73

ВОЛОДЯ ЧЕЧЕНЬВ

преди 5 години

ДО. ПРЕЗИДЕНТА НА АМЕРИКА. Г. ТРЪМП. ОТ ВОЛОДЯ ЧЕЧЕНЬВ. ТАЙНО РАЗУЗНАВАНЕ. Г. ПРЕЗИДЕНТ по чиесема. описахме всички да знаят даневи притискат че вие бяхте превзет от сатанински уреди това нее смешно трагично. тесави нарушили психиката. но, ние ви въстановихме. проследявайтеси кръвното налягане и др и други като вас са превзети от тези гадове. но ние работим по въпроса...

72

джевиш

преди 5 години

оттегля ги от участие в организации и агенции защото само пари дават за помощи, а резултат полезен за евреика в пари, никакъв! Подкрепя израел за ерусалим защото е създал "отношения" с най-заможната национална прослойка в евреика, а именно те. Затова играе по свирката им. след края на мандата нали трябва да стане още по-милиардер. те ще го направят.

71

Анонимен

преди 5 години

Да ви обясня простичко.когато един президент не прави компромиси за да издигне страната си целият свят го мрази освен неговият народ.имам предвид тръмп.когато един премиер е обичан от целият свят защото му угажда за сметка на народа си емразен от него.ичам предвид вашият премиер

70

ЧЕРВЕН ГЕРБЕР

преди 5 години

До Ели ПОДКРЕПИ МОРАЛНО ! Видими резултати от Банкя

69

Анонимен

преди 5 години

Иран отдавна продава и в евро и в злато и в .....

68

Анонимен

преди 5 години

ЕйййТук много емоционални хора.Рейгън като предложи на СССР надпревара във въоръжаването и на СССРто му изгаснаха лампичките. Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.Ся като ги удари с мита Тръмпича и веднага в Русията увеличиха възраста за пенсиониране, която надхвърля средната продължителност на живот.И почнаха протестите.А Китай мълчи. Щото Тръмпича го чака да се изрепчи и ще го прасне с още по-големи мита. Щото 95% от стоките на Китай се продават в САЩ.

67

Анонимен

преди 5 години

Светът се нагажда към политиката на Тръмп "Америка на първо място"-----------Светът чака междините избори на 6 ноември в САЩ.От резултата на тези избори ще зависи и бъдещето на Тромпета - в прекия смиъл на думата!Мнозина политолози дори излагат хипотезата, че ако Републиканците загубят изборите, Тромпета може да "спретне" война с Иран, за да отклони неминуемият удар от страна на демократите лично по него.Тъй, че в момента всички са в процес на изчакване мЪ Ел...ке

66

ognyanz

преди 5 години

Светът осъзнава, че САЩ имат контрол в чувствителни за световната икономика области и при сегашната администрация вече все по-нагледно ги прилагат в своя полза и в ущърб дори и на традиционните си съюзници. Досега не беше проблем, че долара е призната международна валута, но вече и ЕС, и тандема Китай-Русия мислят как да започнат да го заобикалят в разплащанията. Иран е готов да продава нефт в евро, и това е само началото. Банковата система за разплащане SWIFT контролирана от САЩ също е проблем.

65

Ани

преди 5 години

Тръмп на глас каза това, което на американците им насаждано от създаване на САЩ. Винаги и във всичко следват само свои интереси, въпреки че понякога правеха компромоси, когато обстоятелства налагаха. В момента политиката може да се сравни с поведение на слон в стъкларски магазин.

64

Анонимен

преди 5 години

Русия има още малко рубли за ***, но все по-долнокачествени.

63

popo

преди 5 години

Дончо да си плати борча ,че му пращам съдия изпълнител.

62

Анонимен

преди 5 години

Смисълът на статията е,че САЩ не трябва да се занимават с вътрешните си проблеми, а да са световен съд и жандарм. При това положение те ще се сгромолясат от вътрешните си проблеми. По данни от Фокс Нюз и тяхната преса в САЩ има хиляди километри ж.п и шосета и хиляди мостове, които не стават за движение и са пред разпадане. Социалната им система и вътрешните противоречия се увеличават. Расовите проблеми са силни. Реалната работна заплата непрекъснато спада. Външният им дълг е вече 36% от БВП.

61

Ели

преди 5 години

Тръмп за страната си е добър. Единственият, изпълняващ предизборната си програма.Въпросът е: Защо 30 -десет години в България, един политик и/или партия, не изпълниха предизборните обещания.За каква държавност, за какви институции, за какъв интерес "полза народу" говорим?Въпрос с повишена трудност:Подкрепи ли България Орбан, или не?

60

Анонимен

преди 5 години

До Тръмп е Великточно така! ако тръмп изкара още поне два - три мандата, света ще се увеличи с още петдесетина нови държави! дерзай, тръмп!

59

Ели

преди 5 години

Ето какво имаше България:"1991 г., когато Варшавският договор се саморазпуска, числеността на Сухопътните войски е 126 000 души, 2269 танка, 2232 брониранибойни машини, 2154 оръдия, 2800 минохвъргачки и 52 ракетни пускови установки.1500 модерни летателни апарата, от които 700 военни. "Сега вертолетите не могат да литнат, а самолетите са колко?Нищо нямаме, една АЕЦ и един газопровод от 2020 няма да има...За 30 г. нямаме един голям икономически проект.Това е САЩ, искат васали, а не съюзници

58

Мда

преди 5 години

Светът може да си живее чудесно без САЩ и все повече хора започнаха да го разбират и да действат по въпроса-еманципиране от Америка.Това е необратим процес,започнал още преди Тръмп.А самите САЩ ще трябва да се приспособят към променения свят,където няма да са пълновластни Господари,ако не го направят ги чака пълно падение.

57

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русия са новите суперсили....................................англичани , американци и франсета да свикват!!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Втори мандат няма да има .

55

Анонимен

преди 5 години

Едно от обещанията бешече ще пресуши вашингтонскотоблато .

54

Анонимен

преди 5 години

Голяма истерия настъпи, т.к. е рядкост някой Президент да изпълни предизборните си обещания.