34

Анонимен

преди 5 години

Диваци са, защото културата им е изключително различна спрямо европейската и исторически мразят Европа и християнството. В тези държави като достойнство жената е след кучето! Примерите за драстичните различи са много!

33

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Диваците на снимката нямат място в Европа!"диваци" са защото ги чувствате конкуренция! Който си има личностни качества и се труди, не се бои от никой!

32

Анонимен

преди 5 години

България над всичко!!!!Бежанците....................към Франция, Германия и Англия!!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Западните държави да си прибират бежанците.................................те са резултат от тяхната политика..................най вече на Англия и Франция!!!И на баба Меркел в Германия!!!!Българи и сърби не ги искаме................не ние направихме оранжевите революции, ние не бяхме колониални сили, ние не крадохме нефт и газ от Близкия Изток!!!

30

Друже недей с лошо

преди 5 години

Ще спирате мигрантите на границата и ще ни ги върщате а тогава те ще си искат парите обратно от трафикантите - полицайте за не свършена работа но и те деца гледат и ще напускат . тогава шкембо ще трябва да ни пази..

29

Анонимен

преди 5 години

Тез мигранти не влизат през КПП,където се представят редовни документи произлизащи от акт за раждане с место на издаване и с други подробности както и съпътващи документи от разно естество с описана цел за преминаване,които трябва да бъдат представяни на гранична полиция за узаконяване,а влизат през дупки на гранични огради,които са в сектора на гранични войски и по всички закони са в нарушение с законите на всички държави по света както и в ЕС,а що ще работят с полициите сред нарушилите граници

28

Анонимен

преди 5 години

Браво на сърбите................никой не може да ги задължи..............Сърбия не е в ЕС!!!

27

Анонимен

преди 5 години

"Той припомни, че през 2015 г., когато в Сърбия влизаха и по 85 000 мигранти на ден"Опаааа, по 1 милион още малко ще кажете! В България как така влизаха по 100 на ден средно, а при сърбежите са станали 85000? Мигрантските потоци бяха почти целогодишно. В годината има 365 дни и 6 часа.365 по 85000 = 3102500031 милиона мигранти ли са влезнали в Сърбия бе, популисти неграмотни?И много да занижим сметката, пак не се връзва.

26

Анонимен

преди 5 години

Само това заслужават сърбите! Всичкото бежанци да се изсипят в Сърбия. Охаааа... да видят те, хубаво ли е.

25

rutu

преди 5 години

Заглавието няма нищо общо с написаното. Така излиза,че статията е FAKE.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да приемем поме 1,5 милона бежанци за да се поразреди прокажения бълхарски ген

23

Анонимен

преди 5 години

Постройте лагери, но ще ви трябва първоначално газ, докато се разгорят мигрантните. Произвждайте храна за животни, а остатъка компостистирайте в биоземеделие.

22

Долу България

преди 5 години

Долу бългсрия

21

мак

преди 5 години

Снимката е показателна, дори децата се репчат и крещят, явно недоволни, че им погазват "правата". А сърбите са прави, защото всеки център е като магнит, бързо се пълни, условията се влошават, настава хленч, че трябва да се подобрят, защото потокът не спира, а не спира, защото те си знаят, кой какво прави за тях. Омагьосан кръг.

20

Анонимен

преди 5 години

Сърбия се опълчи ,а България се надупи

19

Бургазлия

преди 5 години

Знаете ли какво означава вдигнатия показалец на малчугана на снимката ? - Алах е велик.Не искам София, Пловдив, Варна и Бургас да заприличат на Берлин, Кьолн, Марсилия, Дортмунд - последните западни градове вече са загубени за коренните Европейци...

18

Стар набор

преди 5 години

Не бъдете срещу Сърбите, един ден НЕИЗБЕЖНО ще се наложи с общи усилия да отбием ислямистките нашественици. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА !

17

Интелектуалец

преди 5 години

Щом не искат да приемат бежанци ЕС да им наложи санкции а НАТО да пусне атомна бомба над Белград.

16

Анонимен

преди 5 години

Сърбия на какво се опълчи ?!Никой не я кара да става бежански център !Дори и помагат с полицаи от други държави.На какво се опълчва Сърбия ?

15

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е манипулативно.В статията няма нищо подобно.Бойко Борисов от години говори ЕС да си охранява границите по-здраво и координирано между останалите държави!Накрая разбраха че Борисов е прав и почнаха нещо да правят.