48

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

47

Анонимен

преди 5 години

Няма работа за младите! За 500 лева по трудов договор и още 700 под масата, при плащане на заплатата когато на шефа му скимне - това не е работа, а унижение. Масова практика е на българските работодатели. И всички, цялата администрация, го знае. И си траят, защото участват в заговора срещу българите. А ние кротко си спим и броиме време, по Ботев... БългароФИЛИ, къде сте бре?

46

Анонимен

преди 5 години

Путин харчи парите на пенсионерите за оръжие и войни, а внуците им ползва за пушечно месо...гони американците из сирийските пясъци, защото щели да му направят "майдан" !

45

Анонимен

преди 5 години

Дори северна Корея стана по-нормална държава.

44

Анонимен

преди 5 години

Вярно се оказа, че свободата е робство. Да работиш, докато свършат дните ти. Тотална експлоатация на ресурса. Без грижа за възпроизводството му, защото било скъпо ( по думите на един патрЕот). Протестират хората, защото са загрижени за децата си, за бъдещето. А ние тук - като ***... За младите - няма работа и емигрират. Старите издъхват... И всички се ядем.Демокрацията се оказа война, за която не сме подготвени.

43

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Защо в Сибир ? вместо да им извадят очите ,те ще им изпишат веждите .Защото в Сибир живеят щастливи хора ,по Амур ,по Байкал -езерото , по Енисей .Тези филмчета ги има в ютуб .За тези *** на запада само на камчатка им е мястото при ескимосите .

42

Анонимен

преди 5 години

Вчера изпратих поредното приятелско семейство в чужбина, на летището имаше толкова млади хора и всичко заминава !!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Тия платени гадинки да се арестуват веднага и много бой в затвора за тях.............ако пак не слушат................в Сибир............при белите мечки, да им измръзнат задниците!!

40

Анонимен

преди 5 години

Преди да обсъждате Русия и руснаците, я си вижте родната БГ-***...........колко е бедна, жалка, само една територия остана, колония на Запада..............гарантирано от ГЕРБ и ББ.

39

Анонимен

преди 5 години

Лицимери мръсни , на нас като вдигаха пенсиите кой излезна и каза нещо ?Всички се скрихте като мишки !Сега вдигат в Русия е и ?И една шопа от хората на Навалниа излезнха, те са същите като Пусираян *** ви и П еД еРу ги !

38

niki

преди 5 години

Това СССР версия 2 стана най-смешната държава в света начело с комплексирано хипофизно джудже.Закривай!

37

срвнение

преди 5 години

Ние сме по-напред от тях.У нас жените се пенсионираха на 55,сега-на 61,2 и се върви към 65,а после и 67.Мъжете се пенсионират на 64.1 и след време ще се изравнят на 65.Лошото е не толково,че се вдига възрастта,а трудовия стаж.Няма гаранция за постоянна работа за да натрупаш стаж,освен,ако не си на държавна хранилка.

36

Анонимен

преди 5 години

Почти 2 млн. българи напуснали България за последните 30 г.

35

 wild horsewild hors

преди 5 години

Като гледам възрастта на протестиращите,всичко става ясно. А защо не си спомните,че съвсен не отдавна в България направиха същото- сега цяло поколение у нас остана без пенсии и никой не протестира,а тук пишещите ,тръгнали Русия да оправят

34

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 26 Така е .Руснаците си обичат Путин , ние си обичаме Бойко.Любимец на народа.

33

Я гледай....

преди 5 години

`Комунисти срещу комунисти...Интересно.

32

Ю кортес

преди 5 години

Пенсионният фонд е празен.парите отидоха по кражби и за агресии срещу Украйна Сирия грузия

31

Анонимен

преди 5 години

Протестират 100 ***, купени от НПО-тата на Сорос..............айде веднага да се арестуват, малко бой в затвора, да знаят, че родина и майка не се продават!!

30

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли, лицемерните западняци и слугите им в България???

29

Уууу!

преди 5 години

Докато протестират ***,Путин си стреля с новата винтовка демонстрирайки какво ги чака ако продължават.Лошото е,че и БГ е под влиянието на Москва и газ няма да пристигне от САЩ,макар и с танкери.Ще си плащаме скъпо на ''братушките'' за да взимат пенсии водкаджиите.