403

Анонимен

преди 5 години

Плювнаналивуев актува когатао Будката я няма у нус.са като кацне Паша-анти-нарко-контрол, Розен ще се покрие.

402

Анонимен

преди 5 години

Хубавото на постоянните ви напомняния за това нещо е, че ясно се вижда презрението на хората към жалката му особа.А вие сте индикатор за плоска журналистика и смешни напъни да притопляте този политически труп!

401

Анонимен

преди 5 години

Гледам, че в сайта редовно има хумористична рубрика, при която на главния *** на републиката редовно се дава трибуна, за да разсмива хората.

400

Анонимен

преди 5 години

Употребата на думата "скочи" е доста изтъркана и навява размисли за писач от старо поколение, който въпреки това много иска да изглежда модерен, но не му се получава....Отделно от това Плевнелиев е никой в политиката и никога не е имал подкрепата на хората у нас. Той беше най-неадекватният държавен глава, когото България някога е имала. Най-добре е да се покрие и да си гледа работата, да не вдига крак там, където атовете играят.

399

сироко

преди 5 години

Росенчо, правиш услуга на президента с това плюене, май не се усещаш хич.

398

Oleee

преди 5 години

Не съм чувал и виждал марионетка да "скача". Просто марионетката е получила нареждане. Но се е получило нещо смешно и жалко...

397

Анонимен

преди 5 години

И това ми било новина! Бълхата скочила!

396

ан

преди 5 години

червените *** са на работа , четете коментари през почивните дни .

395

алоо

преди 5 години

"За мен е много важно новият регионален министър да влезе моментално и да провери кой е проектантът на този критичен участък (пътят край Своге, отнел 17 живота - бел.рез.). Да се види спазен ли е проектът, направен ли е ремонтът както трябва". Абе г.упак,т.пак,не е ли всичко записано и документирано кой е проектантът,дали е спазен срока,защо нов министър трябва да го проверява. Точно тези глупусти,които ги блещевиш се нарича популистично-какъв ценен кадър сме имали,но не сме го оценили...

394

Импичмънт!

преди 5 години

я, хъшовете които сте юридически грамотни, не бихте ли проучили закона, по какъв начин Росен Плевналиев да бъде поставен под технологията на импичмънта и да бъде избавен от превилегията да се представя за бивш президент, както и да ползва матерялните и финансови удоволствия за това че е бил президент.една петиция да спретнем и да въри на райна си гайна

393

Анонимен

преди 5 години

Точно се изказва както винаги.

392

Тодор

преди 5 години

Явно има някакъв заговор постоянно да дават думата на този.

391

Анонимен

преди 5 години

До ф 408Е нека каже кое хапче му е помогнало!

390

... старо

преди 5 години

На въпрос на журналиста Сашо Диков дали не е редно да бъдат отворени и офертите на отпадналите кандидати, министър Плевнелиев каза, че законите у нас трябва да се спазват. Аз искам да спазвам законите в тази държава, очевидно вие не искате, престанете с вашите въпроси.Искал е да запуши устата на журналист??

389

Радев за смях...

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

388

Анонимен

преди 5 години

До татко-дядкоТо може и тая булка да го изхвърли скоро, какво да се хаби памперси да сменя.тоя папагал може и това да не умее.

387

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев скочи на... - това е най-краткия виц който съм чувал. Честно.

386

ф

преди 5 години

И все пак Плевнелиев постъпи много умно като не се кандидатира за президент.Спести си да получи жалките 3-4 % от гласовете.По този начин си запази правото да говори.Нищо,че брътвежите му са на силно болен психо.

385

Анонимен

преди 5 години

в НЙорк тряваше достойният президент Плевналиев да защити тезата, а не тоя дето ги праи тезите

384

48955

преди 5 години

До АнонименЗабравяш, че Радев е специализирал доста тъкта дисциплина в САЩ и е офицер от НАТО. А БСП се приши към неговата кандидатура,защото нямаха нищо читаво за президентските избори. Постарай се да не мислиш двуизмерно.