3

Анонимен

преди 5 години

Модела е СофУни - създаден от сектата на сциантологията.. Софтуерни инженери - на които не трябва математика , теоретична информатика и логика..

2

Анонимен

преди 5 години

Дайте сега да видим бизнеса иска евтини черноработници Бойко префния си мандат лично заяви че само такива трябват на България а сериозната наука била само за богати западни държави.При това положение университети хич не ни трябват да ги съборим.На тяхно място ще построим техникуми който да бълват зле квалифицирани прости но яки като бичета общи работници който да работят без пари и да не много протестират, друго и не очаквам от бананова република.

1

Анонимен

преди 5 години

Не е възможно близко партньорство между организации или лица със силно различаващи се индекси на Бъкстън - всеки такъв опит неизменно пропада и двете страни започват да се обвиняват взаимно в глупост. Оттук следва, че някакво сериозно взаимодействие между бизнес и наука не би трябвало да се очаква. Индекс на Бъкстън - Дефинира се като дължината на интервала от време, измерван в години, с оглед на който организация или лице прави своите планове..