89

Анонимен

преди 5 години

Много химия стана! В Ирак,в Сирия,в Англия...! До сега не знам дали има доказателства?!

88

тракторист

преди 5 години

До @1) Експерти в Швейцария, Холандия и Швеция потвърдиха наличието на новичок2) След като някой направи атентат срещу теб е доста разумно да се покриеш...3) В свободните държави може да се влезе с шише парфюм (до 100 мл.). В Русия е трудно, може да ти го изпият...4) Новичок не е газ - ползват го като течност - намзваш го някъде където се очаква жертвата да го пипне и се обаждаш за катафалка

87

ха

преди 5 години

Да ама санкциите са за първото. Защо само за съмнения месеци има санкции?

86

Анонимен

преди 5 години

РУСКИТЕ АНТИХРИСТИ ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СА БИЛИ В ГРАДА НА СКРИПАЛ ЗА ДА РАЗГЛЕДАТ ЦЪРКВАТА :D

85

Анонимен

преди 5 години

Мирише от далече! Колко е важен и опасен Скрипал,за да го убиват трима специално обучени по такъв сложен начин? Че и полковници? Не знаем! Колко бързо откриха самоличността им в секретните архиви на Русия? Как така става- не знаем!

84

тракторист

преди 5 години

Мирно пахающий трактор вдруг улетел...

83

@

преди 5 години

Цялата тази история е жалка компилация на анти руска пропаганда сглобена от Ми-6.1. Досега не са представили доказателство за този отровен газ "новичок", не са допуснали руски или други специалисти до разследването.2. Скрипал-ови изчезнаха и никога повече може да не бъдат открити.3. Полковници от ГРУ отиват в Англия да тровят бивш агент със съветски газ скрит в шише дамски парфюм Нина Ричи? Защо офицери и защо с дамски парфюм?4. Англетата така твърдяха и за химическите оръжия на Садам...

82

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ СТАВА САМО ЗА ПОДИГРАВКА!!!!

81

Вайййй вай,вай

преди 5 години

Тея пак са като хора ,ами ако им бяха пратили двама чеченци от ранния неолит какво щеше да стане....

80

Анонимен

преди 5 години

Е тия руснаци верно се оказаха големи пoмияpи. То бива лъжи и мизерии ама тоя път счупиха ***

79

Анонимен

преди 5 години

Защо такъв значителен шпион са го заселили в такъв малък град,че там всички се познават и все някой на някого ще каже,що все някои на някои ще рекат кат новина,че се е заселил нов руснак и ето мотив да го изследват за навиците на живот,коит оттук-оттам разбрали,но защо пък точно него избрали кат не е изобретател на тоз новичок,нито притежател на бренда,нито патентен служител от нечие бюро,нито неуспешен дилър,нито брокер от неизвестна борса свързана с такъв фонд,нито по веригата разпространител.

78

ХАХАХХАХА

преди 5 години

то във всеки английски град има по един осветен шпионин където и да отиде човек това е. И то на на една страна.

77

Анонимен

преди 5 години

да, да..туристи, които не разглеждали лондон, ливърпул, хастингс, единбург, а отишли в....солсбъри. да не бях живял в англия, можеше и да се вържа. ама знам какво е солсбъри, знам и къде ходят руските туристи. това е като да кацнеш в бургас и да се разходиш до село арчар, видинско за туризъм :)

76

бългериа фърст

преди 5 години

В момента западняшката пропаганда залива света с огромни количества излишна информация. Липсват яснота и конкретика. Целта е, консуматорите на тази информация да се объркат и да не могат да се ориентират. По тази схема са направени и сериалите "Скрипал", "Хитлъри Клинтон срещу Тръмп", "химическото оръжия в Сирия" и всички останали.

75

ivailo

преди 5 години

То и Сергей Антонов уж беше стрелял по папата, ама накрая излезе , че няма нищо такова... Сега същата работа с тия двамата руснаци - само голи обвинения.

74

Анонимен

преди 5 години

И КАК ТАКА ТИА ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ ЩЕ ХОДЯТ ДА РАЗГЛЕЖДАТ ВРАЖЕСКА СТРАНА- *** ДА СА ЧУДИ ЧОВЕК КАК САМО СА ОТРОВИЛИ ОНЯ ПРЕДАТЕЛ, А НЕ СА НАТРОШИЛИ ВРАЖЕСКАТА КАТЕДРАЛА, ПО ПРИМЕРА НА БАБУЛИТЕ И ВРАЖЕСКИТЕ ТЕЛЕФОНИ.

73

Асен

преди 5 години

ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВЯТ КАКВИТО И ДА БИЛО РАЗСЛЕДВАНЕИЯ, ЧЕ ОТРАВЯНЕТО Е ДЕЛО НА ПУТИН, КАКТО И СВАЛЯНЕТО НА ПЪТНИЧЕСКИЯ СОМОЛЕТ.

72

Анонимен

преди 5 години

ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ ТРЪГНАЛИ ДА РАЗГЛЕЖДАТ НЕ ПРАВОСЛАВНИ КАТЕДРАЛИ А КАТОЛИЧЕСКИ ДЕМЕК ВРАЖЕСКИ.

71

Пак ги хванаха хаха

преди 5 години

Големи дръвнци са руснаците. Нямат финес - едни такива ръбати, грубовати и простички.

70

Анонимен

преди 5 години

ВЕЖЛИВИ ТУРИСТИ КАТО ТИЯ ДВАМАТА ДА НЕ СА ТИ ДО ГЛАВАТА