20

Анонимен

преди 5 години

До БлаЪхъ. Те и спътниците на щатите нищо не могат да видят кога ги питат. Особено интересен е един коментар на един американец който долу-горе гласи следното : "Руснаците са заснели Челябинския метеорит от дявол знае колко хиляди ракурса, а нито една камера не е снимала падането на самолета върху Пентагона". Та въпроса за виждането на това или онова е много разтегливо понятие.

19

Анонимен

преди 5 години

До 13Братушки ги наричат само душевно болните в България.

18

Анонимен

преди 5 години

Израел си го премести.

17

Петър с метър

преди 5 години

До #8 и такива като него:С-200 (название на НАТО SA-5 Gammon) е съветски далекобоен зенитно-ракетен комплекс, разработен в началото на 60-те години от НПО Алмаз.60-те години! Свръхмодерен...Служил съм на комплекси С-125М и С-75М, които бяха на въоръжение в БА. Нямахме системи за разпознаване свой-чужд, така че, ако се беше случило да получим заповед за стрелба по реална цел като нищо щяхме да думнем по-голямата мишена (отметка на радара). И друго, умньо:Ракетата на всички тези комплекси- С-

16

Анонимен

преди 5 години

Надушвате ли как ще има още един МН17? :) И eврeйчyгитe ще гризнат дръвцето...

15

Анонимен

преди 5 години

Сирийците (иранците) по най-коварен начин са свалили ИЛ-а прехвърляйки вината на Израел.Получило се е с един изстрел, три заека !Първо - скарват Русия с ИзраелВторо - Иран казва на Русия кой е наследника на СирияТрето - Асад казва на Путин "спасибо", но вече не ми трябваш, защото като настъпи мир ще стане още по-страшно за мене, като разбере сирийския народ, че съм ти преписал цяла Сирия за да ме "освободиш" !

14

Калеко Алеко

преди 5 години

Дали раССия верва или не, едва ли има някакво значение, след като на нея никой не и вярва и за Скрипал, и за твърденията и че не имало химически нападения в/у гражданско население в Алепо, и за отричането на хакерските атаки и намесите и във вътрешните работи в европейските държави и Щатите, и за твърденията и за ненамеса в Донецк и Луганск и за легитимността на референдума проведен в Крим от зелените човечета на товарищ путин и так далее ... и так далее ... !!!

13

Анонимен

преди 5 години

Русия НЕ ВЯРВА И НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И ВИКАМЕ братушка. Русия иска всички да я обичат и да се страхуват от нея.

12

Старото куче

преди 5 години

А сега да си представим , че беше думната американски " ОРИОН " който е еквивалент на ИЛ 20 ..... Дали пиндосите щяха да приказват празни приказки или .... ????

11

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на рУслямдия.

10

Бла

преди 5 години

Егати модерните въздушно-космически сили на Русия да не знаят къде се намират 4 дърти ф16-ки без стелт технология, при все че израелците са предупредили за атаката. Добре, че не са били с биплани, та съвсем да станат за смях.

9

Анонимен

преди 5 години

Израел не вярва на Русия !

8

Жо

преди 5 години

КАЗАНО ПРОСТО-Излиза, че свръхмодерната противовъздушната отбранителна система е засякла като мишени малките израелски изтребители, а не е засекла огромния руски самолет в същия въздушен район.Малко несериозни са аргументите на руснаците. Но нали трябва да се оправдаят пред собствения си народ чрез ежедневника "Взгляд".

7

Анонимен

преди 5 години

До 5Явно русофилството е патологичен случай, при който освен прочит мозък засяга и сетивата на пациента.Ти си такъв случай, след като не си разбрал, че сирийските ти "братушки" са екзекутирали 15'те руски силоваци, като гъски в блато !

6

.

преди 5 години

Защото са доказани лъжливи и подли ***

5

Християнин

преди 5 години

Когато става дума за човешки животи независимо от принадлежността им това си е убииство! Не бъдете *** и признаите достойно вината си, драги ми еврей.

4

факти

преди 5 години

Къде е "великото" руско спътниково разузнаване за да предупреди за наличие на израелски изтребители в района ? Освен това тия руснаци и сирийци не си ли говорят , не обменят ли информация за всеки полет ? Пълна руска аматьорщина и сега евреите били виновни , че си опазили самолетите от ПВО ракетите !

3

Анонимен

преди 5 години

КОНешников защо не отговори, защо сирийските му "братушки" са стреляли слепешката по ИЛ'а, след като е видно, че не са знаели по какво стрелят ?

2

Анонимен

преди 5 години

Преднамереността е ясна. Въпроса е, дали не е игра на някой кръг в Израелското командване. Интересно защо САЩ не са се включили в защита на Израелската позиция. Възможно е някой кръгове под централния политически елит, да играят свои игри.Тепърва ще става по ясно.

1

Анонимен

преди 5 години

Не виждам абсолютно никаква вина на израелците. Руска ракета думва по некадърност руски самолет. Очевидно са виновни само руснаците.Нека бе, нека дадът на тарамбуките по нови ракети. Да почнат да свалят и руските изтребители.