33

cantstumpthetrump

преди 5 години

А нас, почти целия свят, какво ни интересува Америка? Нашите политици отдавна са се нагодили към политиката на краварите, докато се подмилкват на братушки и разни.

32

fake news

преди 5 години

ммда нагажда се като я изолира. немеца дръмпф мрази америка и се опитва да я унищожи. на добър път е.

31

Пушач

преди 5 години

Така че оставете Америка и вижте при нас как се лапат пари от европа.Българина купува скъпи и грозни цигари,а кой прибира здравните?!

30

Анонимен

преди 5 години

това Америка на първо място доста напидожява онова Deutschland uber alles....хич не са добре нещата докато си играете на фили и фоби

29

Пушач

преди 5 години

Значи няма как от една кутия цигари която е 5 лева, акциза да е 3 лева и здравната каса да няма пари?!Пушач данъкплатец да плаща и здравни осигуровки и държавата и президент да те лъжат.Ко правим сега, кой е овцата?!

28

Анонимен

преди 5 години

Пишете, че светът се нагажда към политиката на Тръмп.Пишете като васали мислейки, че целият свят състои от васали на Пиндостан.Това не е истина. Привеждам доказателство:Тази сутрин в THE WALL STREET JOURNAL прочетох статия, в която се твърди, че Китай се отказва от нови търговски преговори със сащ, поради въвеждането на мита срещу китайските стоки.

27

anonim

преди 5 години

Chalko..otkachalko..inache kazano: narzist.

26

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са шизофреници.Първо бяха за Тръмп и плюеха Клинтъновица.Агитираха за него в чатовете.Сега пък го плюят.

25

Анонимен

преди 5 години

Свободна Америка винаги ще е трън в окото на другарите от ДС-комуниси.Тръмп е богат, но не като мутрите и другарите.

24

Анонимен

преди 5 години

Ееей, тоя Тръмп за цялата Америка ли се е загрижил? Като гледам кво става във Венецуела, Бразилия или дори Мехико, американците скоро няма да се доближат до първо място.

23

Анонимен

преди 5 години

Нормално е българите да мразят русия и да обичат САЩ. Все пак Рейгън ни освободи от 140 годишно руско иго, най тежкото време от историята на България. Но все пак и те са хора, не са виновни за злините на предшествениците си. Да им дадем шанс на тези, които пият одеколон и тоалетни химии, за да забравят реалността в която живеят.

22

Пламен Василев

преди 5 години

Какво то и да говорим, Русия е дала много жертви, за Българският народ, ако се наложи Американците едвали ли ще ни помогнат. Русия си остава Русия, и ние Българският народ , не можем без Русия. Вечна братска дружба между двата народа.

21

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ако реши нашия бай *** -Щерю ще е с бели ракъвички в чалго-дискотеката.

20

Анонимен

преди 5 години

А нашия президент-*** прави коремни възлизания и си *** пенсика към 1000лв.Нека да си е зле българския пенсиониран ***.Да му мисли данъкоплатеза, който им плаща пенсиите по 900лева.

19

Щерю

преди 5 години

Дано Тръмп не реши да наклони планетата, че ще я наклони...

18

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах нашия президент -*** дали си е платил да шофира самолет, защото нищо, той и другите другари не са защитили страната ни след 1944 година, освен да я крадът като комунисти...........а освен че убиха със стрихинин един журналист от до ГФР.

17

Лошо

преди 5 години

Докато съществува САЩ,света ще тъне в войни и кръв,тази страна живее от смърта и войните.

16

НФСБ

преди 5 години

Обичам Америка, макар че не съм русофоб, НО поклонниците на Путин у нас колкото и да плюят и реват ще трябва да свикнат че Рф повече няма да стъпи на Запад от Донецк и Луганск по мирен ( с анексии) начин! Това първо и второ руския монопол в газа за Европа ( не я наричам ЕС защото е смешно) е свършено!!!Що се отнася до България сегашният господар на Белия дом е 1000 пъти по- удачен отколкото който и да било друг! И още нещо новият самолет на Българските ВВС се казва Ф 16 Viper

15

Истината

преди 5 години

Света намразма САЩ заради и.диотската политика която водят...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Бог да пази България , от демократичната пи дераска смрад !