149

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 141 Защо си мислиш че някой ще прави подобно нещо с рожденното си име?

148

Гере

преди 5 години

Тези от ГРУ ФС и кавто е там друго - знам ли, само руснаци ли могат да изпратят за отровители? Колко други народи живеят в тази държава? И с руски паспорти. Айде бе! Английските МИТОВЕТЕ една клевета не могат да измислят, както трябва! ФАКТ неоспорим драги ми коментатори.

147

Ну заяц, пагади!

преди 5 години

А на най-големия престъпник в света и масов убиец на над 20 млн. души му викаха бащицата! Това са особеностите на руската душевност!

146

Държавна сигурност

преди 5 години

До БританофобПриятел, аз мисля че е останал малко Новичок и за теб!

145

Голата истина

преди 5 години

Скълъп-скълъп! На 38 полковник?Аре посмали малко.Майор да го бяхте писали.Толкоз млади полковници дори да имаще те си стоят в офисите и командват операциите.Килърите са с доста ниски чинове и по правло не фигурират никъде.ГРУ и бастисал не един и двама и никъде не е използвал БОВ.Има си конвенционални методи,вкл. спин,рак и т.н. Голата истина е че отравяне просто няма.Нито оная наркоманка е умряла от Новичок.Дори съществуването на подобен газ е под въпрос.5 пъти по силен от Зарин?Няма оцеляване!

144

Боби

преди 5 години

До Анонимен 141"Във военното училище където е завършил има паметник на Росоковски и до този паметник са имената на отличени випускници. Там е името му със златни букви, а в Кремъл не знаели..."БРАВО Току що доказа че човек на име Иван Иванов(нарочно ползвам това име) е завършил с отличие еди кое си училище1. Кой ще те допусне до училището на ФСБ или *** ГЩ ВС РФ(преди ГРУ(или до училището на ЦРУ)2. Този Иван Иванов същия ли е като този дето ни трябва Иван Иванов след това преименуван на АП

143

ИМА НЕЩО ГНИЛО...

преди 5 години

Като четеш може и да поверваш.ТОВА Е "КГБ" А НЕ КВАРТАЛНА КРЪЧМА.МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОВЯРВА НА НАПИСАНОТО.ИЗЛИЗА ЧЕ НАЙ МОЩНАТА ТАЙНА СЛУЖБА Е ФАЛИРАЛА- НАПРИМЕР ДРАГИ ЧИТАТЕЛЮ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗНАЕ ЗА ТЕБ "ФЕИСБУК"БЕЗ ДА СИ УЧАСНИК В НЕГО.И ОСНОВНОТО- ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ *** ЛИ Е,НЕ ЗНАЕ ЛИ СЪВРЕМЕННИТЕ МЕТОДИ ЗА СЛЕДЕНЕ-ИЛИ НЕЩО Е НЕНОРМАЛНО В СТАТИЯТА И В АНГЛИЯ.

142

Британофоб

преди 5 години

До ПитърНе съм никакъв фен на британците, но гледам как успешно настройват маса държави срещу Русия.И ако ми беше набор щеше да си спомняш че Русия водеше войни в Ангола и Никарагуа. Сега войната е на границата и на територии населени с руснаци. Руски бежанци не беше имало от 1943 г. но сега са факт. Преди десетина години *** в Москва почваха от 200 долара на час. Сега ги има и по 50 лева. Ако не вярваш пиши "индивидуалки Москвы" и смятай по курса на деня. Успешна политика???

141

Питър

преди 5 години

До Анонимен 141Те, британците, и за Брексит си играеха една игра, ама нещо взе да не им се играе напоследък - ако не знаеш, де. Или и ти си от онези, които считат, че каквото и да направят британците - дори да се омажат до уши - е някакъв невероятен геостратегически ход...

140

Анонимен

преди 5 години

ДоНапротив "братленце", британците си играят играта и пускат инфо капка по капка. Последната издънка на *** е че нямат информация Анатолий Чепига да е "Герой на Русия". Във военното училище к ъдето е завършил има паметник на Росоковски и до този паметник са имената на отличени випускници. Там е името му със златни букви, а в Кремъл не знаели...

139

Питър

преди 5 години

До Анонимен 138Братленце, май само ти не си разбрал, че руснаците направиха нещата именно така, за да се подиграят по възможно най-болезнения начин с великите британци. Или каквото е останало от великостта им - основното неписано правило в геополитиката е, че силните държави правят каквото си искат и не се оправдават за това.

138

Анонимен

преди 5 години

Всички руски престъпници са обикновени граждани.

137

Анонимен

преди 5 години

В Русия, ако съдя по форумите и коментарите под статиите всички се бяха наточили срещу англичаните заради Скрипал. Но това интервю напълно обърна нещата. Гледайте го за да видите как дори водещата накрая не им вярваше и и стана смешно. В момента едва ли има дори един руснак, който да вярва че тези са случайни и че Русия не е замесена.Е, българските русофили нямат такива проблеми. За Путин и децата си ще жертват, късам да не падне от олисяващата му главица.

136

Анонимен

преди 5 години

1 MILION ZAPADNQCI DA IZBIESCH DVA GRAMA MOZYK U KUTIITE IM NQMA DA SBERESCH FAKT MOZYKYT E SAMO NA IZTOK

135

Анонимен

преди 5 години

XORA ZOMBITA I JIVOTNI BOL NA ZAPAD NOOO MOZYK IOK

134

Анонимен

преди 5 години

TI OSTAVI DE LIPSVA LOGIKA NA ZAPADA AMI NAPOSLEDYK GRAM MOZYK NE SE ZABELQZVA U ZAPADNALITE AMA GRAM

133

амиииии

преди 5 години

До 132 Начинът по който пишеш и се изказваш , напълно съотвества на диагзноза - тежка русофобия с краварофилски елемент . Ъова да съм русофил , защо ме прави автоматично фен на сталин и сие ???? . какво толкова ти е направил Путин , че " не може да го дишаш" ПС -хвърли едно око на това , ще видиш ,ч е за идването на власт на ленин и компания са отгворни кои ........... ами американците pan.bg/view_article-68-371672-finansovata-tajna-na-lev-trocki-koj-finansirashe-izvestniya

132

Петърчо

преди 5 години

Интересно е че информацията за "истинската" самоличност на тези двамата идва не от правителството или МИ6 (или който там е задължен за подобни неща) ами от някакви си журналисти. Брех този запад какъв могъщ е даже и журналистите им на нивото на секретните им служби. Блажени се вярващите. Вести от бъдещето. Ако референдума в Македония не успее тогава виновна е Русия. Ако успее тогава калпави били руските тайни служби. Но ходи обяснявай после че не си русофил. Просто липсва логика бре хора!

131

Do 131

преди 5 години

Ми естествено, че не си разбрал. То нивото на *** ви е толкова ниско, че чак се чудя понякога как функционирате, че да сте живи. Сега, кои са американоробите не знам, не съм ги чувал и виждал, ама вмирисаните *** се забелязвате от далече, с портретите на сталин, *** живков, гошо тарабата, ленин, путин и всякаква подобна ***. А да и вие рушофлите сте единствните индивиди които съм виждал да развяват байряци на чужда държава (руския флаг) в собствената си държава.

130

мдааа

преди 5 години

До 129 Не разбрах , какви истини си казал за Русия ????Самият ти не отричаш или потвърдаваш , че си кравофил По принцип русофобството върви с краварофилство и българофобство Не знам , защо вие американоробите като кажете " ***" , мислите че това е някакъв вълшебен довод , с който да защитавате тезите си . Ткива думи се използваъ хора , които нямат какво смислено да кажат