цена 3 лв. на час, а в центъра таксата да бъде минимум 5 лв. на час. Само така ще отучат простолюдието, че колата не е, за да се ходи на кафенце в мола и на разходки из града. Безплатното паркиране трябва да остане само по постоянен адрес и само за ЕДНА кола. И така трябва да бъде във всички големи градове в България.

111

Анонимен

преди 5 години

Тояга трява! Дебела тояга!

110

Анонимен

преди 5 години

А кога ще започне изграждане на многоетажни паркинги и да се освободят улиците от коли за да се облекчи трафика. Или най евтино е с една кутия боя 10лв. да се събира целогодишно наем.

109

Вашия Премиер

преди 5 години

Скоро Левски Г и Враждебна,а от следващия мандат Долни Богров и Кремиковци.

108

Гашо

преди 5 години

Чудесно. Сега ще се поизчисти от нископлатени питекантропи с коли за по 1000 лв. в Лозенец. Трябва да се забрани и на коли над 5 г. и смръдливи дизели без дпф да се движат в центъра и Лозенец. Старите трошки да се движат само в гетата Люлин и Младост, както сега там си се движат най- скапаните автобуси.

107

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова (даже се отвратих като го пише) преди и след преизбирането и:"Обещавам да работим за една зелена столица"ДА СПАЗИ СИ ОБЕЩАНИЕТО ЗЕЛЕНА,СИНЯ, БЕНБЕНА, ЛИЛАВА И ЗАВЪРШВА НА КАФЯВА СТОЛИЦА!

106

В Европа ли сме?

преди 5 години

Ей така, да си почесам езика...КОЛКО МНОГОЕТАЖНИ ПАРКИНГА ИМА В СОФИЯ? Колко са построени за последните 29 години ? Защото колите са десет пъти повече, а градът отесня...

105

Анонимен

преди 5 години

аз отдавна прогнозирам, че скоро зелената зона ще почва от Ихтиман и ще свършва до Перник! Просто вълчия финансов апетит на гербаджиите, които колят и бесят в София е незадоволен все още! Те ще смучат докрай!

104

Столичанин

преди 5 години

До АнонименИзберете си и заживейте всички в нея!Мечтая за този ден.

103

ники

преди 5 години

няма ли да сложат най накрая, зона и във Иван Вазов. Кошмар е, живущите няма къде да спираме.

102

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 5 години

НАЙ НАКРАЯ ДА НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ДИСКРИМИНИРАН ЛОЗЕНЕЦ И НА СВОБОДНИЯ АНАРХИЧЕН ЛОЗЕНЕЦ ЗАРАДИ ГЕРБ И ФАНДЪКОВА ТООО ТОТАЛНИ РАЗРУШЕНИЯ НА ТРОТОАРА ЗАРАДИ ПОЛИЦИЯ И ФАНДЪКОВА

101

ABR

преди 5 години

До Анонимен 78Никой не отрича че ще бъдат платени паркингите и никой не иска да са безплатни бастуне. Тук става дума да има паркинг където си оставиш колата, а не всички улички да се разбиват тротоари и инфаструктура. Отделно да въртиш 5 10 мин докато изкочи свободно място. Отделно няма някой например боклучийски камион да ми задере колата щотото някой неможе да кара или е спрял куцо.

100

Ss

преди 5 години

Евала машала цела софия зона.....

99

Анонимен

преди 5 години

В европейските столици има паркинги

98

До ИЦО

преди 5 години

Интелигент си, браво!Ако не ръсеше обиди мнението би имало повече стойност!

97

Анонимен

преди 5 години

Искат да дерат пари от хората и скоро цяла София ще стане зелена зона, въпреки че е един голям шит

96

Анонимен

преди 5 години

В София колите са сигурно 2 млн.

95

Ицо

преди 5 години

ФАНДЪК СМОТАН, ПОСТРОЙТЕ НЯКОЛКО ПАРКИНГА. НЕЩАСТНИЦИ. АМА НИЕ СМЕ ЗА БОЙ ЗАЩОТО СИ ТРАЕМ ОЩЕ.