68

Няма значение

преди 5 години

Най-смешното нещо изчислената средна продължителност на живота...значи един 20-годише хашлак се пребива с мотора си, а друг си умира навреме на около 90 години....ОБАЧЕ!!! и двамата средно живеят по 55 години....

67

Gogi

преди 5 години

Браво другари, така се стимулират хората да доживяват до по дълбоки старини! Иначе, губят пенсийката 11000 рубли=100$ (как са ги обрали! Навремето 1рубл=1$! Като нас 000- драскаш) Система нема никаква!

66

Джо

преди 5 години

Много руски *** са дигнати да защитават геноцида срещу руското население!!! И не сравнявайте с България, сравнението на живота не е в полза на робуващите в огромната и богата на ресурси РФ.

65

Анонимен

преди 5 години

На снимката стачкуват 18 годишни пенсионери !Само не разбрах дали са стотици хиляди или просто хиляда ?

64

Анонимен

преди 5 години

ТИЯ НА СНИМКАТА ЛИ СА ХИЛЯДИТЕ ? ОТ СТО И ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА ?

63

сиромах

преди 5 години

До всички драскачи русофоби!А знаете ли каква е пенсионната възраст в милото ни Отечество?Да сте чували колко много млади хора ненавършили пенсионна възраст умират от инфаркти и инсулти?!Какво става с техните пенсионни вноски някой получава ли ги тези пари или отиват за Бог да прости в джобовете на чиновниците?!Има една стара поговорка"Не плачи на чужд гроб"!

62

Анонимен

преди 5 години

"10 "а" клас още не са завършили училище,а вече мислят за пенсия! Доста е нескопосана пропагандата на Навални!"Браво на Х а и Навални!Времето лети! Младостта е като лятна росица - бързо се изпарява. Стар, беден и мизерстващ - това е възрастният човек днес. Утре, което днес изглежда далечно, днешният десетокласник няма намерение да живее така. И протестира. И си иска живота. Толкова ли е странно да мислиш за бъдещето си?

61

На снимката

преди 5 години

10 "а" клас още не са завършили училище,а вече мислят за пенсия! Доста е нескопосана пропагандата на Навални!

60

Иван Митев

преди 5 години

Русия страда, защото не зачита вредното влияние от Руската централна банка.При допускане на тази държавна грешка в Русия, в Русия е невъзможна благодатна социална политика.

59

до 64

преди 5 години

До до53Как да бачкаш тук,като алтернативата е-за Миню Стайков или Боковата администрация.-За второто,местата отдавна са запълнени,

58

Анонимен

преди 5 години

ооо големи руско пенсионни спецове, що си траете за нещата в Бг....щото сте стеахливци

57

до53

преди 5 години

ми ти не се ли срамуваш да кажеш че си българин, седи зад оградата и мълчи, отворко, ела бачкай тук в Бг, за таз държава не за някой бледолик...

56

Анонимен

преди 5 години

До 59Хващаш влака на "дружбата" и отиваш в руския Гулаг да се възхищаваш на путиновата пенсионна реформа !Мека ти глава !

55

уреждачи

преди 5 години

Най-двуличното е,че пада тавана за техните пенсии.При 10 бона средната им заплата,смятай каква пенсия ще взимат.Нали ужким всички са равни пред закона.Явно някои са по-равни.Двойният аршин е най-дразнещото нещо.От едни се взима и се дава на други.

54

:):)

преди 5 години

стига ни занимавайте с неща в които ние сме доста по зле, но е пълно мълчание за Бг и пенсионерите ни...Ако целта е антируските *** да захлебят с нещо за русия и една дума стига, пишете Русия и точка на статията.И лаенето да започне сега....

53

Анонимен

преди 5 години

Средната продължителност на живота на мъжете в Русия е 64.7 години споредWorld Health Ranking, а на жените - 76 години. Няма логика в путинските реформи.

52

прекрасна статия

преди 5 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от руската пенсионна реформа. Благодарение на вас, станах неин горещ привърженик и си я гледам и си я слушам по сто пъти на ден. Желая успех на руската пенсионна реформа! Моля, пишете по-често за руската пенсионна реформа! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

51

може би пенсионер

преди 5 години

У нас тихомълком приеха увеличаване на възрастта. Без обсъждане. Без да ни питат. Га.дост. Гледайте нашата не чуждата паница. Ние дали ще доживеем ?

50

Гробокопач

преди 5 години

Хотите? Ну, Бойко, не дают!

49

Анонимен

преди 5 години

Шеломов се отблагодарява за това, че гласуваха за него.А митинга нарочно е свикан от комунистите, за да няма никакъв шанс.Те в Думата всички партии са навързани, опозиция практически няма, всички се хвалят едни други, евреинът Жириновски (Ейделщейн) е уж руски националист, въобще циркът е пълен.