363

Декларация на ВъГъЗъ

преди 5 години

всички които забравиха, Ръпонплевналиувуев доказа че от прогниващ комсополец, минавайки под няколко германски моста като възстановител и градящ позиртивното той същестрвенно допринесе Германските граждани да преодолеят по смислено разликите си след т.н. Велико Германско Съединение (ВГС), съединени което прави силата. Хер Роз, доказа и друго че изобщо непречи да си мухлясъл злобар, когато устремно и позитивно всеки ден в месеца той допринася и това дето нестава за носене или отнасяне,

362

Циник

преди 5 години

Росето ако е мъж, ще обяви война на Русия и двамата с Мони Паси ще щурмуват Кремъл с трабанта като камикадзета. Това ще е най-полезното дело в живота им, да ви отърват от себе си.

361

РП да иде на дофтур

преди 5 години

зЛОБАТА В ЛИЦЕТО НА ПЛЮВНАЛ НАЛИЕВ енай-доброто което в преходния период от един в друг период може да се очаква от такива като Плевелев.Когато подавал декюментите за членство у ГЕРБо казал че може да сее семена, и клюки. попита ли го а да ореш моеш ли. да-казал плевнев и го назначили за ОРАЛНО адаптиран. та от тогава е теков жлътнал с псоьрядисен тен и коса сресана против пърхутаа нема ли кой да му каже да иде да си прегледа бъбреците и жлъчката че се е жлътнал като кайсия

360

Haffen die Wahrheit

преди 5 години

Много им бърка в здравето Радев на герберчетата, ама освен да *** безсилно, друго не им остава :)) Радев не е Иванчева, да му подхвърлите малко евро и да го арестувате, а плъшоци? :)))

359

Трагедия

преди 5 години

Плювнята да замълчи. Жена му го напусна, а народа отдавна го е намразил.

358

Роско!

преди 5 години

Ще те запомнят като РОСКО! Тва си!

357

месара

преди 5 години

на запад Плевнелиев е уважаван и желан колкото срамна болест

356

АУУУУ

преди 5 години

Послушкото на ГЕРБ.

355

Зозо

преди 5 години

на този хал сме заради предателя Борисов, който се прави на голям американец, а господарката му Мути си гледа интереса и търгува с руснаците. А вие промитаци чакайте от дедо си Трамп евтин газ.

354

Додо

преди 5 години

Радев е съветски, комунистически чорап, Росен Плевнелиев е толераcт. Хвани единия, удари другия!

353

Ники

преди 5 години

Респект г-н Президент Плевалиев!За съжаление у нас умните считат за луди , а и е пълно със със съветски ***.За това и сме на тов хал,ама слабоумните червенолизци не могат да го разберат или не искат..

352

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯ ми кажи като на "Росенчо" са му отворени всичките врати на запад, защо все в нашите медии го гледам?

351

Анонимен

преди 5 години

"Неговата стратегия е добра за него, но е вредна за България"Всяка БКП стратегия е вредна за България, Роско папироско! Всичко Роско и он и ти и герб вожда - сите БКПта!

350

Handel

преди 5 години

Значи той е популст и затова неговата стратегия е вредна за България? Т.е. България не са нейните жители, а оядените и корумпирани политици.

349

Анонимен

преди 5 години

Росен и сега навсякъде из Европа са му отворени вратите. Радев като слезе от поста, освен в Кремъл дръгаде няма да го пуснат,.... разбира се с компания от тукашните ***.

348

Щирлиц

преди 5 години

Позор за България.

347

Анонимен

преди 5 години

жалък екземпляр

346

Българин

преди 5 години

Добре де, господин БИВШ президент, предполагам, че знаеш колко си бил безполезен, мразен, безличен и т. н, смени феродото, регулирай спирачките и забрави публичните изяви. Харчи си парите, гледай булката, но престани да излагаш БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! американофилството ти носи дивиденти, но го запази за себе си, не ни се натрапвай повече!!!!!!

345

Анонимен

преди 5 години

Роски пудела

344

Анонимен

преди 5 години

Росен федерката отвори уста с очакване за още няколко куфарчета с долари.