102

до 103

преди 5 години

не се кахъри, белият и хетеросексуален човек ще му намери цаката, макар и да са малцинство.

101

1111

преди 5 години

в едно съм сигурен като останат само Африканци и Ислямисти, то тогава вече е 100% очевидно, че генетичният код на Нютон, Волтер, Левски, Вазов и т.н. е изтребен от лицето на Земята!

100

до 100

преди 5 години

то откъде си сигурен/а в това?! може ли докажеш, че генетичният им материал е изчезнал от лицето на земята?!

99

Анонимен

преди 5 години

"Захариева горда: Първи сме в ЕС по жени в IT сектора"---И последни по раждаемост ... Нямам предвид фауната от "обособените" махали.

98

Анонимен

преди 5 години

Вазов, Ботев и Левски няма наследници ... Ще кажете ли нещо и за тях ?

97

ЕС-осовец

преди 5 години

захариева е умна и красива, по-по-най-най- като всичките ви лидери начело с рапоня, а вие сте грозни и *** офцъи работещи като робе на плантация, за да им осигурите прекрасен живот! системата е добра, но само за тях!!

96

произход на видовете

преди 5 години

акъл на амеба, тяло на човек, що е то? съвременните български мъже и жени!

95

Анонимен

преди 5 години

Жалкто е, че трудът на много хора, който са открили и допринесли за развитието на човечестовто, отива не само за техните, но и за чуждите деца. Време е за деление. Не може да продължава така. Милиради, на гърба на милионо. Ранд, накрая ще се окаже права.

94

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-скоро се свърши със сегашния етап на човешкото развитие и се премине към слдеващия, толкова по-добре.

93

Анонимен

преди 5 години

До 82Брей .То ако предците ти така мислеха,нямаше да си жив.Каквото и да правиш,няма нищо по-важно от децата.Ще го разбереш рано или късно.

92

Анонимен

преди 5 години

ОК, ново 200 - ще лъжа и ще спя със случайни жени, ще ги зпалождам, а сле дтова, ще бягам при следващата. От 200, 10 да запазят бебетата, все файда ! Успях, размножих се ! Ихааа !

91

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам, зщао е важно, да имам контрол над популацията ... Има едни камъни в САЩ, където всичко е написано и ще стане.

90

Анонимен

преди 5 години

Нима животът ви е толкова нещастен, че мислите само, как да си хвърлите хайверчето ? А като ви се родаят децата и станат, достатъчно големи, з да оцелеят, ще си теглите ли куршума, че да им дадете път ?

89

До Анонимен 81

преди 5 години

"И това ли искаш за децата си - да са бачкатори. Нима не искаш, да преследва по-висши цели?" - това, което си изброил, пак са професии. И не, благодаря, но не искам свят, в който лидерите, учените и поетите са получили всичко наготово (като Тръмп, например). Такива хора не са свикнали да полагат усилия и искат всичко сега и веднага. Това е поколението на "всички са ми виновни". Откъде опит, ако не си видял и двете страни на монетата, за да оцениш какво имаш и какво си постигнал? OMG...

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Нито си ми на образованието,нито на акъла мишко,та да експлоатираш мен или децата ми.А такива като теб нямат деца и всичко свършва със смъртта им.И 100 години да живееш, идва краят.

87

Кака

преди 5 години

Това е защото кадърните програмисти отиват в чужбина.

86

до 79

преди 5 години

много по важно от гените е да оставиш нещо след себе си. но това го могат малцина и на тях дължим напредъка във всяка област.просто предаване на гените може да доведе до регрес, а не до прогрес.

85

Анонимен

преди 5 години

Нищо повече от една маса, за експлоатация - Взимайте си кредитчетата, напивайте си се, множете си се, но помнете, че до няколко десетилетия, ще трябва да сме до 500 000 000. И си помислете, кои ще са първите, редуцирани !!!

84

Анонимен

преди 5 години

И какво си мислиеш, че ще са полени тея деца ? Висок ли си ? Умен ли си ? Силен ли си ? Боледуваш ли ? Защо са ни прокажените ти "наследствени черти" тогава ?Сигурно си биеш децата, че да ги калиш, нали ?

83

Анонимен

преди 5 години

*** !Ти си само едно разплодно животно - ПЛОДИ СЕ ! МОЛЯ ТИ СЕ ! Плоди се, а аз ще експлаотирам деца ти. После моите, ще контролират твоите. Или ако искаш - напрво не ги праай на училище, ами ги тренирай и разплождай на 12-3 години.