8

Ж

преди 5 години

Какво ли от тази новина е вярно???

7

Анонимен

преди 5 години

Пак ли майданче стягате? Понички има ли?

6

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникПолитиците в целия свят десйстват по една и съща предначертана линия на поведение. Все едно са се наговорили или някой ги командва. Каквото си изберете.

5

Анонимен

преди 5 години

А па ние сме доволни, радостни и щастливи да ни повишават пенсионната възраст неограничено. По социално-демократически с всичките му европейски безценности.

4

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 2,Радвам се , че си почнал да осмисляш нещата! Тук заплатите, с малки изключения, почти не са мръднали с години, а цените на стоките скачат, за около 5 години цените на имотите в големите градове се удвоиха- така е! В Русия пък управляващите се подиграват бедните, разчитащи на работна заплата и/или пенсия, като им увеличават пенсионната възраст(на мъжете) до средната продължителност на живота им, увеличават им и без това абсурдно ниската минимална заплата с смешните 117рубли и т.н.

3

Анонимен

преди 5 години

Бихме и САЩ! Утре Канада!

2

Анонимен

преди 5 години

По дяволите вече съжалих за всеки път в който съм се изказал добре са Русия същата крадлива политическа свол.ач като тук.Какво искат тия да им работим докато умрем ли.Тогава да върнат направо робството и проблема вече е разрешен.

1

Анонимен

преди 5 години

Руснаците направо обвиняват Путин, че е откраднал пенсионните фондове!