119

терминал 2

преди 5 години

При социализма, комунистите го докарваха от молив.Затова реалните резултати не могат да победят току така отведнъж фантастиката на ЦК.Мечтайте си. Ние не ви завиждаме. Ще се върнем когато вече ви няма.

118

Анонимен

преди 5 години

Притрябвали са ни немски пенсионери.Да си стоят в немския халифат.

117

Анонимен

преди 5 години

Голямо производство е имало и всичко е отивало в Русия. Нима не схващате след 30 години, че вие сте били едни роби на раша ?Верно ли сте толкова промити , че си мислите че България е имала голямо производство и големи пари е правила ?:)) Не е истина, колко са ни тъппии старците. За разлика от германските , които са 20 поколение предприемачи. Нашите са една 0.

116

Анонимен

преди 5 години

Абе що ми се струва че тая статия я публикувахте преди около седмица

115

Анонимен

преди 5 години

Нали ти е ясно, че исландия е остров с население 300 хиляди? каква престъпност да има?А Брайвик изтрепа 79 деца точно в Норвегия.

114

нека ги е яд

преди 5 години

Проблемът на България е че продуктивните хора напуснахме страната и останаха най-закоравелите комунисти. Сега се вайкат. Да се вайкат. За нищо не стават. Поради лошия начин на живот и негативизма ке умрат скоро и ние ще се върнем да си върнем родината по дивна от когато и да било.

113

Анонимен

преди 5 години

При соца България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот.

112

Анонимен

преди 5 години

Управлението днес се нарича КЛЕПТОКРАЦИЯ,в буквалния смисъл.Думичката идава от думата клептоман,човек който не може да не краде,професионален крадец.Тълкование за тези,които не използват чуждици -КлептокрацияКлептокрацията е правителство на крадците. Управляващите използват хората и ресурсите на страната, за да подобрят собственото си богатство и да се възползват от държавните пари.

111

КОМУНИСТ

преди 5 години

ТОВА ГО ИМАШЕ И ПРИ НАС.

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИмаше производство на какво?На ***.На телевизори Велико търново, хладилници Мраз, на марципаб Кума Лиса, на цигари Арда.Тези производства можеха да съществуват само в условията на затворени граници. Кой би си купил споменатите *** при сегашното изобилие?

109

До 114

преди 5 години

Това което си написал са простотии плод на болния ти мозък.

108

до 112

преди 5 години

това което си написал важи още по силно сега длед 30г демокрация. Май на село скоро не си стъпвал, тогава поне българи имаше в селата сега са 50/50 с кимюрите

107

Анонимен

преди 5 години

До 113 Не се излагай Моля ти се. Целият народ е бачкаш за държавата. Всички пари са държавни. То остава и пътища да няма кълвач? Направили ми 60км магистрала и 10 пътя и голяма работа. Я отиди да видиш я Швейцария , какви тунели има загубееняк правени по същото време...

106

Анонимен

преди 5 години

ФИНЛАНДИЯ, НОРВЕГИЯ, СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ, ИСЛАНДИЯ ПРОГОНИ ВСИЧКИ ЧУЖДИ БАНКИ, ПРОГОНИ ФИНАНСОВИТЕ ИМ КРИЗИ, ИЗГОНИ МАКДОНАЛДС, ВСИЧКИ ДРЪПНАХА НАПРЕД. ДЕЦАТА ВЪВ ИСЛАНДИЯ ИГРАЯТ БЕЗ НАДЗОР КЪДЕТО СИ ПОИСКАТ, КЪЩИТЕ НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВАТ, КОЛИТЕ СЪЩО. НЯМА РЕШЕТКИ, НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ. ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖИ ЗА МАЙКИТЕ, ДЕЦАТА ИМ, ПЕНСИОНЕРИТЕ. ТОВА СЕ НАРИЧА СОЦИАЛИЗЪМ. БЕЗРАБОТИЦА ПОЧТИ НЯМА. АКО НЯКОЙ ПОЛУЧАВА ПО МАЛКО ОТ 900 ЕВРО ВЪВ ФИНЛАНДИЯ, ДЪРЖАВАТА МУ ГИ ДОПЛАЩА. *** НА АМЕРИКАНСКИЯ КАПИТА

105

до106

преди 5 години

чудно като е нямало нищо, само глад , от къде ти произвеждат горивото сега, варненци как ходят към Бургас през кой мост, а към София през коя Витиня новата старата, ами 60% от населениетп да не би фа се е родило 89 та директно на 35/40 години, ами този ток дето ти свети от космоса ли висят жиците, ами как не ни е покосила, чума или холера като е нямало образувание лекари да си обучим...мало.умник

104

Анонимен

преди 5 години

Цял живот ми правиха консерви и компоти да не умрат от глад зимата...Сега седнали да пишат, колко добре били. Селянии 10 години ходихте с едни и дрехи и коузетите ви бяха в двора до чушкитее. На какви ми се правите ?Интелекта ви е на 10 годишно дете в днешния живот. Консерваджии. Децата ви избягаха след 89та, защото бяха умрели от глад и тъпотоо ви мислене. Седнали за демокрация да ми говорят и ми пишат на западния компютър. Охьови.

103

Анонимен

преди 5 години

До ваню хокингАко сега беше социализъм, като във Венецуела, заплатата ти щеше да е 2 долара, да имаш режим на тока, да те разстрелват на границата ако искаш да ходиш на море в Гърция.

102

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСоциализма баш рай не беше, имаше и тогава големи извращения, но имаше някаква система, някаква държано-капиталистическа палнова икономика, имаше производство и материално хората бяха доста по-добре от сега, а сега изврашенията са по големи и от тогава, но пък има други положителни страни сега.

101

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТНякой да ти е забранил да ходиш на море и планина или да използваш природните богатства?Ама ти искаш този някой да вложи негови пари в някое начинание, а после да делите печалбата. Ами не става. От него труда и парите, а от тебе философстването и пропагандата. Хаха. равно участие.

100

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТАма това не е и капитализъм,защото при капитализма има реална конкуренция,градеж, създаване,а не монополи и насилствено изземване на бизнеса,богатствата,изобретенията в науката,създаденото от други и насилствено откраднато.Това е някаква дива форма на грабеж.