219

Деа

преди 5 години

Проблемът с крадците, биячи и убийци, по селата наистина е страшен. Правилни въпроси. Гледай ти, какъв народ сме! Когато трепят нашите честни селски хорица и пенсионери, на другите българи не им пука. А като го казаха немците - ей, голям проблем, бе. Сякаш не знаят, че 30 години живеем в държава на беззаконие и безнаказаност.

218

Киро

преди 5 години

Германия да не е по-добре? И там нинджи и цветни на всеки метър. Един напуснал германец нищо не означава. На негово място ще дойдат десет.

217

Анонимен

преди 5 години

Колко се радвам, че още на 16 напуснах тая дупка...

216

Анонимен

преди 5 години

*** е, че ако се съберете на едни място и наемете въоръжена охрана (бивши спец пасти и прочие), те нямат право да обстрелват крадците, което е същинска лудост...

215

До 148

преди 5 години

Абе не приказвай глупости като не си информиран. Икономическото положение на Китай не е заради социализма, а защото през 83та световната банка им изготвя план за развитие, който е диаметрално противоположен на този, който изготвя за нас същата банка през 90та. Да не говорим за човешкия им ресурс и за манталитета на хората там и тук....

214

Дойче ЗЕЛЕ

преди 5 години

Стига това Дойче Зеле е плюло България. Изобщо защо му превеждате статиите? Пука ми за тоя Ралф дето не му стигали 500 евро на месец и съседите не му говорели. Да не си мисли,че в Унгария дето ще ходи с жена си, много ще го обичат. Ако на мен не ми хареса Германия, ще пишете ли за мен????

213

Хаха

преди 5 години

До 220 направо ми оправи настроението хахаха..

212

Много груба

преди 5 години

Пропагандна статия на дойчо веле, едни си заминават стотици идват в бяла държава, бягайки от ислямския рай Германистан

211

Анонимен

преди 5 години

Ако някой преди 10 години ми беше казал,че ще коментираме статии,дали немците да останат в България,нямаше да му повярвам.А ако ми бе казал,че ще има в 2018 400000 германеца в България,щях да го помисля за луд!Но е факт!

210

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 218Тя сега статията ни е виновна както винаги, но ние - НИКОГъш!

209

Анонимен

преди 5 години

Абе краткото резюме за *** България, се събира само в две сакрални думи - Гарантирано от Герб. Това са думите.Три мандата съсипия, наглост, простащина и шуро - баджанащина, с една единствена цел - гепитлък и бабаитлък.Монокнижния вожд все друг му е виновен, а стадото блее, стрижат го колят го и то пак си блее-

208

до 205 и 209

преди 5 години

Много си нахакан, но ми се струва, че не си с всичкия си.*** на един лекар, може и нищо да ти няма, просто да не си развит достатъчно. Ама всичките глупости които си наредил надолу и фикс идеята ти за някакъв си путин и путинчовци подсказва две гънки само.

207

Анонимен

преди 5 години

Могат да си отидат германските пенсии. На Франк фурт на Майн.

206

Вашата с.емка

преди 5 години

Преозподня направихте бре . Диващина .От тази спокойна и човешка държава.Корави сме търпим щото генът ни е такъв,обаче кипне ли чайника ,ще става страшно.

205

Анонимен

преди 5 години

Българинът си заслужава всяка минута от съдбата.

204

Анонимен

преди 5 години

Що не отиде в Турция, бе брат Германлъ. Нали сте ги приобщили в германското общество, а там ще си живеете като в рай. Трябва да се учите на килимно пого, за да ви стане главата плоска и от пред, но Дарвин не е търсил религиозни екземпляри за съжаление.

203

Х6

преди 5 години

А така,тъй ни се пада като сме български пенсионериА така,тъй ни се пада като сме български работещи-в румъния минималната заплата е двойно на нашатаА така,тъй ни се пада като сме български болни пациентиА така,тъй ни се пада като сме български студенти и ученициДа Живее БългарияДано 240те гълфона които ни докараха-докарват и щи ни докарат все още -да се пържат в адаТърпелив народ до болка,но вдигне ли се гори земята под него

202

Анонимен

преди 5 години

Превъртат тая жалка статия втори път! От поредицата наплюи България и накараи българите да се самосъжеляват и ненавиждат. Пълна информационна анти българска пропаганда!!!

201

Анонимен

преди 5 години

У тая наша територия само мигранти и чума се заселват! Другото всичко БЕГА или скоро ще из'б'бега! Ще останат само депутатите и бизнесмените!

200

Един от село

преди 5 години

*** не ги ща да идват, Германците де.Оня ден един ми обяснява, как се правило ра'ираш ли, питам го к'во си работил. Той гас вотер шайсе ра'ираш ли, ми обяснява ра'ираш ли, че не мога да си оправя трактора, ра'ираш ли. Да съм си викнел майстор за покрива ра'ираш ли, дувара да си оправя, майстор да викна ра'ираш ли. И за тока майстор викал ра'ираш ли. Ми, ра'ираш ли, що си стяга куфарите сега ра'ираш ли. Язе акъл не щем, ра'ираш ли. Дай ми неговата пенсия, ра'ираш ли, другото сам ще го направим.