343

Анонимен

преди 5 години

Дрънка , защото никой няма да му търси отговорност .

342

кофе бабоне плевоне

преди 5 години

На тапетчев трябва да му дадем медал за най добра сурогатна майка хи хих

341

Тъга

преди 5 години

Такива хора ми отнемат надеждата и вярата в Доброто.Само като погледна снимката, и ми се плаче за България..Застава една буца в гърлото и си мисля за учителите ми, които са на кофичка кисело мляко.Има ли Бог?

340

Наблюдател

преди 5 години

Пак Плужнелиев, пак дрънка като празна тенджера..

339

Нервен е

преди 5 години

Плевнята е нервен като знае,че бейбитууу е на Барбитуу и ша го праим футболер,а не свирач на краварски църен кожен тромпет :D :D

338

РОДИЛНИ МЪКИ:)

преди 5 години

Аве ,пуделчето не се ли ***.и,какви са тия напъни,какви са тия родилни мъки ха ха ха

337

плевела Плевнелиев

преди 5 години

Тоя плевел Плевнелиев не го ли изкорениха от политическото пространство?Не е президент, а още вегетира и дава акъл. Ако питате мен Плевнелиев беше президент само на Бойко и си остана популист. Не знам защо още пишете за него.

336

Кой

преди 5 години

Плевнелиев не може да скача, но може да ляга.

335

Гост

преди 5 години

Няма как стратегията "популизъм" да е добра за който и да е президент, не само за Румен Радев, тя го обезличава - т.е. г-н Плевнелиев не е прав. Лошото с президентството е, че там или заставаш на позиции, които обединяват, или заставаш на други позиции, които ти струват мантадата, не зная откъде на някой би могло да му дойде наум, че те биха били полезни за политика, който стои зад президента, освен ако, имаме проблем с президента Плевнелиев?

334

Анонимен

преди 5 години

Роска моля те видяхме те Цецка повече я харесаха от теб твоите другари

333

Да добавя

преди 5 години

Хубаво е че от президента нищо не зависи.Климатик , гледка през прозореца, участие в празнуване на празниците , хапване , пийване. Тук там и някоя екскурзийка с Десито. И така.Кеф.След четвъртия мандат Бойко става президент , най после да си почине.

332

У бре

преди 5 години

Жал ми е за президента Плевнелиев и сравненията с негови колеги.Той само загуби от политиката(сина си),а печелившия Путин в същото време изгуби подводница,няколко самолета и любовта на милиони бъдещи руски пенсионери....

331

Байрям Байрям

преди 5 години

Вилгария в момента е 6 мил. и максимум 300 000 ромо-вилгари..ВАРНА намаля от 450 на 350 хил..Плавдив от 460 на 340 хил. .. След 1989 г. само Бургас и София имат покачване на население--Бургас от 200 000 на 245 000, а София от 1.3 милиона--сега е 1.600 000 (за цялата община,не само града). Видин от 70 хил.--на 30 хил..Сливен от 115 хил.-- на 70 хил.

330

Анонимен

преди 5 години

Ще си взема куче и ще го кръстя Роско :D

329

Хехе

преди 5 години

Росен беше президент с поведение,отиващо на ранга му!Критикувал е и Борисов,и министри на всеослушание!Радев е като клюкарката на Чудомир - Не съм от тях,как' Сийке...А този,на кръговото в Хасково,не го познавам!

328

Анонимен

преди 5 години

защо народната любов е вредна за България,защо тези,които правят така ,както искат хората ги наричат популисти и това се счита за обидно.В крайна сметка ние не сме тълпа,която иска да линчува някого,искаме само качествено управление и махане на некачествените от властта,пък дори и да са 90%,по-добре да ни управляват 10% от тях качествено отколкото 100% не както трябва

327

уффф

преди 5 години

като го гледам се чудя..тоз плвн може ли даправи коремно поне върху бановаи...същоабе кой му е правил децата на този гербе раст

326

до И.Илиев

преди 5 години

А името Овчаров примерно обсъждал ли си с партийни приятели,понеже цял народ докараха на дереджето на стадо овце?

325

татко-дядко

преди 5 години

Татко-дядко да ходи да сменя памперсите на отрочето си,че Банова ще раздава шамари

324

смешник

преди 5 години

Това недоразумение , оти не оди да се скрие у дупката си.