50

Pumpkin

преди 5 години

Против е щото сега му е далавера. Влезнат ли паричките в държавната каса, по-трудно ще бъдат присвоени.

49

Анонимен

преди 5 години

Колко дни ще продължи фотосесията на г-н Джурасик в Америка?

48

Партиен член

преди 5 години

Истрили сте половината коментари. Свобода на словото?

47

Анонимен

преди 5 години

Нашият търбух как се е пльоснал на банката! Абсолютно добиче!

46

Мдааа

преди 5 години

Тръмп взема 200 000 долара за половин час среща!! Поросенко плати толкова. За Винету..дали че е индиа нец ще има промоция?? Или напротив. То трънмп затуй покани Боки а не Радев. Радев няма да плати.Въпроса е боко сам ли е платил или от бюджета?

45

Анонимен

преди 5 години

Събрали се да обсъдят най големите търговци на дрога как ще работи пазара. Пред камерите говорят колко са загрижени,а зад камерите обсъждат кой какво ще продава, къде и колко. За това и наш тиквун е там . Всички знаем че през последните години най хубавит МЕТАМФЕТАМИН / българският/ се пласираше с голям успех сред войниците и и наемници на ислямска държава. А Тръмп като васал на опиума в световен мащаб го боли дедовия за няколко тона амфетамин на Бойко.

44

Анонимен

преди 5 години

40 тона маса мартихуна ? ПХАХАХАХАХА СМЕШЕН !!! ОТ най бай ТОшо останалите диваци сте ожънали !!!

43

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен Сега, след историческото ръкостискане с Тръмп, колко ли време няма да си мие ръката......вече ще сказва, че не само три папи са го галиле по главата, а и че се е ръкувал с Путин и Тръмп.Нищо, че първия го отряза, а втория даже и не го забеляза кой е...

42

БРЕНДО

преди 5 години

Номер 1 сме!!! Браво Бойко!!! Поздрави от ЮАР

41

Анонимен

преди 5 години

Казал е "конграчуейшън" :)))))

40

Духаст селинджъри

преди 5 години

Какво им е виновен Бойко на пропаднялите наркомани, ако няма търсене-няма да има толкова плантации и цехове. Все едно да обвиняваш кварталния дюкян че продава сладко и си с диабед или високо кръвно заради саламите.

39

Анонимен

преди 5 години

Как да не е имало среща, имало е и е продължила 3 часа, само че на телепатично ниво за да не може Путин да ги послуша.

38

www

преди 5 години

СЛЕД КАТО СЕ РЪКУВАХА ТРЪМП И БОРИСОВ ТРЪМП СЕ ОБЪРНА КЪМ СВОЯТА ОХРАНА И КАЗА - НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ЧУЖЛИ ЛИЦА !!!! КАКЪВ Е ТОЯ ????

37

Един от Северозапада

преди 5 години

Ама каква жала картинка беше, като се ръкува с Тръмп.....Оня даже и не разбра, преди да си оправи сакото и да обърне гръб, с кой се е ръкувал...Голям успех, голямо нещо......Срам, срам....Много му станаха гафовете напоследък...Това коментирайте, тролчета от Герб.как го отрази у лево Тръмп, какво си казаха, на какъв език, колко време разговаряха.Другото са гербаджийски опорни точки.

36

Овца

преди 5 години

Страхувам се да нарека Боко Бай ***. Литературния герой не заслужава това.

35

Анонимен

преди 5 години

Вече съм 1000000% сигурен . Имам основание да се срамувам от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!! , представляващ милата ми клета България по света !!!

34

Анонимен

преди 5 години

Бай *** до Ню Йорк и назад....Жалко че не е жив Алеко , за да напише продължение ...

33

Анонимен

преди 5 години

Премиерът на простите започва да прилича на дърт ро м.Като Дядо си.

32

Йово

преди 5 години

Сетих се за един кораб пълен с дрога ,арестуван в Испания преди две-три години....Кой ли беше собственик??? Дали не беше ...

31

страхотен ход на БоБ

преди 5 години

Ожънахме над 30-40 тона маса канабис.люцерната на два откоса дава по 300-400 кг/декар суха мас.30000-40000 кг суха маса?? та колко 30 тонаили 40 тона. тоя прави ли разлика колко пара носи да продадеш 30 и 40 тона?та в декари, това е нива от 300 до 400 декара. дефакто Будката е анонсиорал на колумбийските дружини че у бегето има далавера да са канабисва