122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Точно така.Светът ще ти е благодарен,че няма да предадеш гените си.

121

до 123

преди 5 години

Меркел ти ли си, с тези слаби аргументи?!

120

дарвин

преди 5 години

бялата раса страда от патологична наивност, че другите раси й мислят доброто. бялата жена не ражда, защото мозъка й е промит и е още по-наивна. затова европейките всеки ден биват изнасилвани от бежанците!! също затова белите мъже изгубиха интерес да ги защитават - нали са равни, да се пазят сами. също и сами да създават деца и семейства, ама хилядолетия човешка история и войни, друго показват!!

119

2+2=5

преди 5 години

балъци, смс-че пуснете, чуждото дете спасете! бежанче приемете и за други работете!!

118

Анонимен

преди 5 години

То за това ИТ работодателите се оплакват, че има много некачествени кадри. Не случайно в Европа не вземат толкова жени в ИТ сектора... Много малко от тях стават за там.

117

Анонимен

преди 5 години

До до 113Така де-защо да даваме финанси,за да стимулираме раждаемостта сред белите европейци .Я да ги даваме на ***,които до 2050г ще удвоят броят си .

116

Симеонофф

преди 5 години

Жената от снимката е калинка.

115

до 114

преди 5 години

ами аз за разлика от тебе смятам, че основната задача на всяка раса е да оцелее, а не да подарява науката и парите си на чужди раси и реално с това да самосубсидира геноцида си. обаче, не съм изненадан от начина ти на мислене - така е, като си живял във време без война, живееш в утопия и фантазия, колко добри са другите раси, които всеки ден работят единствено и само да се възползват от наивността ти и да те ликвидират като вид.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112Ботев и Левски са направили саможертва.В днешни времена такава саможертва не е необходима.Тези дето нямат деца или са със сексуални отклонения,или са егоисти и мислят само за удоволствието си.Съжалявам само тези, които по здравословни причини не могат да имат деца.

113

до 113

преди 5 години

да, ама я питай Глобалистите, илюминати-сатанисти от ООН и ЮНЕСКО, те ще ти кажат, че сме длъжни да спасиме децата на Африка и правят милиарди от това, като крадат чрез данъци милиарди от нас. Сега нали и Меркъл иска още повече пари да подаряваме на Африка, а както казваш за 100 години са увеличили популацията си 50 пъти с лекарсктвата и парите на белите. А белите за същото време са се свили 60пъти - всеки 3-ти от населението на Земята е бил бял преди 100 години, а сега - не знам и 5% дали сме.

112

Анонимен

преди 5 години

До до 102Ти сигурно пляскаш с ръце, като чуеш, че големи групи от хора, не от твоята "нация и раса" са измрели, нали ?

111

до 102

преди 5 години

групата към която принадлежиш може да се превърне в "луузър"-ска, щото няколко индивид едва ли биха направили голяма разлика. защо питаш за Ботев и Левски-щото са се жертвали за групата си, т.е. за нацията си и след това за расата си. В момента не само нацията ни, но цялата Европеиска раса, се самопревърна в "луузъри" - не знам наясно ли си но Европедната раса е намаляла 375 пъти спрямо останалите за 100 години, примерно Африка за същият период 50 пъти ръст - с парите и науката на белите.

110

Анонимен

преди 5 години

До 102 С логически заблуди не ми се занимава. Въпросът е - нима, ако нямат потомство, хора, като Ботев и Левски са "луузъри", както каза някой преди малко ?

109

видими резултати

преди 5 години

Грабиме Европа Рушиме България!! колкото по-зле е едно място икономически, толкова повече жени има на пазара на труда. на икономически развитите места, жената се грижи за децата и семейството си и й се налага да работи само ако това е желанието й. тук жените работят по принуда, затова нямат и деца и семейство. това е последна фаза преди изчезването на нацията ни.

108

зьц

преди 5 години

Овластяването на жените води до ниска раждаемост. Първо да роди преди 30 и след това да се отдаде на кариера. Но те се сещат след 40, когато вече не могат да зачеват нормално и раждат увредени. Тези територии не са просто запазени случайно. Мъжете превъзхождат с изключително висока производителност в пъти, защо не о властите жените да се занимават с физически труд например 50%:50%. IT компания с ръководител жена и искаше да наеме жени, но това което са жените в IT я разочарова. На думи е лесно.

107

Анонимен

преди 5 години

теб какво те брига дали борисов или резидента ще говори пред ООН?това са апаратни игри, дето са далеч от матряла.

106

:)

преди 5 години

Много call центрове на IT компаниии има в БГ-то и там работят доста жени. Това е истината. Иначе, жените в истинските IT компании са много малко, както е и по света. Другарката Захариева е решила да направи малко свободни съчинения върху резултатите на стъкмистиката. Но това е характерно за ГЕЙБ и всичките им кадри.

105

X

преди 5 години

Катето добре се кипри по снимките, но действията й са доста фалшиви и двулични. Последната интрига беше с ООН- то, когато най- безцеремонно набута Борисов вместо държавния глава. Такива непочтенни неща не правят чест на никого.

104

Митко

преди 5 години

То затва сме толкова "напред" с електронните услуги. Щото сме първи с жените в ИТ сектора...

103

до 104

преди 5 години

те и динозаврите са си мислели така! станете ли малцинство, останалите от вас с помоща на ятагана и в името на аллах, телата им ще бъдат направени независими от главите им!!