19

Анонимен

преди 5 години

сталин е най-омразния човек за всички западняципоради простата причина че той е човека който е изградил най-голямата империя в светаот чукотка до берлинсоц държавите бяха част от тази империя както всички народи в многонационалните иимперии управлявани от собствен си цар който е подчинен на императоратова е единствената истина а че всички такива императори са били много по-лоши от сталин също е известноникога нямя западняците да му простят това което направи и ако не беше откачения горби

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И този изверг, този ***, този ненаситник на жестокости и кръв, този който превърна народа си в едно страхливо блеещо стадо... - и този индивид бе , избран за личност на своя "народ" - пардон стадо...

17

Анонимен

преди 5 години

30те години на миналия век Булгаков пише роман-писмо до Сталин в което предупреждава и описва как ще се разпадне СССР. Сталин го прочита и разбира всичко което ми се казва и взима съответните мерки, за съжаление тези след него не правят нищо по въпроса и при Горбачов СССР рухва точно както го е описал Булгаков. Интересен факт е, че 70те години Мик Джагър пише песен вдъхбновен от главния герой от романа (който в един от аспектите си е самият Сталин) който се превръща в хит на Ролинг Стоунс.

16

Анонимен

преди 5 години

До ДинкоЗначи омръзна ми да се повтаря като развалена плоча едно и също-как Сталин избил колкото Хитлер,ако не и повече хора!---Трябва да се отбележи, че това никъде не се повтаря официално а само се разнася във форуми или се подхвърля като намек или между другото "милионите жертви на Сталин", извън темата, и никога не е имало дебат или дискусия по-темата. Никой отркито не е говорил за милионите жертви на Сталин, дори и при Хрусчов когато Сталин е бил обявен за най-черния дявол.

15

Динко

преди 5 години

Значи омръзна ми да се повтаря като развалена плоча едно и също-как Сталин избил колкото Хитлер,ако не и повече хора!За такова нещо няма абсолютно никакви доказателства,напротив,според руски изследвания населението тогава се е удвоило за кратък период!

14

а бе

преди 5 години

Ако Сталин беше ударил преди Хитлер,днешните демокрасти и на запад и на изток щяха да са първи комунисти!На въпроса на журналист за "капиталистическото обкръжение" Молoтов ядосан отговаря:"Изтървахме ги!Само за 2 седмици ги изпуснахме!"

13

До 12

преди 5 години

Браво другар, никой не може да ни настрои срещу Сталин. Истинския комунист е рядкост в днешни дни. Нас червеното знаме роди ни, да живее 9ти септември

12

Анонимен

преди 5 години

Дойчевото веле ... :)

11

Анонимен:

преди 5 години

Кой каквото ,иска да говори, За мен и моето семейство, Сталин е най, Велик. и ще си остане най най велик. Бил строг, но справедлив. Турско да стане никой не може да ме настрои, против , Сталин,

10

Адските колони

преди 5 години

Сетне пробвали с разполагането на минни полета ала републиканските войници също загивали от тях. Опитали да тровят с арсеник водата, хляба, алкохола. Но всичко това искало много време и не давало очакваните бързи резултати. А от Париж вождовете на пуча настоявали за ефикасно и бързо решение. Ето защо командващият Западната армия на републиканските войски генерал Тюро заповядал следното:

9

Адските колони

преди 5 години

Най-напред демократите решили да използват отровни газове. В присъствието на членове на Конвента били извършени експерименти върху овце, но резултатите не оправдали очакванията: овцете се задавяли, кашляли, падали, но много малко от тях умирали тогава все още технологичното ниво не се било издигнало до възможностите за изработване на херметични газови камери. Какво да се прави ХVIII-ти век Хитлер все още го няма, във Франция действат само неговите предшественици. Израелският историк Израел Елдад неслучайно твърди: Последният камък от разрушаването на Бастилията се превърна в първия камък

8

Адските колони

преди 5 години

След избухването на вандейското въстание пучисткият Конвент (предишното Национално събрание) приема декларация, че тази разбунтувала се раса трябва да бъде изкоренена. Също и два закона, в които се постановява ни повече, ни по-малко от това да бъдат избити жителите на бунтовната провинция Вандея и да бъдат унищожени домовете, църквите, горите и нивите им.Естествено, за такива масови мащаби вече гилотината, дори произведена в много бройки, не била достатъчна.И се пристъпва към нещо, което на човечеството от ХХ-ти век е добре познато: търсене на начини за масово убийство на хора.

7

Петров

преди 5 години

Сталин бил изтрепал повече руснаци? Ами българите пт 9 милиона станаха 6 при "демокрацията". Сталин ше да ги е "изтрепал" тези три милиона. Повредата в мозъка на психодесните - бойкоборисовци е необратима.

6

Анонимен

преди 5 години

Сталин не е по-различен от демократите да речем във Франция след фенската революция поръжнците на монархията са избити всички до един във Вандея Франция е имало страшни убийства и в Нант там са били национални гробища направо. Така че запада да види първо себе си как е премахнал монархиите.

5

Бате Гойко

преди 5 години

До 1Ооо, прочети нататък, не е за изпускане! Ще се посмееш.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ми чети "Правда" бе, или стенвестник "атака"

3

Анонимен

преди 5 години

До ПетровСталин е успял да изтрепе доста повече руснаци, отколкото "непобедимия" Вермахт.За сведение!

2

Петров

преди 5 години

Сталин е победителят на "непобедимия" германски Вермахт. Нормално е немците да злобеят безсилно и да пишатподобни пасквилчета.

1

Анонимен

преди 5 години

Прочетох Дойче Веле и повече не ми трябва да чета. Прочетете в уикипедия за Сталин - въпреки, че го смятат за най-голямото зло, през толкова много е минал докато стане лидер, в днешно време не се срещат мъже с такива топки.