31

Анонимен

преди 5 години

До селянин 28"Каракачанов винаги изглежда ,като фолк изпълнител и не може да бъде министър на отбраната"Много обича песента 'ако зажалиш някой ден, за люта ракия'!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28 По зле и от НКВД.Осомено сега при ГЕ...

29

Анонимен

преди 5 години

"Военният министър отново се обяви в подкрепа за Унгария"- Като ги привикат Каракачаном при ББ. съвсем друго ще проговори. Не е за първи път.

28

Анонимен

преди 5 години

Лелии, тоя на тая службица вече е станал троен мислих че ще стане на края на мандата му.Преди седмица господарите снимаха как в парламента внасят чували с тоалетна хартия сега разбирам защо.А за техниката думи нямам иска да му идват хора в армията, а им дава оръжие дето е почти брак, с това никой няма да се съгласи да иде да воюва.Тоя номер в САЩ самл един път го прибеаха и армията излезе на протест.

27

Анонимен

преди 5 години

Всички сте напълно прави тоя е пълен ***.Пак е изцепил дъжд от бисери.Имали сме стада техника да сме я поддържали.Ми то и на майка ми втория мъж така разсъждаваше и за това живееше в една съборетина дето беше на път да му падне на главата и трябваше да ходим внимателно на горния етаж.Мвр пък по дефинцйя е репресивен апарат, тестват го редовно върху нас.

26

селянин

преди 5 години

Този май изобщо не разбира нищо. МВР винаги е било и ще бъде РЕПРЕСИВЕН ОРГАН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. Каракачанов винаги изглежда ,като фолк изпълнител и не може да бъде министър на отбраната.

25

ARES

преди 5 години

Дабелият лайновоз пак е грухтял!

24

Анонимен

преди 5 години

МВР е точно репресивен орган, ала НКВД....

23

House M.D.

преди 5 години

Иване, откога гей- клубът спря да бъде репресивен апарат?Успя ли да пробягал 150 000 000 /словом: сто и петдесет милиона/ кмилометра за 8 /словом: осем/ минути?

22

запознат

преди 5 години

Не е репресивен апарат, само фалшифицира избори и арестува журналиста. За сега!

21

Boko bo

преди 5 години

Прав е! Но трябва да се добави, че МВР е нищо. Абсолютно нищо.

20

Веско Маринов

преди 5 години

На министъра шкембето,има по-голям бюджет от МВР-то,като преяде, тогазинашата полиция го пази.

19

Анонимен

преди 5 години

Малееее , карачаканке млъкни , че много глупости дрънкаш....Ако трябва да вкарваш някого в затвора трябва да почнеш с твоя началник .

18

Анонимен

преди 5 години

Със синьото ц..ук ал..о ми изглежда много по-авторитетно....па си е практично при нужда !

17

Анонимен

преди 5 години

.....и още по-страшното е че подхвърлянето на дрога ставало с благословия от "горе",просто нямам думи,нашето МВР заслужава масов иск и то в Страсбург това е престъпления не просто безобразие.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако обясни каква е разликата м/ у милиция и полиция и защо не трябва да се става от милиционер полицаи тогава да остане на поста ,нека да обясни защо в Бг няма лустрация и да коже ,ако имаше той щеше ли да ие на този пост Няма да ме водят хора които вчера ме водиха към светъл комунизъм ,а днес към демокрация . Вчера с ония днеска с тия ! А в ЕС какво дремят -- нека се запънат малко и да не искат да кореспондират с хора от стария ти.м.

15

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов: МВР не е хор "Бодра смяна" - този път сме на едно мнение с минисера - какъв хор, каква бодра смяна, бе човеко! Там отдавна всеки грачи на свой глас и за своя сметка... А народа - кучета го яли, вече дори не се и оплаква, когато го обират и пребиват...

14

Анонимен

преди 5 години

Значи МВР ще се занимава с битовата престъпност.Ясна заявка, че големите престъпници ще ползват чадър, в затвора ще се хвърлят хора за 1 пастет или маратонки от МОЛ-а. Както е било винаги. В добавка и зачестилите самоубийства на следствени или арестанти.

13

Анонимен

преди 5 години

Виж, Каракачанов, за второто съм готов да поспоря. Държавата сама по себе си, по едно известно определение, е механизъм за легална репресия. МВР е един от инструментите на тази репресия.

12

Факт

преди 5 години

Ако скоро не те направи чистка и реформа в полицията,същата ще стане заплаха за народа и държавата.