40

Анонимен

преди 5 години

*** е вреден и ьа Света непотребен

39

Петър с метър

преди 5 години

И понеже малко се ядосах:Момци, знаете ли, че преди 95-та година България беше плътно покрита от зенитни дивизиони, като всеки пазеше и съседните? Дърти системи, С-125, С-75, С-200. Само един дивизион С-300 базиран в Банкя, който пазеше София.И всичко нарязахме на скраб, още преди да получим покана за НАТО.Щото дъртите руски радари, работещи в метровия диапазон ,"виждат" стелт самолетите. А преподавателя ми по тактика, между другото пенсиониран боен пилот, казваше следното'

38

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали гледахте изказването на Путин по въпроса, но реакцията му беше страшно мека. Направо като че ли беше готов да благодари на Израел за атаката... ;)))))

37

Анонимен

преди 5 години

Според мен няма умрели руснаци, а цялата работа е договорка между тях и Израел за да им дадат повод да доставят на Сирийците Ц 300, с което да затворят въздушното пространство. те обмисляха как да го направят без да се набиват на очи още след ракетния удар на Тръмп и сега си получиха повода...

36

Анонимен

преди 5 години

Израел не се страхува само от ядрено оръжие. Ако не си забелязъл е заобграден от към половин милярд араби, които ги мразят, а наблизо е и Турция, която хич не ги харесва. На фона на това, да дадат на 100 000 араби по 1 РПГ и всичко ще свърши за няколко часа. Разбира се, отзад още 200 000 ще изстрелват подобрените реактивни снаряди на Иран... И прословутата им авиация няма да има никакво значение заради бройката на нападащите ги единици.

35

факт

преди 5 години

Русия трябва да спре полетите на чужди самолети около своите бази!Всичко друго е празни приказки.Ако не го направи-да забрави за Сирия!Впрочем Израел се страхува само от едно нещо-ядрено оръжие.С тия две педи територия не е нужно много.Само че в Москва е пълно с евреи....Иначе звучи чудесно-"забравен" Искандер в пустинята,тия от Хизбула го намират "случайно" и...сбогом на световното ЗЛО.

34

Въпросът в...

преди 5 години

...заглавието е налуден - няма нужда руснаците да "вярват" в каквото и да било по случая - те просто отлично знаят какви са фактите и никакви еврейски обяснения не могат да променят това!

33

Вал

преди 5 години

Тук, освен писанки от рода мразя Русия,симпатизирам на Русия друго не виждам.Защо никой не си зададе въпроса,какво търсят израелски самолети на чужда територия, в случая в Сирия.

32

Анонимен

преди 5 години

Конашенко ! Три непоряда по служба !

31

До Bad company

преди 5 години

Всъщност, "допотопните ракети" на руснаците не се управляват директно от коментирания самолет. Но нищо не пречи да вярвате и в подобна версия, тя не е особено интелигентна, така че Ви подхожда напълно ;)

30

Анонимен

преди 5 години

Заради тая работа, дето можеше да ти е смешна, сега руснаците затвориха източната част на средиземно море и мисля до края на седмицата ще доставят в Сирия Ц 300, които имат обхват да затворят въздушното пространство не само над Сирия, но и над Ливан, Израел и Йордания... Смъртта на 15 души(която не е сигурна) им дава правото да затворят въздушното пространство ;)))

29

Страшно много

преди 5 години

дилетантски писания тука, базирани на оста любя-мразя руснаците. Истината трябва да се слуша от устата на специалистите а не на плиткоумците. За реда за унищожаване на юъздушна цел, за цикъла на работа от разчета имам много да ви говоря но няма как. И въпроса изобщо не е дали сирийците са имали система за опознаване с кодовете на руските самолети. Истината е, че евреите след пуска на ракетата от С 200 са се прикрили зад него. А този тип ЗРК работи с ракети със самонасочване преди подрива

28

Анонимен

преди 5 години

А пък ние варваме на Русия :))))))))))) *** *** :))))))

27

Анонимен

преди 5 години

Оправдания???? хахахахахаха :)))Руските смешници още не могат да разберат че цял свят се гаври с тях :))))

26

Анонимен

преди 5 години

Абе, Русия още ли не е разбрала, че се намира в центъра на ислямския тероризъм и тя е единствената, която е чуждо тяло там. Нека се учи от Израел, какво означава да живееш сред религиозни фанатици, които при първия удобен случай ще ти забият ножа !

25

Bad company

преди 5 години

Ако не беше гибелта на 15 човека щеше да е смешно. На практика руснаците си гръмнаха точно самолета който трябваше да им дава указания за целите и да им помага за насочването на допотопните им ракети.

24

3D принтирана рикия

преди 5 години

Голяма работа, че не вярват. Пука им на евреите. Те по-добре да попитат кой вярва на тях - НИКОЙ! Путиту като каже "добър ден" и вече знам, че е среднощ

23

Жо

преди 5 години

До Петър с метърАКО СИСТЕМАТА не разпознава "свой-чужд", защо са стреляли? Резултатът е налице-думнаха "свой".Всъщност, това е оправдание на руското генералче Конашенков, който се бои, че тихичко, след този случай, ще му хвръкнат пагоните.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ти па кат си един душевно здрав.

21

Петър с метър

преди 5 години

Продължава:И друго, умньо: Ракетата от тези комплекси се води от оператори-един по вертикала, един по хоризонтала и един по разстояние. След активиране на бойната глава(от оператора) тя детонира в момента, в който получи отразен сигнал от собствения си народ излъчвател, без въобще да се интересува от това дали е свой или чужд.Ех, защо затриха строителни войски.