11

куртропович

преди 5 години

Прав си, прасчо! МВР е охрана на мафията в България!

10

Анонимен

преди 5 години

Искам си старата милиция тогава къщите не се заключваха и цареше спокойствие, а като минеше кварталния разните отворковци се криеха в дън земята, а за бежовите да не говорим бяха по-ниски от тревата.

9

Анонимен

преди 5 години

.....и като е реч за МВР вече от няколко места и млади хора чувам за практиката да се подхвърля дрога в колата или докато те проверяват да ти падне пакетче между краката и целта е пак изнудване с пари,наистина ме е страх от тия"полицаи"апаши а помните ли че и готвачът който беше в Брадъра заплаши един от участниците с това подхвърляне,значи си е практика УЖАС.....

8

Тотална реформа

преди 5 години

МВР е бардак,много скъп финансово на народа,а файда никаква и това го казват служители!!!

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Представяте ли си - Международен Форум на Министрите - Каракачанов и Младен Маринов ?Много падна Нивото на Властта в България - аз си представям че нашите ще говорят за наденица , ракия и бой в кръчмата .

6

Анонимен

преди 5 години

А какво е МВР щото и за посмешище не става вече.

5

Анонимен

преди 5 години

КаквО не Е???

4

Анонимен

преди 5 години

Каракачанката, аз искам милицията да си върши работата.Една от най-трогателните гледки, които съм виждал, е полицай да заобикаля неправилно паркирана кола, защото бърза за някъде.И не ми казвай, че това не му е работата. Точно това му е работата. А не да дреме и да чака ранното пенсиониране.

3

Гробокопач

преди 5 години

Каркачанката често почнаха да го изваждат на амбразурата да лае. Явно, Бойхо е заповядал да се военизира МВР-то. Иначе, няма логика, Кучето да лобира за министъра на МВР-то. Факт е, че двамата се познават,изтънко, което говори за особен вид Суджук!

2

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов защо говори за МВР като е министър на отбраната и после да кажа във връзка с негово вчерашно изказване че армия не се прави с дух и любов към България А С ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ!Стига с тия изтъркани кухи фрази,в армията не останаха хора а само некадърници.

1

Анонимен

преди 5 години

Колко умни миниестери , ААА ?