80

Циник до Додо

преди 5 години

Интервю с африкански племенен вожд от Конго - " Дие дойче зинд мит Машиненгевере гекоммен...абер дие хабен Рехт унд Орднунг гебрахт..."В превод:"Немците дойдоха с картечници...но донесоха закон и ред..."Където белите колонисти си тръгнаха ... сега се ширят Боку Харам ... и племенни банди...хаос и кървища...11 годишни с калашници...

79

Анонимен

преди 5 години

Била в шок. Малеее той Африка тя е в България голяма любов няма що. Тя се радва все едно е спечелила 6 от тотото. Но не го показва за пред хората. Тя стана току що много богата жена. Ухааа як живот я чака тая. Млади мъже плажове пътувания из света.

78

Анонимен

преди 5 години

97 Ако го беше изцепки това пред "Бойко Тиквата преди 15 години", щяха да правят при и с тебе... Ама не е късно

77

Е И ?

преди 5 години

И?Какво сега?Да оплакваме продалата се елитна бг.про*ст*итутка или да обесняваме произхода на аерозолния дезодорант и какво се случва като настъпиш чифу*тските диамантени босове ?!Всяко занимание си носи своите рискове.Тук плюса е,че си ултра богат.Минуса,че могат по абсолютно всяко време да те упуцат баш като на филм въпреки охраната.

76

Очевидец

преди 5 години

Тая още преди да стане Мис-България, Маргините си правех оргии с нея в Замък Хранкнов, докато Боко Тиквата пазеше Мерцедеса им на паркинга.По онова време рабоех там и много добре им знам номерата.

75

до 87

преди 5 години

Нито Джорджде Михалевич е сърбин, нито Наталия Гуркова е рускиня.Вземете се поограмотете малко, тро лове неграмотни герберастки.Биографиите им ги има в Мрежата. Ама кой да чете.

74

Анонимен

преди 5 години

Борисов тези неща въобще не ги е говорил с Тръмп, той не може да встъпи във власт все още заради дийп стейта. Тези неща на Мухобойко му ги пускат от Ц Р У, същите дето викат Цвъки на ченгесарски конференции да им съобщават за плановете. За това и тези ги търпят западняците, понеже са удобни и са компроментирани, демек държат ги за топките докато изпълняват послушно нареждания.Само дето хората почват да се осъзнават и тяхното време наближава.

73

хюго бос

преди 5 години

Тъй като днесерещите не търпят критика и трият коментари относно тяхната тотална неграмотност, да се изкажа и по темата. Преди месеци имаш еинфо , че ще с еразвеждали, после Наталка отиде до ЮАР и се щракна на снимка с мъжа си да опровергае, че не се били развеждали.

72

Анонимен

преди 5 години

Те и Илия от Мултигруп го убихаАма жена му си живее живота

71

Анонимен

преди 5 години

ТЕ БЕЛИТЕ В ЮАР ОСТАНАХА МАЛКО. САМО БЪЛГАРСКАТА КОЛОНИЯ МИЛИАРДЕРИ В ЙОХАНЕСБУРГ, но те са заградени с висока ограда и имат охрана.И КИТАЙЦИТЕ В КЕЙПТАУН ( но там те са повече от 80%.)

70

Циник

преди 5 години

Преди години в друг форум си лафих с начетен ...много образован руснак...татко му направил много пари от търговия с вино...разказа ми случай.Руснак кара по магистрала в ЮАР ( голяма част от магистралите там са оградени с 4 метрови мрежи....изскача му нещо , и той го блъска...оказва се чернокож...руснака се обажда в полицията, и си мисли ... пизда...загазих! Полицаите му казват - Кажете на кой километър е произшествието, и карайте внимателно...и тва е!

69

Анонимен

преди 5 години

Такова публично и унизително излагане на Тиквун пред целия свят! А на всичкото отгоре с какъв напън и хъс драскаше, за да го снимат накрая в г.з. Сигурно Радев умира от смях, но подозирам, че и Цецко е много доволен, както впрочем и масата българи. Бъчи и Арнаутката му врътнаха егаси номера

68

хюго бос до 85

преди 5 години

Няма такова нещо- с пълен член е единствено подлогът, вършител на действието. Убиха съпруга- съпруга е пряко допълнение, ако ще и 100 съпрузи още да е имала. Откъде се пръкнахте такива неграмотни, бе?!

67

Анонимен

преди 5 години

Имат две деца.Голям късмет е да си дете на Джордже Михалевич.

66

оф топик

преди 5 години

този много прилича на Борис Дали...

65

Alpha

преди 5 години

Какъв е този пишман-мафиот. Всяко дете знае, че в ЮАР даже нормалните бели хора НИКОГА не спират на светофар. Червено, зелено караш или ти се случва горното.

64

Анонимен

преди 5 години

Сега и падна да харчи богатствата. След месец ще има нова изгора. Късметлия ще да е тоя новият и мъж.

63

до 81

преди 5 години

Да, не е подлог, но в този случай дамата има единствен съпруг, така че съпругЪТ не е грешка!

62

Анонимен

преди 5 години

ЮАР на Мандела се превърна буквално в клоака - бедност,престъпност,СПИН и деградация а белите масово емигрират-провалена държава!

61

Анонимен

преди 5 години

Проблемите на правителствените пиари идват не от конфузната снимка "във врат", от която нищо не се вижда и разбира, а от идиотското видео, което сами разпространиха ! Видеото показва, че анонсираната като "историческа" среща е просто "Здравей - Здрасти!" ръкостискане, продължи точно 2,7 секунди ! Видеото сложи кръст на мечтите за волни интерпретации и измислени разговори, защото какво ли пък толкова историческо могат да си кажат в 2,7 секунди ?!