140

хюго бос

преди 5 години

Във фейсбук има група Stop White South African genocide- разгледайте я и тогава пишете глупости. Убийствата на кръстовище са навсякъде- там те гърмят само защото си бял и това с подкрепата на комунистическото правителство, подкрепяно от левите болшевики, узирпирали ЕС. Да не говорим, че влиза в сила законът за отнемане земята на белите фермери, без компенсация и ще се дава на даром . И Тереза Мей заяви, че нямало нищо обезпокоително в това. Там и зидовете не спасяват..

139

Obo San

преди 5 години

НЕ МИ ПУКААА ... !

138

хюго бос do 149

преди 5 години

Многоборйни са случаите на застреляни бели в колите си в ЮАР, докато чакат на светофар или са спрели за малко- там се води геноцид над белите. Поразровете се в нета да видите за какво става дума . Неслучайно и Тръмп зае позиция по случавщото се там, която не се харесва на левите фашисти. Там на белите се забранява работа в редица сфери, нямат право на помощи и т.н. От страна членка в Г20, ЮАР заприличва на клоака.

137

Анонимен

преди 5 години

Аха, не било от подземния свят. Много интересно кой ще е този добър човек от надземния свят, който да е изпратил двама килъри да разстрелят показно някой си??! А може и да са случайни минувачи с мотор и да са решили да си изпробват оръжието в човека. Що ли се правят на ударени тия "следователи"???

136

Анонимен

преди 5 години

Кой гадняр посмя да пипне светеца на сръбската мафия.Той е национално богатство и дедовия му е регистриран за културна ценност в ЮНЕСКО.Това и ислямска държава не смее да го руши.

135

Анонимен

преди 5 години

Тоя е финансирал сръбските престъпления срещу окупираните от Белградския руски сателит народи- затова си го е получил.

134

Самоковеца

преди 5 години

Какъв трябва да си, за са посегнеш на този почтен бизнесмен!!!

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 133С кой Караджич, оня главореза психопат ли?

132

Анонимен

преди 5 години

До ПичПИЧ, ти си с повреден ЧИП. Става дума за граматика.Разстрелян и застрелян изразяват различни нюанси на езика.А, иначе, знам какво става в ЮАР следя отблизо, не ме светвай за действителността.

131

хюго бос do 118

преди 5 години

Пич, Грузия как можеда ги привлече- специален сайт им създаден за целта, южноафриканските фермери да се преместят в грузия и да се занмават със земеделия тм. Дори в русия оттекоха сума ЮАР- ци. Грузия беше една от най- разсипаните екс- съветски републики. условия им създадоха, облекчения, за да може ЮАрските фермери да се занимават на спокойствие , без страх да бъдат убити през нощта, защото са бели. Пиатем защо нашето правителство не направи това, което направи Грузия, да печелят у нас?!

130

Анонимен

преди 5 години

До Хмм"Легендата навремето беше,че Гуркова емигрира от България в ЮАР от притеснения за живота на съпруга си,поради мафиотската обстановка у нас!"---Някак странно ми се вижда това, защото ЮАР е била винаги страна с много убийства. Там човешкият живот почти не струва. Плащаш си дори на някой от чернокожите и затриваш хора за цена в жълти стотинки. Много от нашите мафиоти избягаха там, защото там властва мутренското поведение. И там като проговориш на български, всички се разбягват.

129

Кака Мара

преди 5 години

"...застрелян в Порше Панамера..." Навремето холивудската легенда Елизабет Тейлър след поредния развод,отговаря на журналист страда ли от това - Знам ,че богатите също плачат,но аз предпочитам да плача в Кадилак!

128

куртропович

преди 5 години

Ще се разплача от умиление

127

Хмм

преди 5 години

Легендата навремето беше,че Гуркова емигрира от България в ЮАР от притеснения за живота на съпруга си,поради мафиотската обстановка у нас!Ирония е да бягаш към Рая,а там да те застигне Края!

126

Edin

преди 5 години

Айде Бойко да е следващия!!!

125

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа, само едно ще ви напомня - "Богатите също плачат".

124

78420

преди 5 години

Мене няма как да ме гръмнат в ЮАР, не за друго, ами защото нямам път натам!

123

Анонимен

преди 5 години

Търся в интернет дали случайно няма пopно с Наталия Гуркова. Не заради друго, ами защото ми се иска да полъскам малко на нейно име, да си спомня младините.

122

Анонимен

преди 5 години

Въртял бизнес с диаманти... Първо написах първосигнално, че "такива не ги жаля". После се замислих, изтрих си написаното. Кой знае. Не го познавам. После се замислих как въртял бизнес с Караджич. И накрая това наклони везните и отново казвам, че... такива не ги жаля.

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не ги познавам тези, не ме интересуват."---Как, бе! Наталия Гуркова! Не си ли я виждал гола преди 20 години? :)Е, ако си по-малък, нищо не си загубил. :)