14

121

преди 5 години

До Анонимен 1За трафикантите не знам,но граничарите почнаха да напускат!Което значи,че вече няма далавера!

13

Циник

преди 5 години

Не преминава трафик през нас.... отвреме навреме ( един път седмично ) хващат някой полицай с 14 афганистански шебека натоварени в частната му Опел Корса...ама трафик у нас иначе няма!

12

Анонимен

преди 5 години

Е нали през България не преминава трафик или?

11

Динку

преди 5 години

Е що ще усилват с фронтекс по нашта граница, бате Бойко каза че сме бетон през нас нищо не минава, ей не мога да ги разбера тез сърби.

10

Дедо

преди 5 години

До 10 И какъв "бежанец" е Цв. Василев?Няма заповед,няма дело,няма и доказателства!Нашите не могат 2 стр. с доказателствен материал да съберат вече 4-та година.

9

Анонимен

преди 5 години

Има един бежанец от България, който го държат и не го пускат от много години. България си иска бежанеца, сърбите не го пускат. Сърбите правят на маймуни всичките български власти, дето уж са гъсти с Меркел, Тръмп, ЕС, НАТО. Или не го искат наистина, или са палячовци на политсцената.

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тук разни ***, катили, инфантилни типове, амеби, чехилчета, чули-недочули, активно вземат отношение по въпроса. Както ЕС не ни застави да приемем Истанбулската конвенция, така НИКОЙ няма да ни застави да приемаме обратно бежанци.

7

Циник

преди 5 години

Фронтекс е eдин голям виц!Кораби на Фронтекс "спасиха" стотици хиляди цръни шебеци в Средиземно море...и ги импортираха в Европа!Фронтекс беше най-големия трафикант!Xиените ще пазят овцете.

6

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Борисов тихо-мълком без гръмки скандирания заяви, че бежанци НЯМА да приемаме и европейските лидери го приеха. Меркел и Макрон, заявиха КАТЕГОРИЧНО, че всичко е на доброволен принцип. Има държави като Португалия, Гърция и др. които заявиха, че ДОБРОВОЛНО ще приемат бежанци!!

5

Рационално

преди 5 години

Време е и Българския Народ да изкаже мнение! Италия се събуди, Англия избягаха... Ес и нато трябваше да защитават нашите интереси...дали е в наш интерес, да приемаме хора, вече депортирани дори от Германия? Или пък милионите нерегистрирани, позиционирани в Турция? Ако брюкселските *** продължават, ще трябва да разберат, че България и част от Европа има различни алтернативи! Вива Русия тролчета ;)

4

Анонимен

преди 5 години

"Сърбия се опълчи: Няма да сме събирателен бежански център!"Много правилно. Да не сте сорошшшки подлогиии като туземните ***.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен3Руските *** сте винаги на своя пост.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво и на сърбите.Само Тикволандия ите останаха наведени пред Ишиаса и Лицемеркел. И винаги готови с разтворени бузи. Един от Банкя задава тона.

1

Анонимен

преди 5 години

Диваците на снимката нямат място в Европа! Да живее Орбан!