59

Факт

преди 5 години

Всички обичат Сталин!

58

Анонимен

преди 5 години

Едно русокосо момче, с блеснали очи: Ние пък си правим майтап!------------------Този със сигурност не е грузинец.Русокоси не се наблюдават в Грузия.И защо очите му са блеснали? Или екстази, или марихуана?!

57

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ ИМЕНАТА НА КАСАПИТЕ ОСТАВАТ В ИСТОРИЯТА, А ДРУГИ НЕ. ПРИМЕРИ : КАЛИГУЛА, ЛЕНИН, СТАЛИН, ХИТЛЕР, ФРАНКО, ПИНОЧЕТ И ПР.

56

Анонимен

преди 5 години

ДОФ-13Е, със сигурност Троцки не е обикалял селата да събира червеноармейци. За това си е имало хора.Троцки е управлявал, т.е. имал е по-важти задачи. Имало е време, когато Троцки и Сталин са били на кантар, кой да управлява, но все пак Сталин е надделял.Има и филосовско течение наречено троцкизъм, което е имало десетки хиляди последователи, после замитали в концлагерите.

55

Анонимен

преди 5 години

Разменям българския флаг за съветски.

54

Циник

преди 5 години

Култа към касапи като Мао и Сталин - е отлимителна черта неграмотната на работническоселска сraн.

53

На еврофъшагите

преди 5 години

пак са им се възбудили бълхите и се драпат между краката и с тъга си спомнят какво се случи с шестиците на бащите и дядовците им. "Пожелавам" ви наслука следващия път. Може да дойде по-скоро отколкото очакват.

52

Анонимен

преди 5 години

Дайте ми флаговете на СССР. Задръжте си Сталин, него не го ща.

51

Циник

преди 5 години

Когато един безскрруполен садист( отпускал докато поливал лалугери с бензин, и ги палил)... ( пребиван с каиша от баща си редовно ) се докопа до властта - самата позиция му придава ореол. Супер тъnите и нагли червени rниди у нас пак са налазили сайта.Та този садист извършва първото си убийство на 18г. убития е шведски инженер.По нататък - милиони руснаци и украинци - биват заточени, уморени от глад, и избити.Бащата на руската революция е оръжейния търговец Александър Парвус , и немския Генералщ

50

Анонимен

преди 5 години

ТРОЦКИ Е ИСТИНСКИЯТ ВОДАЧ. ЕВРЕИН НА ИМЕ ЛЕЙБА БРОНЩАЙН, ВИСОКО ОБРАЗОВАН.ТОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ОРГАНИЗАТОР И ИЗВЪРШИТЕЛ НА РУСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ (КОЯТО ВПРОЧЕМ Е ДЕЛО НА ЕВРЕИТЕ).ЗАТОВА СТАЛИН ГО Е МРАЗЕЛ МНОГО И ЗНАЕТЕ КАКВО Е СТАНАЛО НА КРАЯ.

49

Анонимен

преди 5 години

ГРУЗИЯ ИМА НЕЩАСТИЕТО, ЧЕ Е НА Г`ЪЗА НА ГЕОГРАФИЯТА. НЕ Е ИНТЕРЕСНА НА НИКОГОБЕЗ ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ, МНОГОНАЦИОНАЛНА (ВСЯКО СЕЛО - КНЯЗ) : имеретинци, картвели, сванети, гурджани, абхазци, адитеи, осетинци, иберийци, мингрели , лази и пр.Има и азери, арменци, че дори и българи. Миш-маш. И между тях още от стари времена има едва подтиската омраза.

48

Не Хитлер

преди 5 години

А Сталин изби над 30млн. руснаци.И ако немците бяха победили , нямаше да избиват руснаци , а само евреи.Което също е непростимо.Хитлер ако слушаше генералите си , а не пропагандаторите си , сега щяхме да живеем в една огромна и богата България.Три пъти оцелява гадта ***

47

До 59

преди 5 години

Андрей Луканов спаси България от съдбата на Югославия и това му струва живота.Знай , че у нас най плюените политици са най добрите.Костов бранеше България повече от Орбан Унгария(50000 шиптерки с деца до границата ни възпря) но никой не разбра това.Доган е главния сега

46

Анонимен

преди 5 години

Сталин е най големия убиец на руснаци----------Най-големият убиец на руснаци беше Хитлер!И ако Хитлер беше победил СССР, славянска Русия щеше да бъде избита почти до крак.Да, Сталин изби мого невинни и изпрати още повече по лагерите, но в архивите се съхраняват над 5 Милиона доноса, та се пита - кой е писал доносите?Когато зададеш този въпрос на руснаците реакцията им е като от "късо съединение".Не знаят как да отговорят.

45

Грузинската мъст

преди 5 години

Сталин е най големия убиец на руснаци и това е световно постижение.Само постъпката му към единствената му рожба е доказателство за липса на разум и акъл.

44

до Ф13

преди 5 години

ИСТИНАТА Е че планът Ран-Ът е на родното ни БКП начело с Андрей Луканов---------Вярно е! Още тогава така наречения "втори ешалон" на власта търсеше активен контакт със САЩ.Т.Живков беше свален от власт чрез вътрешно партиен преврат начело с "троянския кон" на Горбачов... Луканов с подкрепата на Лилов.Говореше се, че А.Луканов, е бил сътрудник на КГБ в Бг и лично протеже на Горбачов, затова и Живков не можеше да го пипне с пръст.

43

До Ф13

преди 5 години

Прав си , но за жалост малцина се напрягат да мислят , вместо да се информират от пресата , както болшинството у нас.Любимия ми аргумент на наивниците , ми е - ама той не забогатя , значи е бил прав - този довод е образец за влиянието на пропаганда.Интересно дали Пеевски един ден ще се осланя на тази мъдрост , той формално е беден гражданин с огромни успехи в перестройката у нас.

42

Мурз ей

преди 5 години

Музеят разполага с добре запазен детски скелет, който според експертите е скелета на Сталин като малък.

41

Име

преди 5 години

дойче веле и меркел, приемам всяко ваше предизвикателство. и без това сте под ръба на кенефната ми чиния!

40

Име

преди 5 години

между другото. *** райът не значи ли революция на джендърите? препълнихме се с революции на незадоволени и неначесани по крастата дибили... които какво ни донесоха... репресии от страна на собствениците на медиите им. т.е. отново нищо ново под ветъро на промената.... и под слънцето.... падишаха си е падишах, pомлянинът си е римлянин, само гоите имат коли с евронорма 5!