30

Анонимен

преди 5 години

Ако ги легализират цените ще паднат.Много,ужасно много.В Китай в почти всяко село и паланка има поне по една малка фабрика за синтетика.Даже и филмче даваха по дискавъри.Ама иначе имат смъртно наказание за наркотици но не и за умишлено убойство.Е тва червените дърти каскети са еднакви навсякъде.Само борба срещу наркотиците чрез разстрел са им в главите.Доналд Тръмп е ясен-тва му беше едно от предизборните обещания да накара младите афроамериканци да ходят на работа.Загубена кауза от рано.

29

Анонимен

преди 5 години

Брюк.селските номера на Този продължават и в Америка ! Излиза / скрива се , защото не разбира защо е там / и лала пред послушни придружаващи журналисти за ,, огромен успех " !А ние гледаме ДЪНОТО от долу !

28

Партиен член

преди 5 години

Ама тоя нашия каква среща направи с Тръмп?Евала. Няколко дена само за нея се говореше. Пък сега нищо не пише, какво са говорили и обсъждали.?

27

ля ля

преди 5 години

против е защотоо има пръст и там

26

Агент Гибс

преди 5 години

Хващаме тонове а правим чадър на стотици тонове , ама нека се друсат западняците !

25

Анонимен

преди 5 години

Цитат от тази сутрин :,, Срещата между Борисов и Тръмп продължи 3 секунди ! "

24

Анонимен

преди 5 години

Добро утро !Цитат : ,, Двама от новите министри на ГЕРБ са с криминално минало , а една с криминално бъдеще " !!! Познайте , Бойчо наркотици ли ще лови или калинки !!!

23

БайХай

преди 5 години

Докато които и да е наркотици са криминализирани, винаги ще ги има на черния пазар, примесени с незнайни субстанции от Китай които убиват невинни хора. Незнайни бизнесмени ще продължат да правят милиони левове с които ще продължат да лобират сред политиците за запазване на статуквото. Наздраве Бойко!

22

Анонимен

преди 5 години

За марихуаната въпросът е сложен и много спорен.........................има много литература по въпроса!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Кирил Домусчиев докога ще продължава да изнася прекурсори и дрога за терористите от ИДИЛ???

20

Анонимен

преди 5 години

Ха ха намерете и гледайте видеото.Тръмп се извърна с погнуса и въобще не се ръкуване с Банкянския плешивец.

19

Анонимен

преди 5 години

"Против съм легализация на каквато и да е дрога, категоричен е Борисов."---Е, как няма да е против! Нали, ако дрогата стане легална, БИЗНЕСЪТ на мутрата Боко УМИРА.

18

Анонимен

преди 5 години

А тези от ***, не проверяват ли миналото на хората, с които работят .... или правят врътки заедно?

17

Накратко

преди 5 години

Разбира се, че няма да иска да се легализира ... нали така цената ще падне и няма да е оферта. Ще се появи конкуренция. Въпреки тоновете, които хващат, наркотици си има на богато особено по градовете. Това, което те хващат са тези, които нямат общо с каналите му или нови играчи.

16

Анонимен

преди 5 години

Браво, ожънал 30-40 тона канабис, който в нормалния свят не е наркотик, а лекарство. Бравоооооооооооооооооооооо, генийййййййййййййййййййййй, с Бойко напред към благоденствие!

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя и скапаната му партия висят на врата на българския народ със страшна сила. Защото при нови избори онези 80% ПАК ще си го изберат. И светлина в тунела се не види.

14

Коко

преди 5 години

На тема наркотици да наведе глава и да мълчи тиквата проста! Преследват се ученици с по една цигарка канабис, за да се пълнят статистиките. Белото никой не пипа, щото там е парата. Ако се легализира тревата няма с какво да се занимават половината полицаи, освен това ще има нужда да се преследват истински наркотици.. абе да се легализира тревата ще му обърка всичко, как да не е против.. Парите ще трябва да са в държавата не в Бенчо или Митьо. Ужас!

13

Анонимен

преди 5 години

Бойко ми стана симпатичен.

12

V

преди 5 години

Тиквата казал че сме много послушни :) А кой казва кое е наркотик и кое успокоително ? Наркотиците се продават в аптеката да не говорим за цигарите .

11

Анонимен

преди 5 години

Боже, защо ни наказваш с това недоразумение?