80

Анонимен

преди 5 години

Путин: "Ще вземем ответни мерки и те ще бъдат забелязани."Самолетоносачът "Кузнецов" !

79

До Некоректно заглав

преди 5 години

Слушайте видеото от 14 минута - Израел им е дал 48 часа да си ометат руските ракети, разположени в сирийската база. Тази база на Асад е разположена под носа на руска база. След 48 часа израелците я бомбандират, а пътьом е отнасят и руския самолет. Израел не се извинява: Руснаците са получили редовното предупреждение но не са реагирали своевременно - техен проблем. Те изглежда уважават този който не ги уважава, затова ще го преглътнат и този паднал самолет като стана с предишните.

78

Анонимен

преди 5 години

До 8===оМного ти е дребна осмицата (топките) и са ти малко знаците за равенство.Пиши се поне така:8=========о > (!) :)

77

Анонимен

преди 5 години

УМНИЦИ НЕ БЪРЗАЙТЕ С ГЛУПОСТИТЕ-ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА КАКВОТО ИМА ДА СТАВА НО НИЕ МОЖЕ И ДА НЕ НАУЧИМЕ !

76

Анонимен

преди 5 години

"А на Станишев ,Лилов , Пирински , Софиянски и половината Холивуд личи ли им ?"Разбира се.

75

Анонимен

преди 5 години

Ше излезе,че са му метнали една управляема бомба отгоре му заради по-голямата площ на ИЛ-20,иначе как така според изявленията ще ги предупредят на 1 минута,а не повече по горещата линия,а когато се задействало сирийското ПВО и веднага изстреляло ракета,те вече Ф-16 кацали на собствения си аеропорт в баз коя ... като най-близка,а не на полето в тяхна земя,за таз 1 минута,както се казва минута е много мислете бързо.

74

Анонимен

преди 5 години

До Solomon. Абе ти голем разбирач от самолети се оказа бе. Всички бойни самолети могат да летят и с 300 км с тази скорост излитат и кацат. 20 години съм бил в авиацията летял съм на миг 21. Ил-20 е летял с 650 км. Или си мислиш че малките самолетчета само с звукова скорост летят. Такива като теб разбирачи да вземвтв да се хвърлите в най дълбокото да не замърсявате ефира.

73

8===о

преди 5 години

Позицията на русия е : "Кой ми наака гащите?" . В крайна сметка излиза ,че пруското ПВО е в състояние да свали единствено руски самолети.

72

hypocritical bastard

преди 5 години

след като ЕОП на Ф 16 и Ил 20 е толкова ясно различима от всеки радар , защо руският оператор на сирийската С-200 е стрелял по него ? Или просто не е стрелял той ? И да , Шойгу е наследник на семейство съветски партийни деятели от еврейски произход

71

solomon

преди 5 години

До Анонименf-16 лети 3 пъти по бързо от щайгата на руснаците при тази разлика в скоростите f-16 няма никаква възможност да се крие зад такава каруца. сега ясно ли ти е ***.

70

Анонимен

преди 5 години

Смърт на сатанистите !

69

Анонимен

преди 5 години

56- как трябва да изглежда евреинът според теб, с шащчица и плитки ли ? А на Станишев ,Лилов , Пирински , Софиянски и половината Холивуд личи ли им ?

68

EM

преди 5 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

67

RAD

преди 5 години

"Оправдания"??Няма оправдания. Израелското командване зае официална позиция. Няма за какво да се "оправдават"!Нито са свалили руския самолерт, нито са провеждали акция против руски сили. Това, че руски "съветници" "помагат" на сириското ПВО и се дънят е друга работа.Не виждам защо се представят тенденциозно нещата. Все едно да карам с превишена скорост зад някого и да ме снимат, но аз да обвиня предния, че ме е подвел...

66

Анонимен

преди 5 години

Нетаняху направи пъртина до Кремъл. Вижда се как напуква една от плочките на пода с чело от биене на теманета пред Владимир. Има клипчета в youtube.

65

Анонимен

преди 5 години

абе то един овцевоз им потопи разузнавателния кораб , вие за ракети ми думате.

64

Анонимен

преди 5 години

Челинджър е апогеят на говедарската космическа програма. Изгоря за да свети.

63

Некоректно заглавие

преди 5 години

Израел не се оправдава, Израел нарежда а Русия изпълнява! Какво точно е станало и кой "командва парада", се разказва на youtube " Путин перекроет воздушное пространство Израилю. Вячеслав Осиевский ".

62

Анонимен

преди 5 години

Курск, Кузя, Армата, Ил-20 - паметници на кремълската некадърност, алкохолизъм и безсилие

61

Анонимен

преди 5 години

"Защо Русия не вярва на оправданията на Израел?"Щото трябва да си луд за да вярваш на евреин. Евреинът не лъже само когато си взима душ в Дахау.