39

Име

преди 5 години

между другото. *** райът не значи ли революция на джендърите? препълнихме се с революции на незадоволени и неначесани по крастата дибили... които какво ни донесоха... репресии от страна на собствениците на медиите им. т.е. отново нищо ново под ветъро на промената.... и под слънцето.... падишаха си е падишах, *** си е римлянин, само гоите имат коли с евронорма 5!

38

Име

преди 5 години

до "веруйу". вижте уважаема госпожо *** райът,в русия най-голямото зло бе нанесено с помощта на парите на юдейските германци. не виждам защо трябва да се кланяме на система, която уби хиляди евреи, за да подсигури бъдещето само на "богоизбраните" от тях. вие виждате ,и смисъл да се кланяте на дойче-соросовеле. АЗ не!

37

Верую

преди 5 години

От Русия тръгна най-голямото зло в човешката история - болшевишкият комунизъм. Всеки, изповядващ тази идеология, е по презумпция човеконенавистник, престъпник, лъжец, мерзавец, фанатик, готов на всякаква низост.

36

муспи

преди 5 години

До Анонимен - "Сталин е бил враг на България..." ! Сталин връща половината Добруджа и Македония, иначе България си оставаше най орязаната страна след войната. Не Сталин, а еврейската власт е превърнала соцлагера в концентрационен, и най потърпевшия народ е руския! След войната Сталин се опитва да отстрани евреите, като прави автономна еврейска република на китайската граница, Бирбиджан и започва преселването им, - но те се съферясват и го убиват чрез Берия.

35

Име

преди 5 години

"Между минало и бъдеще... Махнаха всичко червено, но merkel остана!

34

СатаНАТО

преди 5 години

Естествено, че фалиралата пасмина от полуазиати с дръпнати очи ще подеме всичко, което им обещава войни, кръв, плячка и халява. *** е страната на агресивните световни лузъри.

33

До СатаНато

преди 5 години

Този марш го измисли Путин и милиони го подеха. Няма нужда от твоите обяснения.

32

СатаНАТО

преди 5 години

до странно защо руснаците живеещи там излизат по улиците на марш на Безсмъртния полк-Този марш го измисли Путин, и то съвсем неотдавна - преди 3 години. И зажмоцаните руски утепляци прегърнаха идеята, защото няма какво друго да ги крепи, освен спомените за измислените им победи във войните, когато са били пушечно месо за англо-американската кауза. Навремето никакви такива маршове нямаше, нито имаше георгиевски ленти.

31

Анонимен

преди 5 години

Да си представим за миг, че корабът, наречен СССР, в онези години се е управлявал от Михаил Сергеевич Горбачов. Защото той, както всички си спомняме, е един от главните критици на Сталин. Вермахтът и СС щяха така да "демократизират" съветското общество, че всички съветски народи и до днес щяха да бъдат обслужващ персонал на нацистите, а несъгласните с това щяха да имат "демократичната" възможност да продължат съществуването си под формата на лампиони.

30

Анонимен

преди 5 години

Сталин е бил дребничък и-дьот, същия като Путин. Сталин е бил враг на България - както сички руски главни животни е фаворизирал Сърбия, за да имаме враг в тила си. И както всички руски главни животни е пропилял шансовете за световно господство. Просто руснакът е две стъпала под европееца - ВИНАГИ.

29

Българин

преди 5 години

Боламачите на ДВ. Кой ви плаща да ни ги натрисате всяка вечер?

28

Анонимен

преди 5 години

Като гледам минусите на долните коментари, доста хора са им промили мозъците, че Сталин освобождавал България. НАУЧЕТЕ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!!! Всеки истински българин е възмутен като чуе за Сталин!!! Нещо не се говори за кланетата след окупацията.

27

Анонимен

преди 5 години

Другаря Сталин не беше ли окупатора на България? Този, който чрез армия наложи руски депутат начело на България и заповяда откъсването на Македония? М анти-българи??????????

26

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сравнявахте България. Ще намалеем. Хората имат ИЗБОР. Дали да живеят в *** по руски модел или като нормални бели хора. И заминават за нормалните държави а не в малоумния комунизъм , който и до днес е в България. Същия наложен с окупация от Сталин!

25

Пламен Василев

преди 5 години

Другаря Сталин, ще си остане един от най великите Руски управници. Казват че по негово нареждане имало двайсет милиона души избити. Това не го оправдавам, Но кой да потърси сметка на нашите управници, че от девет милиона, дали останахме и шест милиона,Българи, кой са по чужбина слуги, кой измряха , че не могат да си вземат лекарствата, . Българският народ се стопи. Кой ще им потърси сметка?

24

Анонимен

преди 5 години

До странно защоАми то няма открити и масови гробове на милионите, които е избил, докато от всичкидруги масови убийства по света са открити такива и то на далеч по-малко жертви от приписваните на Сталин.

23

Анонимен

преди 5 години

Дойчето и Велето тотално изкърти фаянса с последните изречения и натроши всичкия теракот : всички деца (явно грузинчета) биле разговаряли на английски (у дома си в Грузия) и си биле правили майтап със Сталин.

22

странно защо

преди 5 години

Всяка година в деня на Победата по цял свят - Торонто, Токио, Ню-Йорк, Лондон, Париж, Берлин, Мадрит, Рим, Сидни... руснаците живеещи там излизат по улиците на марш на Безсмъртния полк, а Моска само участниците в марша са повече от милион всяка година. Милиони руснаци излизат по цял свят на улицата с портретите на техните близки жертви от Втрората световна война. Пита се - защо никой в Русия, или руснаците по света не излиза та на шествия или маршове в памет на "милионите жертви" на Сталин?

21

мразят го щото

преди 5 години

Сталин на два пъти проваля плана на Запада и архитектите на световния либерализъм. Първият път края на 20те когато обявава, че Световната ревполюция няма да се състои както са си правели сметка организарите на преврата 1917г които бяха вложили много пари в марионетката Троцки, ами ще си гледат собствената страна и ще си развиват социализъм само в СССР, и втория път като скърши гръбнака на Германия в опита им да направят ЕС-1 с Хитлер.

20

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И този изверг, този ***, този ненаситник на жестокости и кръв, този който превърна народа си в едно страхливо блеещо стадо... - и този индивид бе , избран за личност на своя "народ" - пардон стадо...