109

SpaceX

преди 5 години

109 Кире най голям инвеститор в нефтените полета на Ирак е Лукоил а Садам трябваше да бъде свален и за какъв милион жертви бълнуваш у итите по време на войната са няколко хиляди

108

киро

преди 5 години

Спомням си един от предишните им премиери на англичаните, Тони Блеър, а.к.а Пудела на Буш, та той също имаше неопровержими доказателства за оръжията за масово поразяване на Садам в Ирак. Разпратиха си разузнавателните доклади пак до съюзниците, онези им повярваха и всички се възмутиха от Садам.След като избиха 1 милион иракчани, поделиха си нефтените полета със САЩ, сега мълчат като наср*ни като някой зачекне темата.На англета нямай вяра за нищо. Ама нищо. Само крадат, лъжат и мамят.

107

Анонимен

преди 5 години

Дайте 130% доказалтества ахахахах Пак лъснаха руските лъжи за кой ли път

106

багерис до тракторис

преди 5 години

1) Експерти в Швейцария, Холандия и Швеция няма как да потвърдят защото не са допуснати до "жертвите". Чели са инглиш докладче.2) След като някой направи атентат срещу теб е доста разумно да се покриеш - няма човек, няма проблем а?3) В свободните държави може да се влезе с шише дамски парфюм. Тайните агенти и убийци вина си носят по един в куфара. За заблуда на врага.4) Новичок не е газ - ползват го като течност- Да, руснаците го карат с водоноски на фронта и пръскат врага.където се очаква

105

Препечатърът написа

преди 5 години

"В документите му в руските бази данни е изписан телефон, който след проверка се оказва номер на военното разузнаване в Министерството на отбраната. На хартия Александър Петров като че ли се "ражда" през 2009 година"дай хартията да видиме, шо ако се окаже че там има един теле дет звъни у 6 апартамента, у една вила в Барцелона и не един остров- значи Цецака Цачева не е виновна

104

ла ла ленд

преди 5 години

Според мен Путин и службите нямат нищо общо. Просто този Скрипал и всички преди него се поболяха, че предадоха Майка Россия.

103

Анонимен

преди 5 години

Русофилията загуби интерес по темата.Докато британците ги "лъжеха" за Скрипал, тука се трешкаха всичките на амбразурата, а сега когато започнаха да им казват истината за некадърното КГБ и поковничетата, и техния началник подполковник Путин започнаха да заекват !

102

Анонимен

преди 5 години

Пустите му ингилизи, така и не разбраха, че това са изследователи на средновековната британска църковна архитектура. Отишли са да проучват катедралата в Солзбъри. Скоро ще публикуват книга за нея.Вижте им физиономиите на двамата - истински научни работници, изкуствоведи, академици!

101

Анонимен

преди 5 години

Това е една невинна гей-двойка ,влюбена в пътешествията из Европа. Носят си "Новичок" вместо виагра....

100

Анонимен

преди 5 години

Чакаме следващото интервю на "Боширов и Петров" !Не им ли е домъчняло за Солсбъри ?...все пак не са видяли и Стоунхендж !!!

99

до така е

преди 5 години

на такива болни шизоидни мозъци разчитат тез на запад

98

Анонимен

преди 5 години

Медията подсказва вече следващия ход на началника на полковник Чепига & Петров, подполковник Путин - действали по собствена инициатива, иначе той знаел, че са отишли само да видят катедралата в Солсбъри !!!

97

Така е

преди 5 години

До ivailo 76 Недей да бъдеш много сигурен за Сергей Антонов. Нещо многа съмнително гузно се замълча у нас за него.Явно Запада и Истока се споразумяха да не се шуми.

96

Я па я...!

преди 5 години

До Не 50 Предателите на комунизма нищо хубаво не ти чака...така е. А предателите на капитализма ги чака геройство , според нашите русофили.Малии!

95

haha

преди 5 години

До трактористНовичок са го ползвали и преди - намазан на телефонна слушалка...**********************************************************************Не си разказал целата история. Руснаците са се обаждали от Москва до Лондон. Като чуели жертвата, веднага мажели новичока по телефонната слушалка в Москва. Новичока понеже е боен поразявал нищо неподозиращия в Лондон. Но Скотланд Ярд разкрил номера и затова Руснаците са спрели да трепат невинните Лондончани от разстояние.

94

Анонимен

преди 5 години

ВЪВ ВСИЧКИ НОВИНИ И ПО-РАНО ВСЕ ПИШЕХА "вероятно"

93

брексит

преди 5 години

поредната глупост...

92

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че както нас така и в Англия,САЩ, Русия и навсякъде ни хранят с фалшиви новини?

91

тракторист

преди 5 години

Новичок са го ползвали и преди - намазан на телефонна слушалка...Жертвата е поразена и когато секретарката му го открива и ползва същия телефон за да викне бърза помощ умира и тя...

90

Анонимен

преди 5 години

Статията е интересна. Особено последното изречение: "това нищо не доказва но благодаря че изчетохте фантасмагориите по горе"