53

1488

преди 5 години

Оранжевият Ад0лф, Голямата Бяла Надежда, Президент Доналд Тръмп - мачкай, Килари, Изперкел и Банана за затвора!!

52

ад0лф до Томов

преди 5 години

до какво доведе - още на мойте аутобани се возите и на научно-гехническият проглес създаден от Райха. Томов, за такива като тебе, бях намерил идеалното решение!!

51

Томов

преди 5 години

Светът вече е виждал подобна " политика " ( deutche, deutche uber alles -хитлерова Германия -Германия над всичко) и знае добре до къде доведе всичко това !! И там в началото всичко бе реторика....

50

Анонимен

преди 5 години

Всичките тия ангажименти доведоха САЩ до фалит.При търговията не е изцяло прав. Защото Америка така си налага долара в международната търговия.Все пак е хубу и нещо да произвеждат американците защото взеха само да купуват .А света на индустрията е толкова несъвършен .Има огромни възможности да се произвеждат много по евтино много по качествени неща ,но хората с идеи са преследвани

49

съвет...

преди 5 години

До.. искащият нощна тишинаЗаповядай в с Казашка Река, общ. Аврен. Вечер е тихо и се чуват само някоя и друга жаба или щурец. Сутрин пеят прички и петли, а само следобед е шумно като прибират овцете-от звънците. Къща с двор 2дкр е м/у 6000 и 20000 ЛЕВА. За 20 х лв е с бани, тоалетни и други удобства. Земята е чист чернозем, като в Добружда и Лудогорието. За заплата ще трябва да измислиш сам какво да правиш, т.к няма местен работодател. Надявам се да съм помогнал!

48

Анонимен

преди 5 години

За това е виновен Бойко Борисов .Първо гласувате за него послепитате защо това не работи и т.н.Като че ли герп няма власт надмвр и полиция .

47

Анонимен

преди 5 години

Американските санкцииимат обратен ефект върхуруската икономика --вместо да я отслабват тея засилват . Но тръмп етъпп и упорит . Още от същото .Руснаците вече са спокойни .А ядрените им оръжия отсанкции не се влияят , тепросто са готови за употреба .

46

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни обяснявали за Амрика, обяснете ни защо от 5 часа Цариградско шосе се е превърнало в мотописта с грохот на мотори, а вече е 2 след полунощ. Това нормално ли е? Няма ли поне един полицай в София, общински съветник или политик или всичките са в Гърция и се вълнуват какво става в САЩ.

45

Анонимен

преди 5 години

Тръмп вече кънти на кухо .Вече не го вземат насериозно .Затънал е в миналото --stuck in the past .

44

Анонимен

преди 5 години

Сащ се крепи от финансоватаи енергийната олигархия, но Китай и Русия са тръгнали къмдедоларизация , ес също щеправят еврото международноразплащателно средство .Сащ не могат да влияят сериозно нарублата , нито да манипулиратцените на петрола както преди . Това госъобщават техни медии .

43

Тръмп е Велик

преди 5 години

Тръмп 2020, промяна в конституцията и Тръмп 2024, най-добрият президент в Световната история, заслужава поне 3 мандата. Глобалистите им пари като пиш кат. Давай Доналд с тебе сме, бих предателите като Изперкел по тиквите!!

42

Анонимен

преди 5 години

В момента в пиндостантече студена гражданскавойна . Ние сме на прагана разпада на световнатакапиталистическа система-- агентът , който я разяжданеумолимо е интернет и свободнотодвижение на информация .Следващият феномен койтоще я разруши окончателно едобивът на чиста еленергия от вакуума .

41

да пишат ходили там

преди 5 години

Всички дето мечтаят САЩ да се разпаднат или мислят,че нямало икономика да вземат да отидат и да видят на място. Западът държи ПАРИТЕ и вижте каква е силата им със санкциите с/у Турция-за няколко месеца клекнаха и банки и индустрия, а те имат и промишленост и производство на всичко и селско стопанство, сигурно 10-15пъти повече от нас. Само на тов. Путин му харесваха санкциите, ама не могат един трактор да направят без вносни части. Ако САЩ се разпаднат-край, всичко почва наново!

40

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е добреадаптиран към политикатана тръмп америка на първомясто само че се питамезащо ни е такъв премиер ?

39

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е предатели трябва да застане на подсъдиматаскамейка -- за заблуждаванена обществото и провежданена антибългарски политики .

38

Анонимен

преди 5 години

Когато руските ядрениракети са нацелени навсички пиндостанскистратегически обектисветът е най-добре .

37

Анонимен

преди 5 години

Тази боклучава статия екласически пример за фейкновина . Още от заглавиетоза света , който се нагаждал-- ами такова нещо няма .На света не му дреме за сащ .сащ или пиндостан се отдалечаваот света в самоизолациячрез санкции .Това е --авторката е полуграмотна .

36

Гудбай Америка

преди 5 години

Една страна с разпадаща се икономика която нищо не произвежда, с външен дълг по-голям от БВП и в която има купонна система за храна не мже да бъде на "първо място"!

35

Анонимен

преди 5 години

До 38 дано да си прав да иска да я унищожи тогава си връщам думите назад и му пожелавам успех.Дотук виждам само едно краварите налагат санкции на всеки дето им настъпи интереса.Ердоган изобщо ме го харесвам защото е заплаха за всички в района нл начина по който САЩ го удари беше невероятно подъл и долен.Да припомня те налагат или щяха санкции и на много страни от ЕС.Време е за глобален фронт срещу краварите изолираме ги икономически и до 20 години са разбити на малки биещи се държавички.

34

Анонимен

преди 5 години

Мдааааа...САЩ е най-големия пазар в света.САЩ може да си произвежда всичко за себе си и да изнася.САЩ има най-мощната армия в света. Щото армията е икономика.Китай има голямо развитие и много пари, щото продава в САЩ.Та Тръмпича увеличи заплатите, вкара сума пара в държавата и в момента се радва на всенародна либов. Ако някой реши да го сменя ще яде калай.САЩ не са България. *** то и им личи, де!